Bu azap artık dünyanın başına gelecek. Ruhları kurtarma savaşı başladı. Kendiniz ve aileleriniz için dua edin.

Gerçeği Kitap:

Sevgili kızım, zaman artık bizim tarafımızda değil. Itme. Bu Mesajları gidebildiğin kadar uzağa it. Uyarı zamanı çok yakın. Takipçilerime söyle, bana olan inançlarından âdet için, inanmayanları icada hazırlanmaya dönüştürmeye yardım etsinler.

Kızım, sen hala bu mesajları sorguluyor olsan da değerli vaktini kaybediyorsun. Kefaret isteyen sevgili ruhlarım için zaman müsait değil. Günah, Kızım, dünyanın her köşesinde bir virüs gibi yayılıyor ve yayılıyor. Şeytan insanlığa zarar veriyor. O her yerde. O, iyi ruhlara ve bana ziyana uğrayanlara eziyet ediyor. Durdurulması gerek.

Dua ve Sözüm’ün yayılması yardımcı olacaktır. Takipçilerime Şeytan’ın insanlığı nasıl istila ettiğini anlat. Sadece küresel huzursuzlukla değil, adalet duygusuyla hareket ettiklerine inananlara da bulaştırıyor. Genç kaygısız toplumda, müziklerinde ve ünlü kültüründe bile var.

İlahi Merhametimiçin dua ederek ruhları kurtarın. Bu duayı acilen yayın. Şu anda dünyada yaşanmakta olan panik, korku, huzursuzluk ve acı nefret duygusu, bu kayıp ruhlar için sonsuz gözyaşı döken insanın İlahi Kurtarıcısı Ben tarafından derinden hissediliyor.

İnsanoğlu her köşede kendilerine olan bu nefreti görememek için başarısız olamaz mı? İşyerinde aldatan şeytan olduğunu bilmiyorlar mı? Şeytani nefret ve mide bulandıran zulümler orman yangını gibi yayılırken, Ebedi Babamın Eli de artık bu nankör, kör dünyaya düşecek. İnsanoğlunun birbirine terör ve cinayet uyguladığı insan zulmü devam ettikçe, ekolojik felaketlerin de cezası artacaktır, insanın insana karşı işlediği günah için. Bu azap artık dünyanın başına gelecek.

Ruhları kurtarma savaşı başladı. Kendiniz ve aileleriniz için dua edin. Çünkü birçok masum ruh bu felakete yakalanacak. Bana ve Ebedi Babama sadık olanlar kurtulacağı için korkmayın. Eğer Ebedi Babam şimdi müdahale etmezse, insanoğlu öyle bir ölçekte soykırım yapacak ki, dünya nüfusu büyük oranlarda tükenecek.

İnancınıza sahip olun, hepiniz, çünkü inancınız olmadan acı çekmeniz zor olacak. Bana İlahi Merhamet Armağanı verdiği için Babama şükredin. Merhametim sınır tanımıyor ve bu artık hepinize kanıtlanacak. Bu saf, sulandırılmamış Sevgi okyanusu, sizi kötü olanın yaydığı nefret ve kötülükten kurtarmak için tüm çocuklarımın üzerine dökülecek. Şimdi ruhlarınızı yıkayın, Aşkım’da, dua ederim, çünkü zaman yakındır.

Unutmayın, hepinizi seviyorum. Merhamet Hediyem herkes içindir, ölümcül günah işleyen günahkarlar için bile. Tövbe etmeleri, Şeytan’ı yenmeleri, her zaman merhametli krallığıma katılmaları için bir şans verilecek.

Cennete bak. Hepinize sarılayım ve kucaklayayım.

Sevgili Kurtarıcın
Her Zaman Merhametli Yargıç
Tanrım

Merhametli Yargıç

Tanrım”

Ebedi Babamın Eli artık bu nankör kör dünyaya düşecek.

4 Nisan 2011, Nisan 2011, Bubabaofloveandmercy

25 “Güneşte, ayda ve yıldızlarda belirtiler görülecek. Yeryüzünde uluslar denizin ve dalgaların uğultusundan şaşkına dönecek, dehşete düşecekler. 26 Dünyanın üzerine gelecek felaketleri bekleyen insanlar korkudan bayılacak. Çünkü göksel güçler sarsılacak. 27 O zaman İnsanoğlunun bulut içinde büyük güç ve görkemle geldiğini görecekler. 28 Bu olaylar gerçekleşmeye başlayınca doğrulun ve başlarınızı kaldırın. Çünkü kurtuluşunuz yakın demektir.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+21:1

———-
Roma Katolik:

„10 Nisan 2021, Mayıs 2021, Bugün

Paskalya Oktavı’nda Cumartesi

Lectionary: 266

Okuma I

Eylemler 4:13-21

Peter ve John’un cesaretini gözlemlemek
ve onları eğitimsiz, sıradan insanlar olarak algılamak,
Liderler, büyükler ve kâtipler hayrete düştüler.
Ve onları İsa’nın yoldaşları olarak tanıdılar.
İyileşen adamı yanlarında dururken görünce,
Cevap olarak hiçbir şey söyleyemediler.
Bu yüzden onlara Sanhedrin’i terk etmelerini emrettiler.
Ve birbirlerine şöyle dediler:
“Bu adamlarla ne yapacağız?
Kudüs’te yaşayan herkes bilir ki bu olağanüstü bir işarettir.
Onlar aracılığıyla yapıldı ve biz onu inkar edemeyiz.
Fakat insanlar arasında daha fazla yayılmaması için,
onlara sert bir uyarıda bulunduralım
bir daha asla bu isimde kimseyle konuşma.”

Bu yüzden onları geri çağırdılar.
ve onlara İsa adına hiç konuşmamalarını ve öğretmemelerini emretti.
Ancak Peter ve John onlara cevap olarak şöyle dediler:
“Tanrı’nın gözünde doğru olup olmadığı
Allah’tan ziyade size itaat etmemiz için siz hükmedin.
Gördüklerimiz ve duyduklarımız hakkında konuşmamamız mümkün değil.”
Onları daha fazla tehdit ettikten sonra,
onları serbest bıraktılar.
onları cezalandıracak bir yol bulamamak,
Allah’ı öven insanlar yüzünden
Olanlar için.

Sorumlu Mezmur

118:1 ve 14-15ab, 16-18, 19-21

R. (21a) Bana cevap verdiğin için sana şükrederim.
Veya:
R. Alleluia.
Tanrı’ya şükrediyorum, çünkü o iyi biri.
Çünkü merhameti sonsuza dek sürer.
Gücüm ve cesaretim TANRı’dır.
Ve o benim kurtarıcım oldu.
Zaferin neşeli haykırışı
‘nin çadırlarında.
R. Bana cevap verdiğin için sana teşekkür edeceğim.
Veya:
R. Alleluia.
“RABB’in sağ kolu yüceltilir;
Rab’bin sağ eli güçle vurdu.”
Ölmeyeceğim, yaşayacağım.
ve RAB’bin eserlerini ilan edin.
Tanrı beni cezalandırmış olsa da,
Ama beni ölüme teslim etmedi.
R. Bana cevap verdiğin için sana teşekkür edeceğim.
Veya:
R. Alleluia.
Bana adaletin kapılarını açın;
Onlara gireceğim ve TANRı’ya şükrederim.
Burası Rab’bin kapısıdır.
Sadece oraya girecektir.
Bana cevap verdiğin için sana teşekkür edeceğim.
ve benim kurtarıcım oldum.
R. Bana cevap verdiğin için sana teşekkür edeceğim.
Veya:
R. Alleluia.

Alleluia

Ps 118:24

R. Alleluia, alleluia.
İşte bu, RAB’bin yaptığı gündür.
Sevinelim ve sevinelim.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel

Mk 16:9-15

İsa yükseldiğinde, haftanın ilk günü,
Mary Magdalene’e ilk o geldi.
Kimden yedi iblis sürmüştü.
Gidip yas tutan ve ağlayan arkadaşlarına söyledi.
Hayatta olduğunu duyduklarında.
Onun tarafından görülmüştü, iman etmiyorlardı.

Bundan sonra başka bir formda ortaya çıktı.
ülkeye giderken yürüyen iki sine.
Geri döndüler ve diğerlerine dediler ki;
Ama onlar da iman etmiyorlardı.

Ama daha sonra, 11 masadayken, onlara göründü.
ve inkarları ve kalp sertlikleri için onları azarladılar.
çünkü onlar bunlara inanmamışlardı.
Dirildikten sonra onu gören.
Onlara dedi ki: “Bütün dünyaya gidin.
ve her canlıya İncil’i ilan et.””

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&ref=trb&dl=en&rr=UC&a=https://bible.usccb.org/bible/readings/041021.cfm

https://bible.usccb.org/bible/readings/041021.cfm

 

Sevgili kızım, zaman artık bizim tarafımızda değil. Itme. Bu Mesajları gidebildiğin kadar uzağa it. Uyarı zamanı çok yakın. Takipçilerime söyle, bana olan inançlarından âdet için, inanmayanları icada hazırlanmaya dönüştürmeye yardım etsinler.

Kızım, sen hala bu mesajları sorguluyor olsan da değerli vaktini kaybediyorsun. Kefaret isteyen sevgili ruhlarım için zaman müsait değil. Günah, Kızım, dünyanın her köşesinde bir virüs gibi yayılıyor ve yayılıyor. Şeytan insanlığa zarar veriyor. O her yerde. O, iyi ruhlara ve bana ziyana uğrayanlara eziyet ediyor. Durdurulması gerek. …”

Ebedi Babamın Eli artık bu nankör kör dünyaya düşecek.

4 Nisan 2011, Nisan 2011, Bubabaofloveandmercy

———–
Ortodoks:

 

https://www.biblegateway.com/passage/?search=+++++1%20Corinthians%2015:47-57;%20%20%20%20John%205:24-30;%20%20%20%20%20Hebrews%206:9-12;%20%20%20%20Mark%207:31-37&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2021/04/10

————-

Torah:

„Kuşatmanın Kaldırılması

3 Kent kapısının girişinde deri hastalığına yakalanmış dört adam vardı. Birbirlerine, “Ne diye ölene dek burada kalalım?” diyorlardı, 4 “Kente girelim desek, orada kıtlık var, ölürüz; burada kalsak da öleceğiz. Bari gidip Aram ordugahına teslim olalım. Canımızı bağışlarlarsa yaşarız, öldürürlerse de öldürsünler.”

5 Akşam karanlığında kalkıp Aram ordugahına doğru gittiler. Ordugaha yaklaştıklarında, orada kimseyi göremediler. 6 Çünkü Rab Aram ordugahında savaş arabalarıyla, atlarıyla yaklaşan büyük bir ordunun çıkardığı seslerin duyulmasını sağlamıştı. Aramlılar da birbirlerine, “Bakın, İsrail Kralı bize saldırmak için Hitit ve Mısır krallarını kiralamış!” demişlerdi. 7 Böylece, gün batarken çadırlarını, atlarını, eşeklerini bırakıp kaçmışlar, canlarını kurtarmak için ordugahı olduğu gibi bırakmışlardı.

8 Deri hastalığına yakalanmış adamlar ordugaha varıp çadırların birine girdiler. Yiyip içtikten sonra oradaki altın, gümüş ve giysileri götürüp gizlediler. Sonra dönüp başka bir çadıra girdiler, orada bulduklarını da götürüp gizlediler.

9 Ardından birbirlerine, “Yaptığımız doğru değil” dediler, “Bugün müjde günü. Oysa biz susuyoruz. Gün doğuncaya kadar beklersek, cezaya çarptırılacağımız kesin. Haydi saraya gidip durumu bildirelim.”

10 Böylece gidip kent kapısındaki nöbetçilere seslendiler. “Aram ordugahına gittik” dediler, “Hiç kimseyi göremedik; ne de bir insan sesi duyduk. Yalnızca bağlı atlar, eşekler vardı. Çadırları da olduğu gibi bırakıp gitmişler.” 11 Kapı nöbetçileri haberi duyurdu. Haber kralın sarayına ulaştırıldı.

12 Kral gece kalkıp görevlilerine, “Aramlılar’ın ne tasarladığını size söyleyeyim” dedi, “Aç kaldığımızı biliyorlar. Onun için ordugahlarını bırakıp kırda gizlenmişler. Kentin dışına çıktığımızda, bizi canlı yakalayıp kenti ele geçirmeyi düşünüyorlar.”

13 Görevlilerden biri, “Kentte kalan beş atla birkaç adam gönderelim, o zaman durumu anlarız” dedi, “Nasıl olsa gidecek olanlar da burada, kentte kalan nice İsrailli gibi ölüme mahkûm!”

14 Adamlar yanlarına iki atlı araba aldılar. Kral, “Gidin, ne olduğunu öğrenin” diyerek onları Aram ordusunun ardından gönderdi. 15 Adamlar Şeria Irmağı’na kadar Aram ordusunu izlediler. Yol baştan sona kadar Aramlılar’ın kaçarken attıkları giysi ve eşyalarla doluydu. Haberciler dönüp krala durumu bildirdiler. 16 Bunun üzerine halk kentten çıkıp Aram ordugahını yağmaladı. RABbin dediği gibi, bir sea ince unun da, iki sea arpanın da fiyatı bir şekele düştü.

17 Kral özel yardımcısı olan komutanı kentin kapısında bırakmıştı. Halk onu kapının ağzında çiğneyerek öldürdü. Kral Elişa’nın evine gittiğinde, Tanrı adamı ona olacakları önceden bildirmişti. 18 Her şey Tanrı adamının krala dediği gibi oldu. “Yarın bu saatlerde Samiriye Kapısı’nda bir sea ince un da, iki sea arpa da birer şekele satılacak” demişti.

19 Komutan da Tanrı adamına şöyle karşılık vermişti: RAB göklerin kapaklarını açsa bile, olacak şey değil bu!” Elişa, “Sen her şeyi gözlerinle görecek, ama onlardan hiçbir şey yiyemeyeceksin!” demişti. 20 Tam dediği gibi oldu. Komutan kentin kapısında halk tarafından çiğnenerek öldü. “

https://sahneleme.incil.info/referans/2.+Krallar+7:1

https://www.hebcal.com/sedrot/tazria-metzora-20210417

„… Insanlığın her köşede kendilerine olan bu nefreti görememek için başarısız olamaz mı? İşyerinde aldatan şeytan olduğunu bilmiyorlar mı? Şeytani nefret ve mide bulandıran zulümler orman yangını gibi yayılırken, Ebedi Babamın Eli de artık bu nankör, kör dünyaya düşecek. İnsanoğlunun birbirine terör ve cinayet uyguladığı insan zulmü devam ettikçe, ekolojik felaketlerin de cezası artacaktır, insanın insana karşı işlediği günah için. Bu azap artık dünyanın başına gelecek.

Ruhları kurtarma savaşı başladı. Kendiniz ve aileleriniz için dua edin. Çünkü birçok masum ruh bu felakete yakalanacak. Bana ve Ebedi Babama sadık olanlar kurtulacağı için korkmayın. Eğer Ebedi Babam şimdi müdahale etmezse, insanlığın öyle bir ölçekte soykırım yapacak ki, dünya nüfusu büyük oranlarda tükenecek.

İnancınıza sahip olun, hepiniz, çünkü inancınız olmadan acı çekmeniz zor olacak. Bana İlahi Merhamet Armağanı verdiği için Babama şükredin. Merhametim sınır tanımıyor ve bu artık hepinize kanıtlanacak. Bu saf, sulandırılmamış Sevgi okyanusu, sizi kötü olanın yaydığı nefret ve kötülükten kurtarmak için tüm çocuklarımın üzerine dökülecek. Şimdi ruhlarınızı yıkayın, Aşkım’da, dua ederim, çünkü zaman yakındır.

Unutmayın, hepinizi seviyorum. Merhamet Hediyem herkes içindir, ölümcül günah işleyen günahkarlar için bile. Tövbe etmeleri, Şeytan’ı yenmeleri, her zaman merhametli krallığıma katılmaları için bir şans verilecek.

Cennete bak. Hepinize sarılayım ve kucaklayayım.

Sevgili Kurtarıcın
Her Zaman Merhametli Yargıç
Tanrım

Merhametli Yargıç

Tanrım”

Ebedi Babamın Eli artık bu nankör kör dünyaya düşecek.

4 Nisan 2011, Nisan 2011, Bubabaofloveandmercy