Paganizmi ve putperestliği getirecek olan tek dünyalı bir din olacaktır.

ENGLISH:

https://www.catholicworldreport.com/2019/04/10/full-text-of-benedict-xvi-the-church-and-the-scandal-of-sexual-abuse/

BCP: Kilisenin sinodal intiharının ikinci aşamasına giriliyor

Belgeden alıntı, Pt. 39 : “Daha anlamlı bir diyalog ve daha davetkar bir alan isteyenler arasında, çeşitli nedenlerle Kilise’ye aidiyet ile kendi sevgi dolu ilişkileri arasında bir gerilim hissedenleri de buluyoruz, örneğin: … çok eşli bir evde yaşayan insanlar. evlilik, LGBTQ kişiler vb.

“39. Daha anlamlı bir diyalog ve daha iyi bir diyalog isteyenler arasında
Aynı zamanda, çeşitli nedenlerden dolayı bir gerginlik hissedenlere de rastlarız.
Kilise’ye aidiyet ile kendi sevgi dolu ilişkileri arasında
yeniden evlenen boşanmışlar, bekar ebeveynler, çok eşli ailelerde yaşayanlar
evlilik, LGBTQ bireyler vb. Raporlar, bu karşılama talebinin nasıl
birçok yerel Kiliseye meydan okuyor: “İnsanlar Kilise’nin bir sığınak olmasını istiyor
Yaralılar ve kırgınlar için, mükemmeller için bir kurum değil. Onlar istiyorlar ki
Kilise, insanlarla nerede olurlarsa olsunlar buluşmalı, onlarla birlikte yürümelidir.
onları yargılamak ve şefkat ve özgünlük yoluyla gerçek ilişkiler kurmak,
bir üstünlük amacı değil” (EC ABD). Ayrıca belirsizlikleri de ortaya koymaktadırlar
nasıl yanıt verileceği ve muhakeme ihtiyacının nasıl ifade edileceği konusunda
evrensel Kilise’nin: “Kilise’de yeni bir fenomen var.
Lesotho’da kesinlikle yeni bir şey: eşcinsel ilişkiler. […] Bu yenilik”

https://www.synod.va/content/dam/synod/common/phases/continental-stage/dcs/Documento-Tappa-Continentale-EN.pdf

https://www.deepl.com/translator

BCP: Entering the second stage of the Church’s synodal suicide

 

„Commentary: First of all, it is not about a more meaningful dialogue, but quite the opposite. LGBTQ people are said to feel a tension between belonging to the Church and their own loving relationships. What the document calls a tension is actually the incompatibility of the saving mission of the Church with the impenitence of man in grave sin. Sin will never be in harmony with the way of salvation. There is and always will be a tension here. You cannot go to heaven and hell at the same time.”

https://vkpatriarhat.org/en/?p=22415

 

“39. Among those who ask for a more meaningful dialogue and a more
welcoming space we also find those who, for various reasons, feel a tension
between belonging to the Church and their own loving relationships, such
as: remarried divorcees, single parents, people living in a polygamous
marriage, LGBTQ people, etc. Reports show how this demand for welcome
challenges many local Churches: “People ask that the Church be a refuge
for the wounded and broken, not an institution for the perfect. They want
the Church to meet people wherever they are, to walk with them rather than
judge them, and to build real relationships through caring and authenticity,
not a purpose of superiority” (EC USA). They also reveal uncertainties
about how to respond and express the need for discernment on the part
of the universal Church: “There is a new phenomenon in the Church that
is absolutely new in Lesotho: same-sex relationships. […] This novelty is”

https://www.synod.va/content/dam/synod/common/phases/continental-stage/dcs/Documento-Tappa-Continentale-EN.pdf

 

—————-

Gerçeği Kitap:
Masonluk yeryüzündeki Kiliseme sızmıştır ve yakında önceden bildirildiği gibi bölünme, sadık kullarım arasında bölünme ve huzursuzluk yaratacaktır.

13 Şubat 2013baba sevgisi ve merhamet

 

Sevgili kızım, Dikenli Taç yeryüzündeki Bedenim olan Katolik Kilisesi’ni ezmek için inerken, şu anda Cennette bir öfke var.

Son iki yıldır size çok ayrıntılı olarak verilen bu kehanet gerçekleşti. Şimdi, diğer Vahiylerim yakında gerçekleşeceği için, kutsal kullarımdan çok azı, zamanınızdaki bu dinsiz saatte, insan ırkına olan Rica’larımı görmezden gelebilecek.

Onlar, kötü grup, yeryüzünü Öğretilerimin Gerçeğinden kurtarmak için kampanyalarına başladılar. Kutsal Vekilim bu eyleme zorlandı ve bunun sonucunda büyük acı çekecek. Masonluk yeryüzündeki Kiliseme sızmıştır ve yakında önceden bildirildiği gibi bölünme, sadık hizmetkârlarım arasında bölünme ve huzursuzluk yaratacaktır.

Pek çok kişi kendilerine sunulan aldatmacadan habersizdir. Kilisemin temeli olan Katolik Kilisesi’nin toz haline geldiğini de bilmiyorlar. Onun yerine iğrenç şey yükselecek ve Ben de araya girip her ruhu dua etmenin önemi konusunda uyarmak için işaretler göndereceğim, böylece Gerçeği kurgudan ayırt edebilecekler.

Dünyayı bölecek olan şey, yakında ortaya çıkacak olan Katolik Kilisesi’nin çöküşü değildir. Paganizmi ve putperestliği getirecek olan tek dünyalı bir din olan Yeni Dünya Kilisesi’nin yaratılmasına katılmaları olacaktır.

Sahte peygamber iyi hazırlanmıştır ve zamanı yaklaşmaktadır. Deccal ile işbirliği içinde dünyayı dize getireceklerdir. Tanrı’ya değil, canavara saygı gösterecekler.

Tüm öğrencilerime, Hıristiyan takipçilerime, her yerde sakin olmalarını tavsiye ediyorum. Barış için dua edin ve Benim, İsa’nızın, bu zamanda size rehberlik etmesine izin verin.

Tüm kardinallerimi, piskoposlarımı ve kutsal hizmetkârlarımı sürünüzü birleştirmeye ve Öğretilerime sadık kalmaya çağırıyorum. Sizden vaaz vermeniz istenecek şeylere çok dikkat edin, çünkü bunlar değişecek. Vaazlarınız seküler bir dünya için tasarlanıp yazılacak ve hiçbir içeriği olmayacak.

Katolik Kilisesi’ni modernize ediyor görünmek amacıyla, size sunulacak olan şey budur – her şeyi kapsayan cemaatlerin teşviki – tüm dinler tek bir sözde Hıristiyan Birleşik Kilisesi içinde toplanmıştır.  Tüm dışsal işaretler ilk başta aynı görünebilir, ama görmeniz gereken şey budur. Önünüze yeni sözcükler, ifadeler ve Kutsal Ayinlerin sunumunda yeni biçimler kondukça, yavaş yavaş Kutsal Kitabımı artık tanıyamayacaksınız.

Yeni bir tür modern alternatif Kilise’yi yeniden başlatacakları zaman, Kilise’nin benimseyeceği yeni modern format karşısında alarma geçecek olan gerçek sadık muhafazakâr rahipler arasında bir panik yaşanacaktır.

Katolik Kilisesi’nin, hükümetlerin ve medyanın her köşesine sızmış olan masonluk ağı aracılığıyla bu iğrençlik büyük bir yenilik olarak sunulacaktır.

Bu sonun başlangıcıdır. Benim Varlığım, yeni ayin töreni için gizlice sürgün edilecektir.

Tüm şatafat ve tören boş bir mabedi maskeleyecek, çünkü Benim İlahi Varlığıma artık Babam tarafından izin verilmeyecek.

Birliğinizi korumalı ve eğer Katolik iseniz, günlük Ayinlere ve Kutsal Komünyona katılmaya devam etmelisiniz. Tüm Hıristiyanlar bilmelidir ki, siz de Katolik Kilisemin hainleriyle işbirliği içinde olan ulusların planladığı Yeni Dünya Dinine çekileceksiniz. Onlar laik, hümanist bir cephe yaratmak istiyorlar – bu cephe, teşvik edeceği kötülüğü ustaca maskeleyen bir cephe.

Savaş başladı, ama siz, sevgili takipçilerim, düşündüğünüzden daha güçlüsünüz. Ben her zaman buradayım. Sizi çok iyi hazırladım. Hayatta kalmak için bu Haçlı Seferi Duasını söylemelisiniz.

Haçlı Seferi Duası (100) Hıristiyanlığın hayatta kalması için

Ey sevgili İsa, son Gerçek Papa Senin için Görevini tamamlarken, şu anda karşı karşıya olduğumuz sınavlardan sağ çıkma becerisi için Sana yalvarıyoruz.

Bir zamanlar tanıdığımız Kilise’nin çöküşü nedeniyle şimdi yüzleşmek zorunda kalacağımız korkunç istismara dayanabilmemiz için bize yardım et.

İlahi Sözünün Hakikatinden sapmamıza asla izin verme.

Sana ve dünyaya armağan ettiğin Kutsal Ayinlere sırtımızı dönmemiz için omuzlarımıza yüklenen saldırılar karşısında sessiz kalmamıza yardım et.

Bizi sahte peygambere ve Deccal’e karşı korumak için Ordunu ihtiyacımız olan güçlü Sevgi ile bir kalkan gibi ört.

Yeryüzündeki Kilisenin yayılmasına ve çoğalmasına yardım et ki onlar da Gerçeğe bağlı kalabilsinler ve kardeşlerimizi Gerçeğin Yolunda yönlendirerek kendimizi Senin İkinci Gelişine yeterince hazırlamamıza yardım et. Amin.

Endişelenmeyin, takipçilerim. Her şey Benim Kutsal Ellerimde. Sabırlı olun. Benim Adımla hiçbir eyleminizi haklı göstermeyin, çünkü bunu yaptığınızda, yapmanız gereken tek şey Benim Sözümü duyurmakken, Benim Sözümü savunmuş olursunuz.

 

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/02/12/this-life-will-in-the-blink-of-an-eye-pass-into-a-new-life-a-new-renewed-paradise/

 

 

 

 

Meryem Ana: İnsanlığın Kibir ve Gururu Tanrı’nın Varlığına Hakarettir

13 Şubat 2013baba sevgisi ve merhamet

 

FatimaKutsal Mantom, bu Azap zamanlarında beni, Cennetteki Annenizi çağıran hepinizin üzerini örtmektedir. Ebedi Babamın Öfkesi arttıkça, siz sevgili çocuklarım, yeryüzünü bir sel gibi kaplayacak olan acıyı hafifletmek için çok dua etmelisiniz.

Günahların bağışlanabilmesi için Oğlumun size söylediklerine odaklanmalı ve duada birlik içinde olmalısınız. Oğlumdan uzak duran dünyanın batı kısmının üzerinde asılı duran hedonist bulut her geçen gün kalınlaşıyor.

İnsanlığın kibri ve gururu Tanrı’nın Varlığına hakarettir. Onların boş ruhları boş kaplar gibidir ve insan eliyle yaratılmış değersiz zenginliklerle doludur. Açgözlü kalplerinde Gerçek Sevgiye, Tanrı Sevgisine yer yoktur. Tanrı Sevgisi olmadan, kendilerinden başka kimseyi sevemezler. Bu da insanlığın olması gerekenden daha fazla acı çektiği anlamına gelir, çünkü sevgi paylaşılmaz.

Yalnızca kendinizle ilgilenirseniz, başkalarına bağımlı olanlara teselli veremez ya da acılarını hafifletemezsiniz.

Uyanın çocuklar. Sadece kalplerinizi Gerçeğe açarak Sevgili Oğlumun Merhametini kazanabilirsiniz.

 

Sevgili Anneniz

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/02/13/virgin-mary-the-arrogance-and-pride-of-humanity-is-insulting-to-the-presence-of-god/

 

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

Translated with DeepL

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/02/13

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/021323.cfm