ikiye bölüneceksiniz – Gerçeğe uyanlar ve yasaları kabul edenler

Gerçeği Kitap:

Geri kalan kutsal kullarım, yeni tek dünya dinine bağlılık yemini edecekler.

5 Haziran 2013sevgi ve merhamet babası

Canım kızım, mukaddes kullarımdan daha fazlası nihayet Davetime icabet ediyorlar, halbuki bu onlar için çok yalnız bir yolculuk demek.

Görevleri üstlerine karşıdır, çünkü Dünyadaki Kiliseme, kendisini Tanrı’nın tüm çocukları üzerinde savunma yetkisi verdim. Onlar, Benim kutsal hizmetkarlarım, Kilisem tarafından kendilerine verilen tüm talimatlara, Ayinlerim değiştirilene kadar bağlı kalmalıdırlar. O zaman onların vazifesi Bana olacaktır. 

Dünyadaki Kilisemin içeriden yok edileceği önceden bildirilen kehanetlere inanmayan kutsal hizmetkarlarıma dua etmelisiniz ki, karanlık güne kadar sizi güçlü ve Öğretilerime sadık tutayım. dünyanın her yerindeki Kutsal Çardaklardaki tüm Varlığımı yok et. Çünkü bu olduğunda, tek görevin Bana, İsa Mesih’e olacak.

Kalplerinizin üzülmesine izin vermeyin, çünkü sadece Benim Öğretilerimin Gerçeğini ilan ettiğinizde ve Kutsal Kitapları size öğretildiği şekilde uyguladığınızda, bu sizin kurtarıcı Lütfunuz olacaktır. Eğer, ve ne zaman, Dünya üzerindeki Kilisemin Gerçeği’ni reddetmeniz talimatı verilirse, işte o zaman ayırt etmeniz gerekecek.

Bu gün henüz gelmedi, ama en yüksek mertebelerinizden Kutsal Efkaristiya’yı bir kenara bırakmanız istendiğinde, o zaman size Gerçeğin verildiğini bileceksiniz.

Sizden belirli doktrinleri kabul etmeniz istendiğinde, benim tarafımdan asla göz yumulamayacağını kalbinizde bileceğiniz o gün gelmeden önce, Kilise’nin karşı karşıya olduğu yıkımın korkunç gerçekliğini anlayacaksınız.

Size putperest yalanlarını kabul ettirmeye çalıştıklarında, Hakikatten yana duracak, Bana sadık kalacak olanlar, ancak aranızdaki cesur ve yiğit kişiler olacaktır . Vaftiz, Kutsal Komünyon, İtiraf, Onay, Evlilik ve Kutsal Ayin Ayinlerini yönetmeye devam edeceksiniz.

Geri kalan mukaddes kullarım, yeni tek dünya dinine bağlılık yemini edecekler. O zaman ikiye bölüneceksiniz – Gerçeğe uyanlar ve yasaları kabul edenler, ki bu tek bir anlama gelir – sahte tanrılara tapınmak ve günahı bağışlamak.

Çoğunuz artık Beni onurlandırmayacaksınız. Bana sadık kalmazsanız ve sürümü yalanlarla beslemezseniz, benden çok şey kaybedersiniz. Yine de bu ruhlar aldatıldıklarını anladıklarında, büyük bir Merhamet göstereceğim. Ancak, Öğretilerimi anlamak, Kutsal Sözümü onurlandırmak ve En Kutsal Ayinleri yönetmek için eğitilmiş olarak, Bana ihanet edeceksin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/06/05/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/06/05/

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/06/05

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/060523.cfm