Kefaret arama şansı bulamayan ölümcül günah içindeki ruhlar için dua edin

Gerçeği Kitap:

Kefaret arama şansı bulamayan ölümcül günah içindeki ruhlar için dua edin

12 Ocak 2012 baba sevgisivemerhamet

Canım sevgili kızım, herkesin tüm kalbiyle dua etmesi gerekiyor, Uyarı ve Büyük Rahmetime tanık olduklarında şoktan kurtulamayacak ruhlar için.

Ölümcül günahtaki bu zavallı ruhlardan bazıları kurtuluş arama şansına sahip olmayabilir, bu yüzden lütfen dualarınızın bu tür ruhlar için sunulduğundan emin olun.

Karanlıkta kalan ruhlar için acilen duaya ihtiyaç vardır. Kötülüklerinde parasal ve diğer kontroller yoluyla insanlığı yok etmeye o kadar niyetliler ki, Uyarı’yı ​​korkunç bir şok olarak görecekler.

Onlara tövbe etme şansı verilmesine ihtiyacım var, ama çoğu Bana direnecek . Lütfen bu işkence görmüş ruhlar için dua edin.

Son olarak, Büyük Uyarım için zaman yaklaştıkça tüm takipçilerimden her fırsatta İlahi Rahmeti okumalarını istiyorum .

Bu Mesajlar aracılığıyla kendileriyle konuşan Kurtarıcıları İsa Mesih olduğumu kabul etmeyi reddeden tüm inananlar, şimdi Beni dinleyin.

Nuh’un kendi zamanında kendisiyle alay edilen o zavallı ruhlar gibi olmayın.

Zihninizi açın ve zamanınızı cömertçe duaya ayırın. Şu anda senden tek isteğim bu. Siz çocuklarım, hatanızı anladığınızda pişmanlık gözyaşları dökeceksiniz. Ve evet, Beni derinden incitmiş olsan da seni affedeceğim.

Hakaretlerin beni yaraladı.

Alay etmen beni tanıdığını sandığın için beni içten dışa büken bir bıçak gibi ama tanımıyorsun.

Zihinleriniz, vahşi doğada bir çığlık gibi olan Gerçek Sesime kapalı.

Senin yüceliğin beni rahatsız ediyor.

Benim İkinci Gelişim için yolun şimdi planlandığını kabul etmelisiniz.

Benim için kaybolacak ruhlar için dua etmenizi rica ettiğim için şimdi Beni dinleyemezsiniz. Ama bu Büyük Olaydan sonra bu size kanıtlanınca yapacaksınız.

Çünkü o zaman Beni takip etmeni ve Kilisemin kalıntılarını oluşturmanı bekleyeceğim. O zaman Yeni Cennetime doğru yürürken, kalan parçaları almak için hepimiz birleşeceğiz.

sevgili İsa Mesih

Tüm İnsanlığın Kurtarıcısı ve Kurtarıcısı”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/01/12/prayers-urgently-needed-for-souls-in-mortal-sin-may-not-get-the-chance-to-seek-redemption/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/01/12/prayers-urgently-needed-for-souls-in-mortal-sin-may-not-get-the-chance-to-seek-redemption/

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/01/12

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/011222.cfm