Onları ancak cehennem ateşlerine götürdüğünü görecekleri için, o gün ağlamalar, histeriler ve şoklar yaşanacaktır.

Gerçeği Kitap:

Şimdi onlara Sevginin ve Dönüşümün Gözyaşlarının Lütfunu bağışlıyorum.

11 Ocak 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, lütfen Beni duy ve Acımı açıklarken dinle. Yeryüzündeki Zamanımdan iki bin yıl sonra, Çarmıha Gerilmemin acısına katlanırken, dikenlerle kaplı Başım acı içinde eziliyor.

İkinci Geliş Zamanım çok yakın. Tekrar gelme sözümden kimse şüphe etmesin. Her an olabileceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Ruhlarınızı hazırlayın, çünkü zaman yakın. Gelecekteki refahınızın durumundansa ruhunuzun durumuna odaklanmanız çok daha iyidir.

Dikenlerin acısı artık Katolik ve Hristiyan Kiliselerinin liderleri tarafından hissediliyor. Canavarın ağzından dökülen siyasi liderler tarafından onlara dikte edilen doktrinlerle zorla beslenirken acı çekiyorlar.

Bu Mesajlar aracılığıyla Sözüme saldıran herkese, sizi uyarmalıyım ki, Tanrı ile Şeytan arasındaki son savaş şimdidir. Babam kabahatleriniz için sizi affetsin. Günaha mazhar olan sapık ve sapık yollarınıza rahmetini yağdırsın.

Dünyadaki Hristiyan Kiliselerimin üzerine ıstırap içinde bastırılmakta olan Dikenli Taç’ın acısı, önceden bildirildiği gibi, bu zamanda tekrarlanıyor. Reddedilmenin acısı – Sözümün, Varlığımın ve Öğretilerimin reddi – sadece Ben tarafından değil, Beni onurlandıran, Kutsal Sözümü ilan eden ve Beni seven tüm o zavallı ruhlar tarafından hissediliyor.

Kalbim onlarla aşk ve ıstırap içinde iç içe. Bunu hemen anlayacaklar, çünkü şimdi bu Haçlı Seferi Duasını okuduklarında onlara Sevgi ve İhtidanın Gözyaşlarının Lütfunu bağışlıyorum.

Haçlı Seferi Duası (93) İhtidanın Gözyaşları İçin

Ey sevgili İsa, sen benim kalbime yakınsın.

Ben seninle birim.

Seni seviyorum.

Sana değer veriyorum.

Aşkını hissetmeme izin ver.

Acını hissetmeme izin ver.

Varlığını hissetmeme izin ver.

Bana tevazu lütfunu bahşet ki, gökte olduğu gibi yeryüzünde de Senin Hükümranlığına layık olayım.

Bana İhtidanın Gözyaşlarını bağışla ki, Sen yeniden ölüleri ve dirileri yargılamak için gelmeden önce, yeryüzündeki her bir ruhu kurtarma Görevinde Sana yardım etmek için gerçek bir öğrenci olarak kendimi Sana gerçekten sunabileyim.

Amin.

Gidin Sevgili Takipçilerim. Bu duayı okuduğunuzda Kutsal Kalbimde gerçekten birleşebilmeniz için size İhtidanın Gözyaşları Lütfunu vereceğime söz veriyorum.

Kalbim sizi kucaklıyor, aziz ve sadık müritlerim. Seni seviyorum. İnkar etmekte zorlanacağınız bir şekilde şimdi sizinleyim.

Sevgili İsa

Bu mesaj, Hakikat Kitabı’nın üçüncü cildinin 222. sayfasında “Dikenlerin acısı artık Katolik ve Hıristiyan kiliselerindeki liderler tarafından hissediliyor” başlığı altında bulunabilir.

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/01/11/the-pain-of-thorns-is-now-being-felt-by-leaders-in-the-catholic-and-christian-churches/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/01/11/the-pain-of-thorns-is-now-being-felt-by-leaders-in-the-catholic-and-christian-churches/

 

 

 

 

Gerçeği elinden aldığınızda ya da kurcaladığınızda, o artık Gerçek değildir. Geriye kalan tek şey bir kabuk

9 Ocak 2013sevgi ve merhamet babası

Canım kızım, her gün insanların dilinden ne kadar da aşinayım ama yine de onlardan çok uzağım.

Çoğu, içgüdüsel olarak, Adımı nasıl kullandıklarının farkında olmadan, ifade anlarında yüksek sesle Adımı söyler. Ben sadece saygı görmüyorum; Bana hiçbir şekilde saygı gösterilmez. Benim Adım, büyük sürtüşme zamanlarında başkalarını lanetlemek için kullanılır. Bu Beni nasıl incitiyor ve şok ediyor; Ben bu şekilde kullanıldım.

Birçoğu, Adımı günlük konuşmada kullanıyor, ancak Rolüme insan ırkının Kurtarıcısı olarak değinecek şekilde değil.

O ateistleri ve agnostikleri günlük konuşmalarında Benim Adımı nasıl kullandıklarını duyabilmeleri için çağırabilmeyi ne kadar isterdim. Eğer bu bir alışkanlıksa, neden başka bir ifade biçimi kullanmıyorsun? Beni kabul etmiyorsan neden beni dahil ediyorsun? Varlığıma inanmadığın halde neden Beni bir tür küfür olarak kullanıyorsun?

Pek çok insan, hayatlarında önemli olmadığım için Beni reddediyor. Sanki hiçbir önemim yokmuş gibi bir kenara itildim.

Bana inanan birçok ruh, inançlarını uygulamıyor. Bu nedenle ruhlarını hazırlayamazlar. Pek çok kişi ne zaman bu dünyadan alınıp bir sonraki hayata geçeceklerini bilmiyor ve korkunç bir hata yaptılar. Çünkü onlar Benim Krallığıma girmeye uygun değiller.

Ruhların kendilerini iki gruba ayrılmış buldukları gün, geleceğin Gerçeği nihayet onlara açıklanacaktır. Bu büyük güne hazırlanmayan ve dünyada kendisine tanınan zamanı boşa harcayan adamın vay haline!

Gerçeği dinlemeyi reddeden ve beni herkesin önünde küçük düşüren ve reddeden diğerlerinin dehşetini tarif etmek imkansız olacak. O gün bu ruhlar seçtikleri yolun onları ancak cehennem ateşlerine götürdüğünü görecekleri için, o gün ağlamalar, histeriler ve şoklar yaşanacaktır.

Bu, önceden bildirildiği gibi eski kehanetlerin şimdi dünyada nasıl gerçekleştiğini görmek için Armağanla kutsanmış ruhlar için ruhsal yenilenme zamanıdır.

Dünyaya bakıyorum ve korkunç bir kafa karışıklığı görüyorum, çünkü insanlar dünyanın nasıl yaratıldığına dair yalanlara kapılırlar – bu yalanlar, insanları Gerçeklerden uzaklaştırmak için tasarlanmıştır.

Öğretilerime ilişkin anlayışlarını reddetmeleri ve Günahı kabul etmeleri için onları bir kenara atmalarının söylendiğini iyi insanlara görüyorum. Sonra, kendilerini benim, İsa Mesih’in görmezden geleceğime ikna edene kadar günahı alkışlamaya teşvik edilirler.

Öğretilerimin Gerçeği, Hıristiyanlığın özünde yatmaktadır. Gerçeği elinden aldığınızda ya da kurcaladığınızda, o artık Gerçek değildir. Geriye kalan tek şey bir kabuk.

Modern yeni çağ spiritüalizmi tarafından kandırılmaya veya sağlam durup Tanrı’nın Kutsal Sözünü savunmaya hazır olup olmadığınızı ayırt etmenin zamanı geldi. Şu anda senin için önemli görünmüyor olabilir, ama o gün geldiğinde, Yargılamaya geldiğimde, Krallığımda sadece Gerçek kabul edilebilir olacak.

Yalanları kabul ettiğinizde dürüst olmuyorsunuz. Dürüst olmuyorsun. Bu nedenle, Lütufları almayacaksınız. Sadece sizin zihninizde var olan yüküyle övünen, denizlerde yüzen boş bir gemi gibi olacaksınız. Bu sahte güvenlik duygusunun kimseye bir faydası olmayacak. My New Paradise’ın anahtarlarına erişmenizi sağlamaz.

Her gün, sanki yarın son gününmüş gibi dua et, çünkü İkinci Gelişimin zamanını bilmiyorsun. Beklenmedik bir şekilde gerçekleşecek. O gün ağardığında, geri dönmek için çok az zaman olacak. Ya Beni ve Benim Krallığıma getirme Sözümü kabul edeceksin ya da dönüşü olmayan yere gönderileceksin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/01/09/when-you-take-away-the-truth-or-tamper-with-it-it-is-no-longer-the-truth-all-that-is-left-is-a-shell/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/01/09/when-you-take-away-the-truth-or-tamper-with-it-it-is-no-longer-the-truth-all-that-is-left-is-a-shell/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/01/10

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/011023.cfm