Sözümü inkar ettiklerinde bu beni yaralar, üzüntüden ağlarım.

Gerçeği Kitap:

Bu tür ruhlar Kutsal Sözüme böyle bir zehirle saldırdığında, bu, Şeytan’ın bu mesajların gerçek olduğunu onayladığının bir işaretidir.

6 Ağustos 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, bu görevi yok etmek için bir kampanya planlayan birçok sadık takipçim var.

Bu mesajlarda Sözümü kınayacakların Hıristiyan olmayanlar ve ateistler olacağına inananlar bunu bilsinler.

Beni en çok incitecek olanlar, bana olan inançlarını açıkça ilan edenler, İsa’ları olacak.

Bu tür ruhlara pek çok düşmüş melek gönderen yalanlar kralının aldatmacasıyla bulanıyorlar. Kutsal Mesajlarımı inkar etmekle yetinmeyecekler, bu görevi sabote etmek için rahiplerim arasından ellerinden geldiğince destek toplamaya çalışacaklar.

Bu tür ruhlar kendilerine bunu neden yaptıklarını sormaktan asla vazgeçmezler. Ya da sana karşı neden bu kadar nefret besliyorlar kızım. Ya da Kutsal Sözüm onları neden bu kadar rahatsız ediyor?

Bu tür ruhlar Kutsal Sözüme böyle bir zehirle saldırdığında, bu, Şeytan’ın bu mesajların gerçek olduğunu onayladığının bir işaretidir.

Zira böylesine şiddetli bir muhalefet gösterildiğinde ve mukaddes insanlar bunun gibi İlâhî mesajlara saldırmaya tahrik edildiğinde, bunların Allah’tan geldiğinden emin olabilirsiniz.

Sözümü inkar ettiklerinde bu beni yaralar, beni tanımadıklarında üzüntüden ağlarım. Ama sorun değil. Zamanla Gerçeği öğrenecekler.

Nefsleri bile bile Rahmetimden uzaklaştırmak için yola çıktıklarında Beni çok incitirler.

 Kurtuluşu reddedilen ruhlardan sorumlularsa, cezalandırılacaklar.

Sadece bir kayıp ruh için eylemlerini savunmaya çalıştıklarında cezaları bir sefalet olacaktır. Onların eylemleri, aksi takdirde dönüştürülecek olan bir ruhun Cehennem ateşinde son zulme uğrayabileceği anlamına gelebilir.

Tanrı’nın Sözü’nü sabote etmeye çalıştıkları zaman, önceki iyi işleri işe yaramaz hale gelecektir. Böyle değerli işleri Allah’a karşı nefretle karşıladıkları zaman ne işe yararlar?

onlara diyorum. Önüme geldiğin gün, bu tür kötü ruhlu eylemlerin hesabını vermek senin için çok zor olacak.

Sadece kendin için değil, Benim Kutsal Sözüm hakkında başkalarına yaydığın yalanlara da cevap vermek zorunda kalacaksın.

Sizi bu kadar kötülüğe iten Kutsal Sözümden korkmanız mı? Korku Şeytan’dan gelir. Gurur da Şeytan’dan gelir. Kutsal Yazılarım konusunda çok bilgili olduğunuza inandığınız için, bunun sizden daha çok şey bildiğinize karar vermenize neden olduğunu bilmiyor musunuz?

Tıpkı Ferisilerin yaptığı gibi Kutsal Sözümde kusur buluyorsunuz. Böyle yaparak, Hakikat hakkında Tanrı’dan daha çok şey bildiğinizi söylüyorsunuz.

Kutsal Sözüm hakkında ne kadar çok yalan yayarsanız, Tanrı’nın Sözüne karşı günah işlediğinizi unutmayın.

Rab’bin peygamberine karşı işlenen bu günah, Babam’ın en çok tasvip ettiği günahlardan biridir.

Rab’bin peygamberlerine karşı günah işleyenlerin hepsi cezalandırıldı. Çünkü ruhları kurtarmak için dünyaya verilen Tanrı Sözü’nü durdurmaya çalıştıklarında, ruhların kurtuluşunu engelliyorlar.

Bunun için yıkılacaklar, çünkü Tanrı Sözü’nün O’nun değerli çocuklarına iletilmesini hiçbir şey engelleyemez.

İsa’n”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/08/06/when-such-souls-attack-my-holy-word-with-such-venom-this-is-a-sign-of-satans-confirmation-that-these-messages-are-authentic-2/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

When such souls attack My Holy Word with such venom, this is a sign of Satan’s confirmation that these messages are authentic

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/08/06

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/080622.cfm