1333. Kurtuluş Annesi: Cesaret, sevgili çocuklarım, her şey Oğlumun Ellerinde

Gerçeği Kitap:
Salı, Şubat 17th, 2015, 17:00

Sevgili çocuklarım, değerli oğlum İsa Mesih’in İkinci Gelişi’ne hazırlanmak için dualar, hediyeler ve zırhlar verildi.

Onun Kalıntısı kuruldu ve ruhların kurtarılabildiği için tüm dünyada büyümeye devam edecek. Tanrı’nın Kalıntısı‘nın dünyanın her köşesinde ki Kutsal Sözün Hakikatini koruyacağı zamanları olacaktır. Kutsal Ruh’un lütfuyla kutsanmış olan Kalıntı, dua ve fedakârlıklarıyla, Tanrı’nın büyük günü dünyaya indiğinde Tanrı’nın öfkesini yatıştıracaktır.

Tanrı’nın herkesi sevdiğini asla unutmamalısınız ve Tanrı’nın çocuklarına gösterilecek olan muhalefet yüzünden Söz’e sadık kalmayı kolay bulamazsınız.

Tanrı’nın Kalıntısı, ne olursa olsun inanç veya ulus, önümüzdeki günlerde tüm Kutsal Söz söz bastırılmış olacak birleşecektir. Tanrı, konfora ihtiyaç duyduğunuzda bu görev aracılığıyla sizinle iletişim kuracaktır ki inancınızı sürdürmek için gereken lütufları üzerinize dökebilsin.

Cesaret, sevgili çocuklarım, her şey oğlumun ellerinde. Hepinize olan sevgim sonsuzdur ve size Kutsal İnciller ve bu mesajlar aracılığıyla verilen her hediyeyi ruhların kurtuluşu için kullanmanızı arzu ediyorum.


Tanrı, O’nun Kalıntısı’nı asla terk edecektir ve sizin dua gruplarınız ve diğer tüm dua gruplarınız aracılığıyla olacaktır.

Ruhsal denemeler zamanlarında birbirimizi rahatlatın ve Tanrı size her adımda rehberlik edecektir. Ben, Kurtuluş’un Annesi, koruyucunuz olarak kalacağım ve benimle ilgili her isteğe cevap veririm. Oğlumun yeryüzündeki krallığını geri almak için döndüğü güne kadar yanında kalacağım.

İnancı, umuduve güvenimle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Sevgili Annen, Kurtuluşun Annesi”

 
 
 

————-
Tanrı’da gerçek hayat:
http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html

“Cross’umu Paylaşmak 29 Haziran 1988

Lord?

Öyleyim; çiçek, ben tüm insanlık için var bu Aşk düzgün anlaşılmış olmamıştı; Acı çekiyorum! Bundan derin bir acı çekiyorum; sevgili ruh, beni dinlendir, beni severek dinlen.

Ey Rabbim,
Acını dindirebilirsem.
sizinle paylaşarak,
bana bunu yapmak için izin ver;
benden kurtulur,
moleküllerimin her birini kullanır,
Bana seni sonsuz sevmeyi öğret.

Seni seviyorum, Kutsal Kalbimin Vassula’sı; her şeyi paylaşıyoruz; Vassula, çarmıha‘u paylaştığını, Tutkumu paylaştığını unutmayın; Oh Vassula! Kanım Bedenimden nehirlere akar; Kendilerimi tarafından, Kilisemin kutsal alanında, kardinaller, piskoposlar, rahipler tarafından recrucified am; En yakın arkadaşlarım bana ihanet etti; Birçok kişi tarafından terk edildim, birçok kişi tarafından kırbaçlandım, en yakın arkadaşlarım tarafından delindim; Ben acı ve ikinci bir Passion tahammül;

RABbim mi?

Beni sev, beni sev, koruyucu meleğinin sana söylediği sözleri söyleyeyim; sözleri şöyleydi: “Hiç kimse meleğini senin kadar sevmedi; “Küçük, bir gün sana şunu söyleyebilirim: “Senin zamanında, hiç kimse beni senin kadar sevmedi.””

http://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=http://www.tlig.org/fr/messages/298

 

————-
Roma Katolik:

Sıradan Zaman Altıncı Hafta Pazartesi
Lectionary: 335

Okuma 1 Jas 1:1-11

James, Tanrı’nın ve Rab İsa Mesih’in hizmetkarı,
dağılım, selamlar on iki kabileler için.

Tüm bunları neşeyle düşünün, kardeşlerim,
çeşitli denemeler karşılaştığınız zaman,
Çünkü bildiğiniz gibi, imanınızın sınandığı şey azim doğurür.
Ve azim mükemmel olsun,
böylece mükemmel ve eksiksiz, hiçbir şey eksik olabilir.
Ama herhangi biriniz bilgelik eksikliği varsa,
o cömertçe ve tüm verir Tanrı sormak gerekir,

ve ona verilecektir.
Ama inançla sormalı, şüphe yle değil.
şüphe eden için deniz dalgası gibidir.
bu tahrik ve rüzgar tarafından hakkında attı.
Çünkü o kişi, Tanrı’dan bir şey alacağını düşünmemeli.
Çünkü o iki aklı olan bir adam, her yönden dengesiz.

Düşük koşullarda kardeşi
yüksek ayakta gurur duymalıdır,
ve onun düşük olan zengin olan,
çünkü “tarlanın çiçeği gibi” vefat edecek.
Çünkü
güneş kavurucu sıcağıyla doğar ve çimleri kurutur.
çiçeği sarkıyor ve görünüşünün güzelliği kayboluyor.
Zengin insan da peşinde ki peşinde ki yok olacak.

Responsorial Mezmur 119:67, 68, 71, 72, 75, 76

R. (77a) Bana karşı nazik ol, Tanrım, ben de yaşayayım.
Acı çektirmeden önce yoldan çıktım.
Ama şimdi sözünü tutuyorum.
R. Bana karşı nazik ol, Tanrım, ve ben yaşayacağım.
Sen iyi ve bereketlisin;
Bana tüzüğünü öğret.
R. Bana karşı nazik ol, Tanrım, ve ben yaşayacağım.
Acı çektim, benim için iyi oldu.
Tüzüğünü öğrenebilirim.
R. Bana karşı nazik ol, Tanrım, ve ben yaşayacağım.
Ağzının kanunu benim için daha değerli.
binlerce altın ve gümüş parçasından daha fazla.
R. Bana karşı nazik ol, Tanrım, ve ben yaşayacağım.
Biliyorum, Ey RAB, senin kararnamelerin sadece,
Ve sadakatinle beni sıkıntıya sıntın.
R. Bana karşı nazik ol, Tanrım, ve ben yaşayacağım.
İyiliğin beni rahatlatsın.
Hizmetkarlarınıza verdiğin söze göre.
R. Bana karşı nazik ol, Tanrım, ve ben yaşayacağım.

Alleluia Jn 14:6

R. Alleluia, alleluia.
Ben yol ve gerçeği ve hayat, Rab diyor;
Benim dışımda kimse Baba’ya gelmez.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel Mk 8:11-13

Ferisiler ortaya çıktı ve İsa ile tartışmaya başladılar.
Onu sınamak için cennetten bir işaret istiyor.
Ruhunun derinliklerinden içini çekti ve dedi ki:
“Bu nesil neden bir
işaret arıyor?
Amen, sana söylüyorum, bu nesle hiçbir işaret verilmeyecek.”
Sonra onları terk etti, tekrar tekneye bindi.
ve diğer kıyıya gitti.”

http://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=http://usccb.org/bible/readings/021720.cfm

http://usccb.org/bible/readings/021720.cfm

 
 
 

13 Şubat 2015 Cuma 18:00

… 

Planım, hepinizin Sözümü yaymanızı ve size verdiklerimi düşünmenizi sağlamak. Son görevimi asla terk edemeyeceğim, çünkü bu imkansız. Sabırlı ol ve bana tamamen güven. Bu Mesajlar büyük manevi denemeler gün içinde büyük konfor ve teselli getirecektir. Merhametim için şükret.

 …
 

————–
Ortodoks:

Mesih Karşıtı

18 Çocuklar, bu son saattir. Mesih Karşıtı’nın geleceğini duydunuz. Nitekim şimdiden çok sayıda Mesih karşıtı türemiş bulunuyor. Son saat olduğunu bundan biliyoruz. 19 Bunlar aramızdan çıktılar, ama bizden değildiler. Bizden olsalardı, bizimle kalırlardı. Ayrılmaları hiçbirinin bizden olmadığını ortaya çıkardı. 20 Sizlerse Kutsal Olan tarafından meshedildiniz; hepiniz bilgilisiniz. 21 Gerçeği bilmediğiniz için değil, gerçeği ve hiçbir yalanın gerçekle ilgisi olmadığını bildiğiniz için size yazıyorum. 22 İsa’nın Mesih olduğunu yadsıyan yalancı değilse, kim yalancıdır? Baba’yı ve Oğul’u yadsıyan Mesih karşıtıdır. 23 Oğul’u yadsıyanda Baba da yoktur; Oğul’u açıkça kabul edende Baba da vardır. 24 Başlangıçtan beri işittiğiniz söz içinizde yaşasın. Başlangıçtan beri işittiğiniz söz içinizde yaşarsa, siz de Oğul’da ve Baba’da yaşarsınız. 25 Mesih’in bize vaat ettiği budur, yani sonsuz yaşamdır.

26 Bunları sizi saptırmak isteyenlerle ilgili olarak yazıyorum. 27 Size gelince, O’ndan aldığınız mesh sizde kalır. Kimsenin size bir şey öğretmesine gerek yoktur. O’nun size her şeyi öğreten meshi gerçektir, sahte değildir. Size öğrettiği gibi, Mesih’te yaşayın.

28 Evet, yavrularım, şimdi Mesih’te yaşayın ki, O göründüğünde cesaretimiz olsun, geldiğinde O’nun önünde utanmayalım. 29 O’nun doğru olduğunu bilirseniz, doğru olanı yapan herkesin O’ndan doğduğunu da bilirsiniz.”

https://sahneleme.incil.info/referans/1.+Yuhanna+2:1 

Tanrı’nın Çocukları

3

 Bakın, Baba bizi o kadar çok seviyor ki, bize “Tanrı’nın çocukları” deniyor! Gerçekten de öyleyiz. Dünya Baba’yı tanımadığı için bizi de tanımıyor. 2 Sevgili kardeşlerim, daha şimdiden Tanrı’nın çocuklarıyız, ama ne olacağımız henüz bize gösterilmedi. Ancak, Mesih göründüğü zaman O’na benzer olacağımızı biliyoruz. Çünkü O’nu olduğu gibi göreceğiz. 3 Mesih’te bu umuda sahip olan, Mesih pak olduğu gibi kendini pak kılar.

4 Günah işleyen, yasaya karşı gelmiş olur. Çünkü günah demek, yasaya karşı gelmek demektir. 5 Mesih’in, günahları kaldırmak için ortaya çıktığını ve kendisinde günah olmadığını bilirsiniz. 6 Mesih’te yaşayan, günah işlemez. Günah işleyen O’nu ne görmüştür, ne de tanımıştır. 7 Yavrularım, kimse sizi aldatmasın. Mesih doğru olduğu gibi, doğru olanı yapan da doğru kişidir. 8 Günah işleyen, İblis’tendir. Çünkü İblis başlangıçtan beri günah işlemektedir. Tanrı’nın Oğlu, İblis’in yaptıklarına son vermek için ortaya çıktı. 9 Tanrı’dan doğmuş olan, günah işlemez. Çünkü Tanrı’nın tohumu onda yaşar. Tanrı’dan doğmuş olduğu için günah işleyemez. 10 Doğru olanı yapmayan ve kardeşini sevmeyen kişi Tanrı’dan değildir. İşte Tanrı’nın çocuklarıyla İblis’in çocukları böyle ayırt edilir.”

https://sahneleme.incil.info/referans/1.+Yuhanna+3:1

İsa’nın Yeruşalim’e Girişi

11

 Yeruşalim’e yaklaşıp Zeytin Dağı’nın yamacındaki Beytfaci ile Beytanya’ya geldiklerinde İsa iki öğrencisini önden gönderdi. Onlara, “Karşınızdaki köye gidin” dedi, “Köye girer girmez, üzerine daha hiç kimsenin binmediği, bağlı duran bir sıpa bulacaksınız. Onu çözüp bana getirin. 3 Biri size, ‘Bunu niye yapıyorsunuz?’ derse, ‘Rab’bin ona ihtiyacı var, hemen geri gönderecek’ dersiniz.”

4 Gittiler ve yol üzerinde, bir evin sokak kapısının yanında bağlı buldukları sıpayı çözdüler. 5 Orada duranlardan bazıları, “Sıpayı ne diye çözüyorsunuz?” dediler.

6 Öğrenciler İsa’nın kendilerine söylediklerini tekrarlayınca, adamlar onları rahat bıraktı. 7 Sıpayı İsa’ya getirip üzerine kendi giysilerini yaydılar. İsa sıpaya bindi. 8 Birçokları giysilerini, bazıları da çevredeki ağaçlardan kestikleri dalları yola serdiler. 9 Önden gidenler ve arkadan gelenler şöyle bağırıyorlardı:
“Hozana!
Rab’bin adıyla gelene övgüler olsun!
10 Atamız Davut’un yaklaşan egemenliği kutlu olsun!
En yücelerde hozana!”

11 İsa Yeruşalim’e varınca tapınağa gitti, her tarafı gözden geçirdi. Sonra vakit ilerlemiş olduğundan Onikiler’le birlikte Beytanya’ya döndü.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Markos+11:1

——————————

https://oca.org/readings/daily/2020/02/17

—–