Holokost’tan bu yana en büyük iğrençlik Yahudilere karşı komplo kurmak

Gerçeği Kitap:

https://www.bitchute.com/video/RqUlF8Ik9a0m/

Holokost’tan bu yana en büyük iğrençlik Yahudilere karşı komplo kurmak

11 Ocak 2012 baba sevgisivemerhamet

Canım kızım, şimdi halkıma karşı seferber olmaya çalışan Işığın değil, küresel gücün çabalarını izle.

Hristiyanlardan ve seçilmiş halkım olan Yahudilerden bahsediyorum .

Hıristiyanlık uygulamasını sinsi ama kurnaz bir şekilde ortadan kaldırmak için kötü planlar yapılıyor. Batı dünyasının her yerindeki ülkelerin anayasalarında bir değişiklikle başlayacak .

Hıristiyan kiliselerim aleyhine alçakça iddialarda bulunmak için her türlü girişimde bulunulacaktır . Kutsal kullarım yavaş yavaş geri çekilecekler ve halkıma çok az manevi destek bırakacaklar. Bütün bu yasaların kurnaz bir hoşgörü dış görünüşü olacaktır.

Çocuklarım, inancınız daha önce hiç olmadığı kadar test ediliyor.

Hristiyanlık ve Adımı alenen ilan etme girişimleri engellenecektir. Yerine boş bir doktrin ortaya çıkacak ve insanların kafası karışacaktır. Bu doktrinin Gerçeğin iyi ve adil bir ikame olduğunu düşünecekler, oysa aslında bu bir yalan olacak. Bu kötü grup o kadar güçlü ki çok azı onların var olduğunu biliyor. Yine de her yerde ipleri çekiyorlar.

Çocuklarım kukla gibidir. Seçilmiş halkım, Yahudiler yine korkunç bir zulümle karşı karşıya . Onları devirme planları yapılıyor.

Dostları olduğuna inandıkları, düşmanlarıdır. Böyle zorluklar yaşayacaklar. Tüm insanlığı İsrail için dua etmeye çağırıyorum. Holokost’tan bu yana en büyük tiksinti halkıma karşı komplo kurmaktır.

Dua edin, Deccal’in gruplarının bu kötülükleri yapmaktan vazgeçmesi için dua edin. Bu karanlık ruhların dualarınıza ihtiyacı var, böylece Uyarı sırasında suçlarını fark edecekler. Zırhlarını düşürmeleri ve Merhametimi dilemeleri için dua edin. Bunu yaparlarsa, İsrail’deki savaşlar ve huzursuzluk sulanabilir.

Birçok kehanet şimdi gözlerinizin önünde gerçekleşecek. Vaatlerime kör olanlara yeniden görebilmeleri için Rahmetimin Nuru verilmelidir.

Aldanmayın çocuklar. Dışarıdan iyi görünen her zaman göründüğü gibi değildir. Çoğu masum piyon olan barışı koruma güçlerine yalan söyleniyor.

Asla korkma, çünkü Merhametimin yüzyıllardır Kiliseme karşı komplo kuran bu mezhep üzerinde önemli bir etkisi olacak .

Kazanamazlar ve kazanamayacaklar. Ancak, dua onların kötü hâkimiyetini hafifletmedikçe, büyük bir korkuya neden olacaklardır. Deccal’i ve hakkında konuştuğum grubunu durdurmaya yardım etmesi için Yeni Haçlı Seferi’ni dua edin.

Haçlı Seferi Duası (18) Deccal’i durdurmaya yardım edin

Ey sevgili İsa, dünyayı Deccal’den kurtar. Bizi Şeytan’ın kötü tuzaklarından koruyun. Kilisenizin son kalıntılarını kötülükten koruyun. Tüm kiliselerinize, Şeytan ve onun terörist ordusu tarafından planlanan savaşlara ve zulme karşı kendimizi savunmak için gereken gücü ve Lütufları verin. Amin.”

sevgili İsa

Tüm insanlığın kurtarıcısı ve Kurtarıcısı

(küfürlü tanım = itibarına zarar verme niyetiyle biri hakkında skandal iddialarda bulunmak veya yaymak.)”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/01/11/the-biggest-abomination-since-the-holocaust-is-being-plotted-against-the-jews/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/01/11/the-biggest-abomination-since-the-holocaust-is-being-plotted-against-the-jews/

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/01/11

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/011122.cfm