Sadece Tanrı böyle bir mucize yaratabilirdi – Yaşam Armağanı.

Unlocking The Mystery of Life & Bonus: Shattering The Myths of Darwin’s Theory of Evolution

https://www.youtube.com/watch?v=RdvTPrxn4OE

—————-

Gerçeği Kitap:

Korkmamalısın, çünkü söz verdiğim senindir ve senin mirasındır.

10 Haziran 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, dünyaya dönüş zamanımın yaklaştığı söylenmeli . Büyük Günümden önce insanlığı Bana döndürmeye çalışırken Zamanım çoktan başladı.

Birçoğunuz duymazdan gelse de, hepinizi bu zamanda hazırlıyorum . Bunu, uğruna sevdiğim her biriniz için, bedenimi feda ettiğim her biriniz için sevgiyle yapıyorum. İnsanlığın gözlerini açacağım ve açıkça şahit olunacağı zaman Benim Müdahaleme şahit olacaksınız.

Misyonum kabul edildiğinde mucizeler gerçekleşecek. Varlığım hissedilecek ve Büyük Merhamet İşleri ile Kendimi tanıtacağım. Bu plan sizi geri çekmek, artık Varlığıma inanmayanlarınızı Benim Muhteşem Kurtuluşuma döndürmek içindir.

Babam tarafından Bana vaat edilen Yeni Cennette Hüküm sürecek olan Kral Benim. Beni tanımayanlar şimdi beni duysun. Sen Benimsin. Size bu Dünya’da bildiğiniz şekliyle değil, Ebedi Yaşam getiriyorum.

Korkmamalısın, çünkü söz verdiğim şey senin ve o senin Mirasın.

Bu Krallık, sevgili Babam Tanrı’nın dünyayı başlangıçtaki gibi yeniden yaratabilmesi için doğdunuz. O Başlangıçtır, çünkü onu O yaratmıştır. O Son’dur, çünkü Büyük Gün geldiğinde artık ıstırap olmayacak, çünkü Yeni Başlangıç ​​- Ebedi Yaşam – Tanrı’nın Sevgisini kabul edenlere sunulacak. Daha güvenilir, daha az alaycı olmalı ve yalnızca mükemmel bir Tanrı’dan gelebilecek Büyük Yaşam Hediyesini kabul etmelisiniz.

Sadece Tanrı böyle bir mucize yaratabilirdi – Yaşam Armağanı.

Yalnızca Tanrı size ölümün ve onunla birlikte tüm kötülüğün fethedileceği Sonsuz Yaşamı verebilir.

Geleceğe umutla bakmalısınız. Bu Mesajları dinlemeye çalışmalısınız, çünkü önünüzdeki günler daha da karanlık olacağından ihtiyacınız olacak cankurtaran halatınız onlar olacaktır.

Arzum, hiçbirinizin üzülmesin, endişelenmesin, korkmasın ve üzülmesin, çünkü Benim Şanlı Günüm, her gözyaşını, acıyı, üzüntüyü ve ıstırabı üzerinizden sileceğim ve sizi Büyük İzzetim ile arındıracağım anlamına gelecektir.

Sonunda saf sonsuz mutluluğu yaşayacaksın. Cennet hali olduğunu hayal ettiğiniz her şey sizin olacak.

Güven eksikliğinden dolayı şimdi Bana cevap veremiyorsan, Beni ararsan sana yardım edeceğim. Bu Haçlı Seferi Duası aracılığıyla Benden Güven Hediyesini isteyin.

Güven Armağanı için Haçlı Seferi Duası (109)

Ey sevgili İsa,

Sana güvenmeme yardım et.

Tekrar gelme sözüne güvenmek.

İkinci Gelişinizin Gerçeğini kabul etmek için.

Size Krallığınızı vereceğini söylediğinde Baba Tanrı’nın Vaadine güvenmek. 

Öğretilerine güvenmeme yardım et, içinde

Dünyayı kurtarma planınız.

Grace ile Hediyelerini kabul etmeme yardım et.

Sana güvenmeme yardım et ki korkumu yeneyim ve Sevginin kalbimi ve ruhumu doldurmasına izin verebileyim.

Amin.

Ah, seni teselli etmeyi, korkularını, endişelerini ve kaygılarını hafifletmeyi nasıl özlüyorum. Geçişi mümkün olduğunca acısız yapmayı nasıl da arzuluyorum ki, işi Tanrı’nın düşmanları aracılığıyla görülecek olan canavarın elinden acı çekmenize gerek kalmasın.

Bana tamamen güvenir ve kendinizi Merhametime teslim ederseniz, merhametimin size acı çekmek isteyenlerin kötülüğü yüzünden insanların çektiği acıların artacağı süreyi kısaltacağına ciddiyetle söz veriyorum. 

Müdahalemin mucizeler yoluyla yardıma en çok ihtiyaç duyanları – Gerçeğin farkındalığını – uyandıracağına söz veriyorum. Allah’ın Gerçeği, Sözümün tekrar geleceğini gerçekten anlamayanlar tarafından kalplerinde kabul edildiğinde, o zaman ıstırap azalacak ve milyarlarca ruha Merhamet edeceğim.

Ancak, Bana olan güveniniz Gerçeği görmenize yardımcı olacaktır. Gerçeği kabul ettiğinizde, Yeni Krallığımın Anahtarlarını da kabul etmiş olursunuz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/06/10/you-must-not-be-frightened-for-what-i-promise-is-yours-and-it-is-your-inheritance/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/06/10/you-must-not-be-frightened-for-what-i-promise-is-yours-and-it-is-your-inheritance/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/06/10

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/061023.cfm