Transubstantiation Yasası Yoluyla En Kutsal Eucharist’te Varım

Gerçeği Kitap:

Transubstantiation Yasası Yoluyla En Kutsal Eucharist’te Varım

2 Haziran 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Tanrı’nın tüm çocuklarına insanlığa Kutsal Efkaristiya Armağanı verme Sözümün Gerçeğini hatırlatmalıyım.

Size En Kutsal Efkaristiya’nın Gücünü ve gerçekten Var Olanın, sevgili İsa’nız olduğumu hatırlatmalıyım. Seni ebedi lanetten kurtarmak için Bedenimden vazgeçtim. Ruhlarınızda kalabilmem için size Bedenimi verdim.

Transubstantiation Yasası aracılığıyla En Kutsal Eucharist’te Varım. Bunu Havarilerime Son Akşam Yemeği’nde çok açık bir şekilde anlattım. Öyleyse neden birçoğunuz size büyük bir bedel karşılığında verilen bu büyük Armağanı kabul etmiyorsunuz? Bu benim sana Hediyem. Bedenim ve Kanım ruhunuzu güçlendirecek. İlahi Varlığım ruhunuzu besler ve Benim Kutsal Efkaristiyamı kabul eden herkese sizi Bana yaklaştıracak özel bir Lütuf sağlar.

Efkaristiya Tapınması sırasında Bana eşlik ettiğinizde, üzerinize en büyük Armağanları yağdıracağım. Yakında Benden uzaklaşmanın zor olduğunu göreceksiniz ve ben size daha yakın olacağım. Kalbin Benim Kutsal Kalbim ile iç içe olacak.

Kutsal Eucharist’imin Gücünü asla unutmamalısınız, çünkü o dünyadaki Varlığımın Işığını koruyor. Kutsal Eucharist’teki Gerçek Varlığım olmasaydı, kaybolurdunuz ve bir Lütuf halinde kalamazdınız.

Bedenimden mahrum kaldığınızda kendinizi boşlukta hissetmeye başlayacaksınız. Benden ayrılacaksınız ve Beni hâlâ seviyor olsanız da, Benimle birlik içinde kalmak için mücadele edeceksiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/06/02/i-am-present-in-the-most-holy-eucharist-through-the-act-of-transubstantiation/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/06/02/i-am-present-in-the-most-holy-eucharist-through-the-act-of-transubstantiation/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/06/02

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/060223.cfm