855. Kurtuluş Anası: Fatima’nın son sırrı olduğunu değil ortaya, kadar dehşet verici olduğunu

Gerçeği Kitap:
Pazartesi, 22 Temmuz 2013, 20:17Benim çocuğum, dünyanın karşı karşıya gelecek, aldatma, ayırt etmek, sadece o kim Tanrı’ya teslim ve tüm yer oğlum güvenen ileride denemeler dayanmak mümkün olacak çok zor olacak.1917 yılında, kehanetler dünyaya verdi ama Fatima’nın son sırrı değil ortaya çıktı, bu Katolik Kilisesi içinde için çok dehşet vericiydi.26 Ocak 2012 tarihinde (mesaj 324) size parçası açığa rağmen Fatima’nın son sırrı hala Tanrı’nın çocukları için bilinmeyen kalır. Çok az kilise içinde bu haberi vardır. Böylece ruhları yardımcı olmak için benim müdahale görmezden gelerek sonuçları insanlık uyarabilir şimdi, Fatima’nın son sırrı bir sonraki bölüm, açığa gerekir.

Kilise, içeriden, Tanrı’nın düşmanları tarafından enfekte olan. Onlar- ve yirmi tanesi içinde üzerinden kontrol vardır -büyük hile oluşturduk. Peter Crown tanınan Papa dikkatle kaldırıldı iken onlar değil Tanrının bir adamı seçtiniz.

Ben ortaya, ayrıntılar, son zamanlarda Peter taç giyen iki adam olacağını var. Biri kendisi onu gözden düşürmeye oluşturulan ve hangi onu sanal tutsak hale getirecek yalanlar yüzünden acı çekecek. Diğeri seçilmiş imha sadece Katolik Kilisesi’nin, ama hangi Babamı onurlandırmak ve kim benim oğlum, İsa Mesih, Saviour dünyanın öğretilerini kabul tüm kiliselerin hakkında getirecektir.

Orada sadece Papa’nın ölümüne kadar kalmalıdır oğlum tarafından yetkili yeryüzünde kilisenin bir başı olabilir. Başkası, Peter koltuk oturmak söyleyen bir sahtekar mı. Bu aldatma Lucifer için ruhlarını teslim etmek bir amacı vardır, ve az zaman hiçbiri akıllıca, kaydedilmesi için olacak gibi ruhlar için.

Çocuklar, sadece bir uyarı, şimdi dikkat gerekir. Benim oğlum öğretisi dışına değil. Her yeni doktrin, hangi size sunulan ve hangi Dünya’oğlumun kiliseden gelmek professes soru. Gerçekler basit değildir. Hiç değişmiyor. Oğlumun eski çok açıktır. Kimse senin hükmünü bulut izin vermez.

Fatima kehanetleri yakında mantıklı olacaktır. Kadar şimdi yer kâfir bir dünya daha önce ama, ne yazık ki, çok geç olana az anlayacaksınız. Dua, dua, benim en kutsal tespih, mümkün olduğunca sık her gün, etrafınızı kötü etkisini sulandırmak için dua ediyorum.

Sevgili annen kurtuluş anne”

 

Salı, 23 Temmuz 2013, 15:30

Sevgili kızım, gerekecektir denemeler Vahiy kitabı içinde bulunan sırları açığa vurmak ve onlar-ecek değil var olmak hoş çünkü yüzü vardır. Gerçeği çok üzücü ve çoğu için rahatsız edici olabilir. Gerçek dehşet göz yaşları, üzüntü ve büyük sıkıntı gözyaşları neden olur.

Yalanlar, öte yandan, bir sahte güvenlik duygusu teskin. Bile ne zaman geldi, size sunulan yalanlar, sevgi dolu dil ve asil jestleri, giymiş hissetmiyorum doğru yüreğinde, onlar adam gerçekten daha kabul etmek için çok daha kolay olabilir.

Birisi bir terminal hastalığı ile enfekte olmuş söylediğinde, iki seçeneğiniz vardır. Onlar gerçeği kabul, ruhlarını hazırlamak, yakın aileleri ile birlikte vakit geçirmek, My bağışlanma ve daha sonra gün için bekleyin. Ne kadar korkutucu olabilir onlar bunu, onlar gerçeği-kabul etmiş çünkü onlar gerçek barış onların ruhlarını gönderilirken. Bu ruhlar benden korkmana gerek yok Öte yandan, onlar gerçeği reddetmek ve sihirli iksir ve mucizevi bir şekilde onları tedavi için kullanılan düşünüyorlar, sahte tanrılar inanıyorum, onlar çok üzülecek. Bu ruhlar tarafından sözde olumlu düşünceler, kör, onlar kendilerini daha iyi olacak, her şey iyi olacak inanıyorum. Onlar şifa bulmak istiyorsanız, onlar anlamak başarısız beni, Tanrım, çağırması gerekir olmasıdır. İstek ruhlarını iyiliği için ise dua, ama sadece cevap verecektir. Kim gerçeği onların hastalık kabul etmeyebilir ve kim bana dönüş yapmak, bu ruhlar kaybolacak. Onları Dünya ‘ daki evlerinin sırada olması için tanınan zaman kaybı.

Aynı benim şimdi verdiğin kelimesine, gerçeği, doğrudur. Ben gerçeği, yeryüzünde benim süre içinde dünyaya verdi ve ben reddedildi. Birçok, beni takip mi ettin ama o zaman, kendilerine verilen gerçeği şimdi Tanrı’nın düşmanları tarafından meydan olacak ve onlar hile için kurban düşüş. Onlar yakında gerçeği reddeder ve dünya için şu anda verilen My uyarısını kabul etmek mümkün olmayacaktır.

ben sana şimdi, bu gerekli değildir eğer yeni öğretileri, ortaya çıkarmak için değil diyorum. Gerçeği verildi ama şimdi gerçeği hatırlatmak için müdahale. Uyarmak sen-in sana bana olan sevgin yüzünden verdirdiler kötü zulüm gelip de

Sadece şu anda korumak için ulaşan dışarı gibi bana, Tanrı aşkına, senin sırtında kapatmayın. Sen yabancılaştırmak istemiyorum, ama ben sana gerçeği, zaman ve tekrar tekrar hatırlatan tutmak. Ruhunu heyecanlı olur, dolayısıyla diyenler tarafından sunulacak yeni kurallar beni olduklarını, sonra bana bu Haçlı seferi dua ile çağırmalısınız bulduğunda.

Haçlı seferi namazı (116): yalan kötülüklerden kurtar beni

Sevgili Tanrım, bana yardım et.
Keder gözyaşları içinde boğuluyorum.
Kalbim karıştırılır.
Kime güveneceğimi bilmiyorum.

Lütfen bana Sayın kutsal ruh ile doldurmak,
Böylece Your İngiltere doğru yolu seçebilirsiniz.
Yardım et, sevgili İsa her zaman Your Word sadık kalır,
Dünya Peter tarafından ve asla bize öğretti–dan sapma için verilen
ya da ölümün çarmıhta kaldırın.
Tanrım, sana değil.
Bana yolu göster.
Sarıl bana ve bana büyük merhamet yolculuğunda taşırlar. Amin.

İsa”

856. ben Vahiy kitabı içinde bulunan sırları açığa vurmak ve onlar-ecek değil var olmak hoş

—-
Roma Katolik:

Lectionary: 395

Reading 1 Mi 6:1-4, 6-8

Sıradan zamanında on altıncı haftanın Pazartesi
Lectionary: 395

1 okuma Mi 6:1-4, 6-8

Ne Tanrı söylüyor duymak:
Ortaya çıkan, dağlar önce senin savunma sunmak,
ve sesini duymak hills izin!
, O dağlar, Rabbinin savunma duymak,
dikkat et, O toprağın temellerinden!
Tanrı için onun insanlara karşı bir savunma var,
ve İsrail ile deneme içine girer.

Ey Halkım, ne var ben sana, böyle
ya da nasıl wearied? Cevap versene!
Mısır getirdiğim için
Kölelik yerden seni serbest;
ve ben seni daha önce musa gönderdi,
Aaron ve Miriam.

Ne ile LORD önce geleyim, mi
ve Tanrı’nın en yüksek yay?
Onu daha önce burnt teklifleri ile geleyim, mi
bir yıl eski buzağı ile?
Tanrı ile bin-in koç memnun olacak,
Petrol sayısız akımlarla?
Ben çocuğum suçumdan dolayı vereyim, mi
günah için vücudumu ruhumun meyvesi?
Sana anlattım, O dostum, ne iyi,
ve Tanrı seni gerektirir:
Sadece düzgün bir şekilde ve iyilik sevmeyi,
ve alçakgönüllülükle Tanrı ile yürümek.

Responsorial Mezmurlar pS 50:5-6, 8-9, 16bc-17, 21 ve 23

R. (23b) Dik için ı-ecek göstermek tasarruf güç Tanrı’nın.
“Benden önce benim sadık olanları toplamak
o kim bir antlaşma benimle kurban yaptık.”
Ve Gökler O’nun adalet ilan;
Tanrı için kendini bölümdür.
R. dik için ı-ecek göstermek tasarruf güç Tanrı’nın.
“Değil, kurban için sizi azarlıyorum,
burnt tekliflerinizi benden önce her zaman için.
Hiçbir bullock senin evinden almak,
Senin kat dışında hiçbir keçi.”
R. dik için ı-ecek göstermek tasarruf güç Tanrı’nın.
“Neden benim tüzük ezberden,
ve ağzını ile benim antlaşma ikrar,
Yine de disiplin nefret ediyorum
ve sözlerimi arkanda attı?”
R. dik için ı-ecek göstermek tasarruf güç Tanrı’nın.
“Bunları, ben kendisine sağır olacaksın?
Ya da kendin gibi olduğumu mu düşünüyorsun?
Ben onları gözünüzün önünde çizim doğru olacaktır.
O bir kurban olarak övgü sunan bana yücelten;
ve ona doğru yol gidiyor ben Tanrı’nın kurtuluş gösterecektir.”
R. dik için ı-ecek göstermek tasarruf güç Tanrı’nın.

Alleluia PS 95:8

R. Elhamdülillah, elhamdülillah.
Bugün onun sesi duyarsam,
Senin kalbini sertleşmesine.
R. Elhamdülillah, elhamdülillah.

İncil’i MT 12:38-42

Bazı din bilginleri ve Ferisiler için İsa dedi ki,
“Öğretmen, biz senden bir işaret görmek istiyorum.”
Onlara cevap olarak dedi ki,
“Kötü ve sadakatsiz bir nesil bir işaret arıyor,
Ama hiçbir iz verilecektir
Jonah Peygamber iz dışında.
Sadece üç gün ve üç gece balina karnında Jonah olduğu gibi
Yani insanoğlu dünyanın kalbinde olacak
Üç gün ve üç gece.
Yargı Ninova erkekler bu üretimi ile ortaya çıkacak
ve çünkü onlar Jonah vaaz pişman, mahkum;
ve Jonah büyük bir şey.
Kıyamet, Güney kraliçesi bu üretimi ile ortaya çıkacak
ve çünkü o dünyanın sonuna geldi, mahkum
Süleyman ın duymak;
ve Solomon büyük bir şey.”
—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

31 Kendimizi doğrulukla yargılasaydık, yargılanmazdık. 32 Dünyayla birlikte mahkûm olmayalım diye Rab bizi yargılayıp terbiye ediyor.

33 Öyleyse kardeşlerim, yemek için bir araya geldiğinizde birbirinizi bekleyin. 34 Aç olan karnını evde doyursun. Öyle ki, toplanmanız yargılanmanıza yol açmasın. Öbür sorunları ise geldiğimde çözerim.

Ruhsal Armağanlar

12

 Ruhsal armağanlara gelince, kardeşlerim, bu konuda bilgisiz kalmanızı istemem. 2 Biliyorsunuz, putperestken şöyle ya da böyle saptırılıp dilsiz putlara tapmaya yöneltilmiştiniz. 3 Bunun için bilmenizi isterim ki: Tanrı’nın Ruhu aracılığıyla konuşan hiç kimse, “İsa’ya lanet olsun!” demez. Kutsal Ruh’un aracılığı olmaksızın da kimse, “İsa Rab’dir” diyemez.

4 Çeşitli ruhsal armağanlar vardır, ama Ruh birdir. 5 Çeşitli görevler vardır, ama Rab birdir. 6 Çeşitli etkinlikler vardır, ama herkeste hepsini etkin kılan aynı Tanrı’dır.”

https://sahneleme.incil.info/referans/1.+Korintliler+12:1

En Büyük Kim?

18

 Bu sırada öğrencileri İsa’ya yaklaşıp, “Göklerin Egemenliği’nde en büyük kimdir?” diye sordular.

2–3 İsa, yanına küçük bir çocuk çağırdı, onu orta yere dikip şöyle dedi: “Size doğrusunu söyleyeyim, yolunuzdan dönüp küçük çocuklar gibi olmazsanız, Göklerin Egemenliği’ne asla giremezsiniz. 4 Kim bu çocuk gibi alçakgönüllü olursa, Göklerin Egemenliği’nde en büyük odur. 5 Böyle bir çocuğu benim adım uğruna kabul eden, beni kabul etmiş olur.

6 Ama kim bana iman eden bu küçüklerden birini günaha düşürürse, boynuna kocaman bir değirmen taşı asılıp denizin dibine atılması kendisi için daha iyi olur. 7 İnsanı günaha düşüren tuzaklardan ötürü vay dünyanın haline! Böyle tuzakların olması kaçınılmazdır. Ama bu tuzaklara aracılık eden kişinin vay haline!

8 Eğer elin ya da ayağın günah işlemene neden olursa, onu kesip at. Tek el, tek ayakla yaşama kavuşman, iki elle, iki ayakla sönmez ateşe atılmandan iyidir. 9 Eğer gözün günah işlemene neden olursa, onu çıkar at. Tek gözle yaşama kavuşman, iki gözle cehennem ateşine atılmandan iyidir.

10–11 “Bu küçüklerden birini bile hor görmekten sakının! Size şunu söyleyeyim, onların göklerdeki melekleri, göklerdeki Babam’ın yüzünü her zaman görürler.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Matta+18:1

—-
https://oca.org/readings/daily/2018/07/23

—-

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir