Bu benim zamanım. Kararlaştırıldığı gibi, sevgili Babam tarafından Bana tahsis edilen zamandır.

Gerçeği Kitap:

Hepinizi İkinci Gelişime hazırlamak için peygamberimi gönderenin ben, İsa Mesih olduğunu şüphecilere kanıtlamak için dünyanın her yerinde mucizeler yaratacağım.

7 Haziran 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Babamın Kitabında yer alan kehanetleri kabul eden ve Gerçeği bilen herkes, O’nun dünyaya en büyük Merhameti verdiğini kabul etmelidir.

Şimdi İkinci Gelişimin zamanı yaklaştığına göre, Sesimi tanıyanlar ve Beni dinleyenler, Vakitlerini Sözümü yaymak için ayırmalı ve tüm kardeşlerinin kurtuluşu için dua etmelidirler.

Sevgili öğrencilerim, Lütuflarım üzerinize dökülüyor ve başkalarının Benim İkinci Gelişime hazırlanmasına yardım ederken kendinizden emin olmalısınız. Size müstehcen sözler haykırsalar bile sakin kalmalısınız. Bu Görev, Çarmıha Gerilmemden bu yana en çok yerilen görev olacak, ama bilin ki bu Görev milyarlarca ruhu kurtaracak. 

Bu benim zamanım. Kararlaştırıldığı gibi, sevgili Babam tarafından Bana tahsis edilen zamandır. Yeni Cennet ve Yeni Dünyanın bir olarak birleşeceği Benim Hükümdarlığımın zamanıdır. Babamın İradesi Cennette gerçekleştiği gibi, Dünyada da öyle olacak. Hepsi bir olacak. Nefret, acı ve kötülüğün gücü sona erecek.

Şimdi kendi ruhunuzu kurtarmak için gösterdiğiniz her çaba ve başkalarını kurtarmak için yaptığınız dualar, ne kadar zor olursa olsun, buna değecektir.

Bırakın size kükresinler, kırbaçlasınlar, sizi taciz etsinler, size yalancı desinler ve size zalimce davransınlar. Ne kadar çok acı çekersen, bana o kadar çok ruh getireceksin.

Bu yolu ben çizdim ve cennetteki tüm melekler tarafından korunuyor. Her kötü ruh kargaşaya neden olacak, engeller yaratacak ve Bana doğru yürümenizi engellemeye çalışacak, ancak faydasız olacaktır. Sana ulaşmamı ya da seni daha yakına çekmemi engelleyemezler. Sizden milyarlarca olacak. Şimdi hazırlanmayı reddedenler bunu zamanla yapacak. Zaman kısa olduğu için sizi yavaşlatmalarına izin vermemelisiniz.

Kalan Ordumdaki her birinize özel Lütuflar verilecek ve şüphecilere, hepinizi İkinci Gelişime hazırlamak için peygamberimi gönderenin Ben, İsa Mesih olduğumu kanıtlamak için dünyanın her yerinde mucizeler yaratacağım.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/06/07/i-will-create-miracles-all-over-the-world-to-prove-to-the-skeptics-that-it-is-i-jesus-christ-who-has-sent-my-prophet-to-prepare-all-of-you-for-my-second-coming/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/06/07/i-will-create-miracles-all-over-the-world-to-prove-to-the-skeptics-that-it-is-i-jesus-christ-who-has-sent-my-prophet-to-prepare-all-of-you-for-my-second-coming/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/06/07

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/060723.cfm