İnsanların gözlerinin bağlı ve gerçek ile kurguyu ayırt edemediler

Gerçeği Kitap:

Benim Yolum çok basit. Beni istediğiniz gibi takip edebilirsiniz, ancak Hristiyan Kiliselerimde Beni onurlandırmalısınız.

4 Haziran 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, pek çok kişi bu zor Gerçeğin Yolu’nu tıpkı Calvary Dağı yolunda olduğu gibi şevkle tırmanacak.

Bu, pek çok engelle dolu zorlu bir yolculuktur. Çoğu insan için, Beni takip ettiğiniz için küçümseneceğiniz gerçeği de dahil olmak üzere pek çok farkındalık gerçekleşeceğinden, bu tırmanışı acı verici bulacaktır. Diğerleri sizi durdurmaya çalışacak ve Benden uzaklaşmanız için sizi geri çekmek için her türlü argümanı kullanacak. Diğerleri korkunç şeyler haykıracak ve sizi Mesih’in bir askeri olarak değil, Şeytan’ın bir aracı olmakla suçlayacak.

Sonra, aranızdaki rahipler ve hizmetkarlar için, zirveye çıkan bu son tırmanışta Beni bırakmanız emredilecek. Bu tırmanış, Haç Yolu’nun simgesidir.

İnsanların gözlerinin bağlı olduğu ve gerçek ile kurguyu ayırt edemediği günümüz dünyasında Öğretilerimin Gerçeğinin yeniden keşfedilmesine yardımcı olmak için Beni takip eden herkes farklı türden bir zulme maruz kalacak. Onlar, sevgili takipçilerim, bir tarikata mensup oldukları suçlamasıyla azap göreceklerdir. Bu özel hakaret, onların kandırıldıklarını ve aklı başında olmadıklarını gösteriyor. Bu tür suçlamaların kafanızda şüpheler yaratmak için tasarlandığını anlamalısınız.

Benim Yolum çok basit. Beni istediğiniz gibi takip edebilirsiniz. Ama beni her yerde Hıristiyan Kiliselerimde onurlandırmalısınız çünkü Dünya üzerinde başka evim yok. Tarikatlar, My Church dışındaki diğer evleri kullanır. Sizden Kilisemden ayrılmanız istendiğinde, benim Dünya’daki Zamanım sırasında havarilerimden aynı şeyi yapmalarının istendiği zamandan farklı olmayacak.

Alayları, alayları ve Öğretilerimi kullanan ve sonra onları çarpıtanları görmezden gelin ki, bugün size verilen Mesajlarımı ifşa edebilsinler.

Dik yürüyün ve güvenle ilerleyin, çünkü bu savaş, neler olduğunu göremeyen masum insanların üzerine korkunç bir karanlık çöken, düzenbazın ektiği kötülüğü ve yalanları yenecektir.

Devam edecek gücü ya da cesareti olmadığını anlayanlar, lütfen korkmayın, çünkü bu Haçlı Seferi Duasını (108) Tırmanma Golgota Tepesini  okursanız size özel Lütuflar vereceğim.

Tanrım, ayağa kalkıp sayılmak için cesareti, yiğitliği ve cesareti bulmama yardım et ki, Kalan Orduna katılabileyim ve Günahlarım için katlanmak zorunda kaldığın aynı Golgota Tepesine tırmanabileyim.

Bana Haçını ve yükünü taşıma gücü ver ki, ruhları kurtarmana yardım edeyim.

Beni zayıflığımdan kurtar.

Korkularımı dağıt.

Tüm şüphelerimi yok et.

Gözlerimi Gerçeğe aç.

Bana ve Çarmıhınızı taşıma Çağrısına cevap veren herkese, derin ve alçakgönüllü bir yürekle Sizi takip etmeme ve benim örneğimle başkalarının da aynısını yapma cesaretini toplamasına yardım edin. Amin.

Sevgili İsa

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/06/04/my-way-is-very-simple-you-may-follow-me-any-way-you-will-but-you-must-honour-me-in-my-christian-churches/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/06/04/my-way-is-very-simple-you-may-follow-me-any-way-you-will-but-you-must-honour-me-in-my-christian-churches/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/06/04

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/060423.cfm