1226_arnolfini_2

1005. Bütün dünyayı kurtarmaya planlarımı yerinde ve değil bir ruh olacak ben kolayca gitmesine izin

Gerçeği Kitap:
Perşembe, 26 Aralık 2013, 14:20

 

Sevgili kızım, bu benim şu anda size rahatlık vermek arzusudur. Bütün dünyayı kurtarmak için planlarımı yerinde ve değil bir ruh olacak ben kolayca gidelim. Her tek çocuk Tanrı’nın love-hatta Tanrı’dan ayrılmış olan kapasitesine sahiptir. Her ruh hediye of Love ile-hediye Tanrı, onu tanıyor musunuz olsa bile kim onları içinde bulunduğu doğdu.

Tanrı aşkı için şeytan tarafından nefret bir özellik aşktır. Başka bir kişi seven herkes onun kalbinde sevinç hisseder. Aşk en doğal duygu ve bu Tanrı’nın ışık kıpkırmızı karanlık bir dünyada kılan şey bu. Şeytan aşk her fırsatta saldıracak. O uzakta o nerede o olabilir ve o sevgi ile birçok kötü yerine yerini alacak bu kapmak olacak. Sacrament evlilik saldırdığında kadar sadece nefret kalır o her tür Birliği içinde sevgi sulandırır. O dostluklar kadar ara veriyoruz. O bölümü, güvensizlik ve nefret o ne zaman ve her yerde olabilir neden olur. O cinayet, insanlar, zulüm, işkence ve savaş eylemleri arasında şiddet nedenidir. Şeytan doğal hukuk aşk, My Father tarafından oluşturulan saldırdığında korkunç ızdırap insanlar çizer. Aşk hayatlarında eksik olduğunda hiçbir barış hissedeceksiniz. Onlar diğerleri olduğu yerde sevgi ve bir kişinin ruhunda nefret olduğunda güven değil, o diğerleri ile korkunç bir zulüm tedavi edecek.

Nefret asla Tanrı’dan gelebilir. Nefret şeytandan geliyor. O nefret eden şeytan ile ilişkili özellikleri öykünür. Çünkü şeytan taklit ediyor, adam kez tatlı ve kurnaz cephe nefretle kamuflaj. Çok sık başka nefret eden onlar diğerleri, onları şaşırtmak için zarar ne zaman onlar sadece aşk dışında konuşuyoruz dedi ki. , Şeytan gibi nefret eden adam nefreti ortaya çıkarmak değil dikkatli olun. Birçok onlar dürüstlük için ihtiyaç nedeniyle iyi niyetle hareket diyecekler. Henüz, herhangi bir hareket nefret asla iyi meyve, için o-ecek getirmek çürüme ve sonra ölüm ruhun eti çürümüş gibi getirebilir.

Benim gözünde önemli olan aşktır. Tüm olanlar ile dolu-God-onlar lehine olan veya başka bir için sevdiğime emin olabilirsiniz. O kim Tanrı tarafından sevdigi büyük merhamet, me tarafından gösterilecek Onlar benim gözünde kendilerini kurtarmak sürece bu nefreti ruhları ile merhamet, ilk gösterilmez. O nefretin herhangi bir biçimde unutmamalısınız ve özellikle Benim Kutsal adına yürütülen sadece ıssızlık ruhun getirecektir.

My Love herhangi bir adam tarafından hissettim büyüktür. Bu senin anlama ötesinde. Genişlik ve derinlik sizin için My Love nedeniyle, benim kutsal ruh ile her biriniz dolduracaktır. Aşkım ne her ruhunda olabilir nasıl minik kalpler aşık dışarı çıkartalım. Bu yüzden, lütfen, hiç umut benim sabır sonsuz olduğu için ben tüm dünyaya kurtuluş getirecek ve My Love sonsuz kadar size gerekir.

 
İsa”
 
 
—-
Roma Katolik:

Saint Stephen bayram, ilk şehit
Lectionary: 696

1 okuma 6:8-10 davranır; 7:54-59

Stephen, zarafet ve güç ile dolu,
büyük mucizeler ve işaretleri insanlar arasında çalışıyordu.
Bazı üyeleri azledilmişlerin sözde Sinagog,
Cyrenians ve Alexandrians,
ve Kilikya ve Asya insanlar,
ileri ve tartışılan Stephen ile birlikte geldi,
Ama bilgelik ve hangi ile konuştu ruh dayanamadı.
Onlar bunu duyunca, çileden çıkardı,
ve onlar onların dişler ceza.
Ama o, kutsal ruh ile dolu,
cennete dikkatle baktı
ve Tanrı ve İsa ayakta sağ Tanrı’nın görkemi gördüm,
ve dedi ki,
“Bakın, ben açıldı göklerin ve insanoğlu görmek
Tanrı’nın sağ eli hazır.”
Ama onlar bir sesle bağırdı kulaklarını, kaplı
ve onu birlikte üzerine koştu.
Onlar onu şehir dışına attı ve taş ona başladı.
Görgü tanıkları onların pelerininin koydu
Saul adında genç bir adam ayaklarına.
Stephen taşlama gibi o seslendi
“Rab İsa, ruhumu alma.”

Responsorial Mezmurlar PS 31:3 cd-4, 6 ve 8ab, 16bc ve 17

R. (6) Ya Rab, senin ellerine ruhumu teslim ediyorum.
Benim rock sığınma olmak,
bana emanet vermek Kalesi.
Benim rock ve kalem.
Senin adın aşkına kurşun ve bana yol.
R. senin ellerine, ya Rab, ruhumu teslim ediyorum.
Ruhumu senin ellerine teslim ediyorum;
Sen beni kurtarmak ya Rab, O sadık Tanrı.
Sevinirler ve merhametin nedeniyle şükret.
R. senin ellerine, ya Rab, ruhumu teslim ediyorum.
Beni düşman ve benim işkencecilerin pençelerinden kurtarmak.
Yüzünü kulun Parlatıcı izin;
Bana iyilik kaydedin.
R. senin ellerine, ya Rab, ruhumu teslim ediyorum.

Alleluia PS 118:26a, 27a

R. Elhamdülillah, elhamdülillah.
Kutsanmış Tanrı adına gelen bir o:
Rab Tanrı ve ışık verdi.
R. Elhamdülillah, elhamdülillah.

İncil’i MT 10:17-22

İsa’nın havarilerine şöyle dedi:
“Erkekler, onlar seni mahkeme salonuna teslim için dikkat
ve onların sinagoglar kırbaçlamak,
ve sen-ecek var led devlet adamları ve krallar hatırım için önce
daha önce putperestler ve onları tanık olarak.
Ne zaman onlar size teslim,
nasıl konuşmak olduğunu
merak etmeyin
ya da söylemek vardır.
Nesin sen o anda verilecektir.
İçin o sizin kim konuşmak olacaktır değil

Ama babanın ruhu senin konuşma.
Kardeş kardeşi ölüme teslim,
ve baba çocuğunu;
Çocuk Anne karşı ayağa kalk ve idam etsinler.
Benim adım yüzünden tarafından nefret,
Ama her kimse sonuna kadar dayandı kaydedilir.
 
—-
Ortodoks (Yunan Katolik):
11 Çünkü hepsi –kutsal kılan da kutsal kılınanlar da– aynı Baba’dandır. Bunun içindir ki, İsa onlara “kardeşlerim” demekten utanmıyor.
12 “Adını
kardeşlerime duyuracağım,
Topluluğun ortasında
Seni ilahilerle öveceğim” diyor.
13 Yine,
“Ben O’na güveneceğim” ve yine,
“İşte ben ve Tanrı’nın bana verdiği
çocuklar” diyor. 14 Bu çocuklar etten ve kandan oldukları için İsa, ölüm gücüne sahip olanı, yani İblis’i, ölüm aracılığıyla etkisiz kılmak üzere onlarla aynı insan yapısını aldı. 15 Bunu, ölüm korkusu yüzünden yaşamları boyunca köle olanların hepsini özgür kılmak için yaptı. 16 Kuşkusuz O, meleklere değil, İbrahim’in soyundan olanlara yardım ediyor. 17 Bunun için her yönden kardeşlerine benzemesi gerekiyordu. Öyle ki, Tanrı’ya hizmetinde merhametli ve sadık bir başkâhin olup halkın günahlarını bağışlatabilsin. 18 Çünkü kendisi denenip acı çektiği için denenenlere yardım edebilir.”
 

Mısır’a Kaçış

13 Yıldızbilimciler gittikten sonra Rab’bin bir meleği Yusuf’a rüyada görünerek, “Kalk!” dedi, “Çocukla annesini al, Mısır’a kaç. Ben sana haber verinceye dek orada kal. Çünkü Hirodes öldürmek için çocuğu aratacak.”

14 Böylece Yusuf kalktı, aynı gece çocukla annesini alıp Mısır’a doğru yola çıktı. 15 Hirodes’in ölümüne dek orada kaldı. Bu, Rab’bin peygamber aracılığıyla bildirdiği şu söz yerine gelsin diye oldu: “Oğlumu Mısır’dan çağırdım.”

16 Hirodes, yıldızbilimciler tarafından aldatıldığını anlayınca çok öfkelendi. Onlardan öğrendiği vakti göz önüne alarak Beytlehem ve bütün yöresinde bulunan iki ve iki yaşından küçük erkek çocukların hepsini öldürttü. 17 Böylelikle Peygamber Yeremya aracılığıyla bildirilen şu söz yerine gelmiş oldu:
18 “Rama’da bir ses duyuldu,
Ağlayış ve acı feryat sesleri!
Çocukları için ağlayan Rahel
Avutulmak istemiyor.
Çünkü onlar yok artık!”

Nasıra’ya Dönüş

19–20 Hirodes öldükten sonra, Rab’bin bir meleği Mısır’da Yusuf’a rüyada görünerek, “Kalk!” dedi, “Çocukla annesini al, İsrail’e dön. Çünkü çocuğun canına kıymak isteyenler öldü.”

21 Bunun üzerine Yusuf kalktı, çocukla annesini alıp İsrail’e döndü. 22 Ama Yahudiye’de Hirodes’in yerine oğlu Arhelas’ın kral olduğunu duyunca oraya gitmekten korktu. Rüyada uyarılınca Celile bölgesine gitti. 23 Oraya varınca Nasıra denen kente yerleşti. Bu, peygamberler aracılığıyla bildirilen, “O’na Nasıralı denecektir” sözü yerine gelsin diye oldu.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Matta+2:13 

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/12/26
—–

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir