Çocuklarımın dünyevi mallara olan takıntısı ve kişisel zenginliğe düşkünlükleri onları Tanrı’dan ayırıyor.

Gerçeği Kitap:

Çocuklarımın dünyevi mallara olan takıntısı ve kişisel zenginliğe düşkünlükleri onları Tanrı’dan ayırıyor.

8 Haziran 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, insanlık günahın derinliklerine gömülürken, Benden bu kadar uzaklaştıklarında hiçbir şey onları teselli edemediği için, içlerinde hissettikleri ham acıyı gidereceğine inandıkları maddi şeyleri aramaya devam ederler. Bir an bile Beni düşünmüyorlar, hiçbir şey getirmeyen, sadece daha fazlasına duyulan özlemden başka bir şey getirmeyen dünyevi mallar – faydasız şeyler – peşinden koşuyorlar.

Bir de öyleleri vardır ki, dünyevî zevklere düşkünlükleri doymak bilmez hale gelir. Daha büyük ve daha değerli olduğuna inandıkları şeyleri ararlar. Sonunda kendilerine türbeler inşa ederler. Bu, umutsuzluğa kapıldıkları zamandır, çünkü ne kadar çok zenginlik ve lüks elde ederlerse, o kadar kafaları karışır ve dikkatleri dağılır. Diğer insanlara olan ilgilerini kaybedecekler ve kötü ruh tarafından onları tuzağa düşürmek ve ruhlarını yok etmek için örülmüş bir örümceğin ağına takıldıkça çok geçmeden yalnızlaşacaklar.

Çocuklarımın dünyevi mallara takıntısı ve kişisel zenginliğe düşkünlüğü onları Tanrı’dan ayırıyor. Sahip olma sevginiz, komşunuza olan sevginizi yok eder. Başkalarının talihsizliklerini umursamayacak kadar bencil olacaksınız. Tanrı Sözü’ne bu şekilde itaatsizlik edersiniz.

Zenginlik peşinde koşmayı bırakmalısın. O zaman kalbin daha saf olacak. Ama bu aldatıcı günahın zihninizi bulandırmasına izin verin ve asla ruhen saf olmayacaksınız ve bu nedenle Benim huzuruma çıkmaya uygun olmayacaksınız. Fakir olanların kendilerini Benden ayırmaları için onları kışkırtacak daha az şeyleri vardır. Zengin olanlar, My Eyes’da kendilerini alçaltmadan önce öğrenecekleri çok şey olduğu için fakirdirler.

İnsan, dünyevi zevkleri Önüme koyduğunda, Benim Yeni Cennetime girmek için ruhunu hazırlayamayacağını ne zaman öğreneceksin?

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/06/08/my-childrens-obsession-with-worldly-goods-and-the-adulation-of-personal-wealth-separates-them-from-god/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/06/08/my-childrens-obsession-with-worldly-goods-and-the-adulation-of-personal-wealth-separates-them-from-god/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/06/08

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/060823.cfm