1297. Oh ne sevinç bana getirecek noel günü bana açmak için vardı

Gerçeği Kitap:

22 Aralık 2014, Pazartesi 20:45

Sevgili kızım, bu dünyaya bir mesaj, Noel günü için. Hepiniz doğum günümü kutlarken, bu özel günde kalbinize girmeme izin verin – bu gün benim için.

Beni evine davetli olarak davet edin ve beni aileniz, arkadaşlarınız ve komşularınız arasında beni unutmuş olabileceklerle tanıştırın. Kalplerinizi memnun etmek, size neşe getirmek ve size gelecek için umut getirmek için benden bahsetmeme izin verin – doğduğum günden itibaren sizin için güvence altına aldığım bir gelecek.

Bana artık tövbe etmeyenlere, onlar için sahip olduğum sevgiyi ve tekrar hayatlarının bir parçası olmayı ne kadar çok istediğimi hatırlat. Noel günü bana dönüp onlara Huzurum ve Aşkım’ı getirmemi istemeleri beni ne mutlu ederdi. Eğer Noel günü bana gelselerdi onları Kutsal Sığınağım’ın güvenliğine saracak ve bir daha benden ayrılmalarına izin vermezdim.


Sevgili takipçilerim, sen benim ailemsin, ben de senin aileniz. Merhametim sayesinde, seni şefkatli yürekli bir ebeveynin tutkusuyla seven Sevgili Babam‘ın Göğsüne götürüyorum. Seni ne kadar sevdiğini ve beni kabul ettiğinde ne kadar mutlu olduğunu ve yardımımı kabul ettiğini.Benim için her şeyi kastediyorsun ve sana olan aşkım her şeyi

kapsıyor, kavrayışınızın çok ötesinde. Bu yüzden ateşli bir şefkat ve azimle her biriniz için savaşacağım, sizi düşmanlarımın kötülüklerinden kurtarmak için. Ruhlarınızı büyük bir kıskançlıkla koruyorum ve sizi krallığıma güvenli ve sağlam bir şekilde getirmek için iyi bir mücadele edeceğim. Ne kadar karşı olursam ım; Ne kadar Hıristiyanlar Benim Adim aşağılama acı var; ancak çok baştan benim düşman tarafından önüne yerleştirilir – Ben ruhlar için bu savaşı kazanacak. Bu, Allah’ın ve o’nun çocukları arasında hiçbir şeyin duramayacağı bir gerçektir, çünkü O buna izin vermez. Bunu yapan adam devrilecek. Nefret yok edilecek ve onların yaratıldığı sığlık için yalanlar ortaya çıkacaktır. Gerçek zamanın sınanacak. 

Yakında Tanrı’nın çocuklarını birleştirmeye geleceğim. Kalplerinizi kaldırın, düşmanlarım ruhunuzu nemlemesine izin vermeyin ve tek düşünceniz umut olsun. Benim Büyük Merhametime tam güvenin ve beni, kurtarıcınızı ve Kurtarıcınızı hayatınıza geri davet etmeye hazır olun. Sevinin, Sözlerim için onlarla büyük bir sevinç için bir neden getirecek. Bu Noel Benim Zamanim kısa olduğu için sevinç olacak.Sevgili İsa’n

 

 

————-
Tanrı’da gerçek hayat:
“Bana “
Baba” de.
26 Nisan 1988
 

(Dün, ben İsa benden ne beklediğini hakkında kız kardeşim ile konuşurken, Yunanca konuşma nın sıcağında, kendimi söyleyerek bulundu, “Ey babas mou ipé na…” hangi demektir: “Abba bana söyledi … ya da “Babam bana dedi ki… Kendimi doğal olarak Tanrı’ya “baba” dilklerken buldum.

Hemen sözümü kestim, kız kardeşimin bana suskun baktığını gördüm. Elimi ağzımın üzerine koydum ve ona Tanrı’dan bahsettiğimde ona “baba” deseydim bunun kasıtlı olmadığını söyledim.

Çünkü sık sık O’na çok yakın hissediyorum, ve sık sık ben iki aile olduğunu söylüyorlar; biri bana burada yeryüzünde verildi, ama orada benim Kutsal Aile, gerçek ve gerçek yaşıyor.)

Çocukken, benim pelerinim altında kalmak; benim yanımda şeytanın saldırganlıklarından güvendesiniz; Evet, her türlü tuzağa sahip olmak için çabalarını iki katına çıkarıyor; Seni takip ediyor, çocuğum, plan yaparak; o, olması gereken her şey yüzünden çılgınlığın doruğundadır; Sana bunu söylüyorum, çocuğum, böylece dualarını tekrarlayabilirsin.

Tanrım, oruç gitmemi ister misin? Yardımı dokunabilir mi, Tanrım?

Oruç tutmak ister misin?

Eğer istersen.

Onu arzu ediyorum; gel, sana bu nda yardım edeceğim;

Vassula, bana “Baba” 1dediğinde, bu kelimeyi bir mücevher olarak aldım; Küçük kız, sadeliğe ne kadar ilgi duyuyorum biliyor musun? Evet, sana “yalınayak” dedim çünkü kalbinde sen;

Beni dinle: Seni Işığımda yarattım; Seni Cennet Sarayı’nda kabul ettim; Barışımı, Haçımı ve Aşkımı paylaşmanızı memnuniyetle karşıladım; Yakında sizi Krallığımı genişleteceğiniz bir ülkeye götüreceğim; Sana tavsiye ve zamanı geldiğinde öğreteceğim.”

http://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&ref=trb&dl=en&rr=DC&a=http://www.tlig.org/fr/messages/274

http://www.tlig.org/fr/messages/274


————-
Roma Katolik:

Advent’in Dördüncü Pazar
Lectionary: 10

Okuma 1 07:10-14 olduğunu

RAB, Ahaz’a şöyle dedi:
Rabbiniz RAB’nden bir işaret
isteyin;
yeraltı
dünyasından, ya da gökyüzü gibi yüksek derin olsun!
Ama Ahaz cevap verdi:
“Sormayacağım! RAB’bini cezbedemem!”
Sonra Yeşaya dedi ki:
Dinle, Ey Davud’un evi!
İnsanları yorgun etmek senin için yeterli değil mi?
Sen de benim Tanrım yorgun gerekir?
Bu yüzden Tanrı size şu işareti verecektir:
bakire gebe olacak ve bir oğul doğurur,
ve adını Emmanuel olarak adlandıracaktır.
(“Tanrı bizimle” anlamına geliyor. )

Responsorial Mezmur Ps 24:1-2, 3-4, 5-6.

R. (7c ve 10b) Tanrı girsin;
RAB’bin yeri ve dolgunluğu vardır;
Dünya
ve içinde yaşayanlar.
Çünkü onu denizlere kurdu.
ve onu nehirlerüzerine kurdu.
R. Rab girsin;
RAB’bin dağına kim çıkabilir?
ya da onun kutsal yerinde kim durabilir?
Elleri günahsız, kalbi temiz olan biri.
kim boşuna ne arzular.
R. Rab girsin;
RAB’bin bir lütfunu alacak.
Kurtarıcısı Tanrı’dan bir ödül.
Onu arayan ırk böyledir.
Yakup’un Tanrısı’nın yüzünü arar.
R. Rab girsin;

Reading 2 Rom 1:1-7

Pavlus, İsa Mesih’in kölesi,
bir havari olmak için çağrıldı ve Tanrı’nın müjdesi için ayrı ayarlayın,
kutsal Yazıtlar’da daha önce peygamberleri aracılığıyla
söz verdiği,
Oğlu hakkında gospel, Ete göre Davud’un soyundan,
ama iktidarda Tanrı’nın Oğlu olarak
kurulan
kutsallık Ruhuna göre
ölümden diriliş yoluyla, İsa Mesih Efendimiz.
Onun sayesinde havariliğin lütfunu aldık.
inancın itaatini sağlamak için,
Onun adına, tüm Gentiles arasında,
Aralarında siz de İsa Mesih’e ait olarak çağırılırlar;
Roma’daki tüm Tanrı’nın sevgililerine, kutsal olarak çağrıldı.
Size lütuf ve Tanrı’dan
barış Babamız
ve Rab İsa Mesih.

Alleluia Mt 01:23

R. Alleluia, alleluia.
Bakire gebe olacak ve bir oğul doğuracaktır.
Ve ona Emmanuel adını verirler.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel Mt 1:18-24

İsa Mesih’in doğumu böyle gerçekleşti.
Annesi Meryem, Yusuf’la nişanlandığında,
Ama birlikte yaşamadan önce,
Kutsal Ruh aracılığıyla çocukla birlikte bulundu.
Joseph kocası, o erdemli bir adam olduğu için,
yine de onu utanca maruz bırakmak istemiyor.
onu sessizce boşanmaya karar verdi.
Niyeti de böyleydi.
Rab’bin meleği bir rüyada ona göründü ve dedi ki:
“Yusuf, Davud’un oğlu,
Mary’yi karına götürmekten korkma.
Çünkü Kutsal Ruh’tan geçer.
Bu çocuğun ona hamile kaldığını.
O bir oğul doğuracak ve sen de ona İsa adını vereceksin.
çünkü o, halkını günahlarından kurtaracaktır.”
Bütün bunlar, Rabbinin peygamber aracılığıyla söylediklerini
yerine getirmek için gerçekleşti:
Hani bakire gebe kalıp bir oğul doğuracak.
Ve ona Emmanuel adını verirler.

“Tanrı bizimle”
anlamına geliyor.
Yusuf uyandığında,
Tanrı’nın meleğinin ona emrettiği gibi yaptı.
ve karısını evine götürdü.””

Advent’in Dördüncü Pazar
Lectionary: 10

http://usccb.org/bible/readings/122219.cfm

————–
Ortodoks:

13 Oradan kaçıp kurtulan biri gelip İbrani Avram’a durumu bildirdi. Avram Eşkol’la Aner’in kardeşi Amorlu Mamre’nin meşeliğinde yaşıyordu. Bunların hepsi Avram’dan yanaydılar. 14 Avram yeğeni Lut’un tutsak alındığını duyunca, evinde doğup yetişmiş üç yüz on sekiz adamını yanına alarak dört kralı Dan’a kadar kovaladı. 15 Adamlarını gruplara ayırdı, gece saldırıp onları bozguna uğratarak Şam’ın kuzeyindeki Hova’ya kadar kovaladı. 16 Yağmalanan bütün malı, yeğeni Lut’la mallarını, kadınları ve halkı geri getirdi.

Melkisedek Avram’ı Kutsuyor

17 Avram Kedorlaomer’le onu destekleyen kralları bozguna uğratıp dönünce, Sodom Kralı onu karşılamak için Kral Vadisi olan Şave Vadisi’ne gitti.

18 Yüce Tanrı’nın kâhini olan Şalem Kralı Melkisedek ekmek ve şarap getirdi.

19 Avram’ı kutsayarak şöyle dedi:
Yeri göğü yaratan yüce Tanrı Avram’ı kutsasın,
20 Düşmanlarını onun eline teslim eden yüce Tanrı’ya övgüler olsun.” Bunun üzerine Avram her şeyin ondalığını Melkisedek’e verdi.

21 Sodom Kralı Avram’a, “Adamlarımı bana ver, mallar sana kalsın” dedi.

22–23 Avram Sodom Kralı’na, “Yeri göğü yaratan yüce Tanrı RAB’bin önünde sana ait hiçbir şey, bir iplik, bir çarık bağı bile almayacağıma ant içerim” diye karşılık verdi, “Öyle ki, ‘Avram’ı zengin ettim’ demeyesin. 24 Yalnız, adamlarımın yedikleri bunun dışında. Bir de beni destekleyen Aner, Eşkol ve Mamre paylarına düşeni alsınlar.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Yarat%C4%B1l%C4%B1%C5%9F+14:14 

8 Bu toprakları size verdim. Gidin, atalarınıza, İbrahim’e, İshak’a, Yakup’a ve soylarına ant içerek söz verdiğim toprakları mülk edinin.’ ”

Musa Önderler Atıyor

9 “O sırada size, ‘Tek başıma yükünüzü taşıyamam’ dedim, 10 ‘Tanrınız RAB sizi çoğalttı. Bugün göklerdeki yıldızlar kadar çoğaldınız. 11 Atalarınızın Tanrısı RAB sizi bin kat daha çoğaltsın ve söz verdiği gibi kutsasın! 12 Sorunlarınıza, yükünüze, davalarınıza ben tek başıma nasıl katlanabilirim? 13 Kendinize her oymaktan bilge, anlayışlı, deneyimli adamlar seçin. Onları size önder atayacağım.’

14 “Siz de bunun iyi olduğunu onayladınız. 15 Böylece oymaklarınızın bilge ve deneyimli kişiler olan ileri gelenlerini size önder atadım. Onlara biner, yüzer, ellişer, onar kişilik toplulukların sorumluluğunu verdim. Oymaklarınız için de yöneticiler görevlendirdim. 16 Ayrıca yargıçlarınıza, ‘Kardeşleriniz arasındaki sorunları dinleyin’ dedim, ‘Bir adamla İsrailli kardeşi ya da bir yabancı arasındaki davalarda adaletle karar verin. 17 Yargılarken kimseyi kayırmayın; küçüğe de, büyüğe de aynı gözle bakın. Hiç kimseden korkmayın. Yargı Tanrı’ya özgüdür. Çözemeyeceğiniz bir sorun olursa bana getirin, ben gerekeni yaparım.’ 18 O sırada yapmanız gereken her şeyi size buyurmuştum.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Yasa’n%C4%B1n+Tekrar%C4%B1+1:1

“… 14 Gökler de, göklerin gökleri de, yeryüzü ve içindeki her şey Tanrınız RAB’bindir. 15 Öyleyken RAB atalarınızı sevdi, onlara bağlandı. Bugün olduğu gibi, onların soyu olan sizleri bütün halkların arasından seçti. 16 Yüreklerinizi RAB’be adayın, bundan böyle dikbaşlı olmayın. 17 Çünkü Tanrınız RAB, tanrıların Tanrısı, rablerin Rabbi’dir. O kimseyi kayırmayan, rüşvet almayan, ulu, güçlü, heybetli Tanrı’dır. 18 Öksüzlerin, dul kadınların hakkını gözetir. Yabancıları sever, onlara yiyecek, giyecek sağlar. 19 Siz de yabancıları seveceksiniz. Çünkü Mısır’da siz de yabancıydınız. 20 Tanrınız RAB’den korkun, O’na kulluk edin. O’na bağlı kalın ve O’nun adıyla ant için. 21 O övgünüzdür. Gözlerinizle gördüğünüz o büyük, heybetli belirtileri sizin için gerçekleştiren Tanrınız’dır. 22 Mısır’a giden atalarınız yetmiş kişiydi. Şimdiyse Tanrınız RAB sizi göklerdeki yıldızlar kadar çoğalttı.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Yasa’n%C4%B1n+Tekrar%C4%B1+10:1


—–

https://oca.org/readings/daily/2019/12/22

—–

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir