Planım, hepinizin Sözümü yaymanızı ve size verdiklerimi düşünmenizi sağlamak.

“… 19 Çünkü o günlerde öyle bir sıkıntı olacak ki, Tanrı’nın var ettiği yaratılışın başlangıcından bu yana böylesi olmamış, bundan sonra da olmayacaktır. 20 Rab o günleri kısaltmamış olsaydı, hiç kimse kurtulamazdı. Ama Rab, seçilmiş olanlar, kendi seçtiği kişiler uğruna o günleri kısaltmıştır. 21 Eğer o zaman biri size, ‘İşte Mesih burada’, ya da, ‘İşte şurada’ derse, inanmayın. 22 Çünkü sahte mesihler, sahte peygamberler türeyecek; bunlar, belirtiler ve harikalar yapacaklar. Öyle ki, ellerinden gelse seçilmiş olanları saptıracaklar. 23 Ama siz dikkatli olun. İşte size her şeyi önceden söylüyorum.””

Gerçeği Kitap:

13 Şubat 2015 Cuma 18:00

Sevgili kızım, Kutsal Kutsanmış Teslis’in gücüyle sana gerçeği verdiğimi ilan ediyorum. Kalplerinizi ve ruhlarınızı, Hakikat Kitabı aracılığıyla insanlığa vaat edilen hediyelerle doldurdum.

Şimdi bu görev aracılığıyla size verilen diğer hediyelerle birlikte Benim Gercegin Hediye alın ve onları minnetle kabul edin. Tanrı’nın Sözünü yaşa. Bu Mesajları kabul edin ve hayatınızı buna göre yaşayın.

İnsanlığı kurtarma görevim neredeyse tamamlandı. Kalıntım oluştu. Yaşayan Tanrı’nın Mührünün Armağanları, Kurtuluş Madalyası ve Haçlı Namazı sana verildi. Düşmanıma karşı zırhın olacaklar. Şu andan itibaren seninle sadece periyodik olarak ve Kalıntı aracılığıyla konuşacağım. Sözümü ıssız bir yerde canlı tutmak için zırhınızı almaya hazırsınız.

Planım, hepinizin Sözümü yaymanızı ve size verdiklerimi düşünmenizi sağlamak. Son görevimi asla terk edemeyeceğim, çünkü bu imkansız. Sabırlı ol ve bana tamamen güven. Bu Mesajlar büyük manevi denemeler gün içinde büyük konfor ve teselli getirecektir. Merhametim için şükret.

Kutsal Ruh size rehberlik edecek ve koruyacak ve ben de size önümüzdeki zamanlarda karşılaşacağınız zorluklara dayanmak için ihtiyacınız olan konforu vereceğim.Müdahalemi kabul ettiğiniz için küçüklerime teşekkür ederim. Şimdi gerçeği yaymak size kalmış. Seni seviyorum, sana değer veriyorum ve Dünyayı birleştireceğim ve seni dünya üzerindeki Yeni Krallığıma götüreceğim Yüce Tanrı’nın Büyük Günü’nü dinliyorum.


Seni kutsuyorum ve size cesareti, bilgeliği, bilgiyi ve Lütufları veriyorum.Sevgili İsa’ nız, Kurtarıcınız ve Tüm insanlığın Kurtarıcısı”
 
 
 
 
 

Salı, Şubat 10, 2015, 14:36

Sevgili çocuklarım, hepinizin günlük dualarınızın bir parçası olarak Haçlı Namazı’nı ve en kutsal tespihimi ezberden okumanız çok önemli. Her duayı değil, arzunuza uygun olan duaları seçerseniz o da o namazı seçebilirsiniz. En Kutsal Tespihim her gün kötü olanın etkisine karşı okunmalıdır. …”

 
http://jesushabla.org/index.php/the-book-of-the-truth-2015/2704

 


————-

Tanrı’da gerçek hayat:

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html

“Basitliğe ve yoksulluğa aşığım.

23 Mart 1988

Isa?

Öyleyim; Aşk galip gelecektir; Ben Aşk; Huzurum var; Korkmayın, bu Benim İsa’s; Gelecek misin, bekliyorum; Ben de başkalarına rehberlik ettiğim yerde, Beni sevmem için size rehberlik edeceğim; sevgilim, seni oraya götüreceğim; dua, Ma Vassula; Şeytanın sapıklarından sakının, çünkü eğer Yaratılışım değişmez veya tövbe etmezse…

Lord! Bizi değiştireceğini ve Krallığının geleceğini defalarca söylediğinde nasıl oluyor da“eğer” diyorsun? Anlamıyorum…

Dinleyin ve anla: Size seçme özgürlüğü verdim; Ben Rab ve Egemen, Işık, ben senin üzerine inerim, yaratılış; Bu kalın karanlığa inip sana Elimdeki Kalbimi sunuyorum, seni kurtarmak ve üzerinize parlatmak için; Bana karşı sayısız günahlarını ve suçlarını yıkamaya, süpürmeye geldim; Sana beni hatırlatmaya geldim; Kilisemi birleştirmek için geldim; Sana hatırlatmak için geldim, ben Tanrı, Tanrı’nın Otoritesini ve Tanrı’nın Anahtarlarını verdim; Hepinize annemi onurlandırmayı ve dizlerinizi onun önünde eğmeyi öğretmeye geldim, çünkü O Benim Elimle taçlandırıldı ve O Cennetin Kraliçesi;

Oluşturma! şeytana karşı sakının, çünkü sizi tuzağa düşürme çabalarını iki katına çıkarve bu arada, o yokmuş gibi gösteriyor, korkusuzca manevra yapmak için; Oh yaratılış! o size karşı büyük bir soykırım hazırlar; oh! ben My Cross çığlık gibi! Beni inkar ederek seni tuzağa düşürmesine izin verme! dua et, ruhların dönüşü için dua et; Her ruh sana verdiğim duaları öğrensin; Bu duaları öğrensinler; Hepinizi seviyorum, hepinizi seviyorum;

Kızım, bana gelip yazmak için diz çökmekten yorulma; Ben senin kurtarıcınım, damadınım. gel, beni teselli et; Çok yoruldum.

Oh! Hadi, Tanrım!

(İsa yorgun, üzgün görünüyordu, Onun geniş omuzları biraz bükülmüş. Ben de öyle hissettim. Onu tatmin etmek istiyorum. Papa’nın çağrısını kabul edinsin diye her gün dua ediyorum. Kutsal’nın 25 Cuma günü İsa’nın mesajını alması umuldu.)

Varlığımı hatırlıyor musun, Vassula?

Evet, Yüce İsa.

Biz!

Evet, sonsuza dek “biz” olacak.

(Bugün, İsa yorgun ve üzgün.)

Sana barış, ruh;

Ben yorgunum, ne kadar sevgi ve basitlik eksik olduğunu görmekten yoruldum; Aralarında aşk yokken benim için yapılan ayinler ve fedakarlıklar nelerdir?

çiçek, benim yalınayak takipçileri 2 daha ne büyük sevinç? Ellerinde sadece kuzularımı tutmak için bir kulp tuttuklarında! Ben basitlik gibi; Ben basitlik ve yoksulluk aşık am; Gerçek müritlerim yalınayak ama ruh bakımından zengindi;

Vassula, cesaret! çarmıha gerildim, My Cross by the Mine’a yayıldı; My Cross, Me and You, You ve Me’yi paylaşıyoruz; Aşk acı çeker…”

http://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=http://www.tlig.org/fr/messages/256

http://www.tlig.org/fr/messages/256


————-

Roma Katolik:

02-14

Kutsal Kiril keşiş ve Piskopos St. Method, Avrupa’nın koruyucu azizi

Havarilerin Hareketlerinden KUTSAL DERS
Tanrı’nın kurtuluş çağrısı tüm halklara hitap eder.
Pizídia Antakya’da Havari’ye Pizídia’da Pavlus’ta Pavlus’ta Pavlus’un Konuşması Yahudileri kıskandırdı. Paul ve Barnabas cesurca onları eşledi:
“Önce Tanrı’nın sözlerini vaaz etmek zorunda kaldık. Ama reddettiğin ve kendini sonsuz yaşama layık görmediğiniz için şimdi putperestlere dönüyoruz. Bu, Tanrı’nın bize verdiği emirdir:
Seni putperestlerin ışığına atadım.
“Putperestler bu
duruşmada sevinerek Tanrı’nın öğretisini övtüler. Ebedi hayata mahkûm olanlar inandı. Böylece Tanrı’nın sözü tüm mahalleye yayıldı.
Bu Tanrı’nın sözü.

AP 13.46-49

PSALM CEVAPLI
Cevap: Tüm dünyaya git* ve müjdeyi ver! (Mk 16:15 – 4. ton)
Ya da Alleluja. 4 numara.
Foreman: Tanrı’ya şükredin, bütün halklar* yüceltin beş, tüm uluslar.
Ey iman edenler: Bütün dünyaya gidin ve müjdeyi bahle edin.
Ya da Alleluja.
E: Çünkü onun merhameti üzerimizde direnecek ve Tanrı’nın sadakati sonsuza dek kalacaktır.
H: Tüm dünyaya git ve müjdeyi vaaz et.
Ya da Alleluja.
Mezmur 116.1.2

ALLELUJA
Tanrı beni kötü haberleri getirmem ve günah mahkûmlarına özgür bir hayat ilan etmem için gönderdi. Lk 4.18-7 b. ton.

• Aziz Luka Kitabından GOSPEL
Hasat çok fazla ve işçi yeterli değil.
Havarileri
seçtikten sonra, İsa diğer yetmiş iki müritleri seçti ve onları gitmek istediği her şehir ve yere ikişer ikişer gönderdi.
Dedi ki: “Hasat çok fazla, ama işçi yeterli değildir. O yüzden hasat Tanrısı’ndan işçileri hasadına göndermesini iste.
Git! Seni kurtlara kuzu gibi göndereceğim. Çanta, tarisps, seninle yatmak yok. Yolda kimseyi selamlama.

Bir eve girdiğinizde, her şeyden önce, “Bu eve barış” deyin. Eğer barışın oğlu orada yaşarsa, huzurunuz onun üzerine gelecek, ya da yaşamazsa, sana geri dönecektir. Aynı evde kal ve sahip olduğun şeyi ye. Çünkü işçi maaşına layık. Kapı kapı dolaşmayın.

Eğer bir şehirdeyseniz ve hoş karşılanırsanız, satacakları şeyi yiyin. Oradaki hastaları iyileştir ve şöyle desin: “Tanrı’nın krallığı sana geldi.”
Bunlar İncil’in sözleri.

Lk 10.1-9″

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&ref=trb&dl=en&rr=UC&a=https%3a%2f%2figenaptar.katolikus.hu%2fnap%2findex.php%3fholnap%3d2020-02-14

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2020-02-14


————–
Ortodoks:
“… 

7 İsa hizmet edenlere, “Küpleri suyla doldurun” dedi. Küpleri ağızlarına kadar doldurdular. 8 Sonra hizmet edenlere, “Şimdi biraz alıp şölen başkanına götürün” dedi. Onlar da götürdüler.

9–10 Şölen başkanı, şaraba dönüşmüş suyu tattı. Bunun nereden geldiğini bilmiyordu, oysa suyu küpten alan hizmetkârlar biliyorlardı. Şölen başkanı güveyi çağırıp, “Herkes önce iyi şarabı, çok içildikten sonra da kötüsünü sunar” dedi, “Ama sen iyi şarabı şimdiye dek saklamışsın.”

11 İsa bu ilk doğaüstü belirtisini Celile’nin Kana Köyü’nde gerçekleştirdi ve yüceliğini gösterdi. Öğrencileri de O’na iman ettiler.

İsa Satıcıları Tapınaktan Kovuyor

12 Bundan sonra İsa, annesi, kardeşleri ve öğrencileri Kefarnahum’a gidip orada birkaç gün kaldılar.

13 Yahudiler’in Fısıh Bayramı yakındı. İsa da Yeruşalim’e gitti. 14 Tapınağın avlusunda sığır, koyun ve güvercin satanları, orada oturmuş para bozanları gördü. 15 İpten bir kamçı yaparak hepsini koyunlar ve sığırlarla birlikte tapınaktan kovdu, para bozanların paralarını döküp masalarını devirdi. 16 Güvercin satanlara, “Bunları buradan kaldırın, Babam’ın evini pazar yerine çevirmeyin!” dedi.

17 Öğrencileri, “Evin için gösterdiğim gayret beni yiyip bitirecek” diye yazılmış olan sözü hatırladılar.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Yuhanna+2:1

————————-

“… 3 İsa Beytanya’da cüzamlı Simun’un evinde sofrada otururken yanına bir kadın geldi. Kadın kaymaktaşından bir kap içinde çok değerli, saf hintsümbülü yağı getirmişti. Kabı kırarak yağı O’nun başına döktü. 4–5 Bazıları buna kızdılar; birbirlerine, “Bu yağ niçin böyle boş yere harcandı? Üç yüz dinardan fazlaya satılabilir, parası yoksullara verilebilirdi” diyerek kadını azarlamaya başladılar.

6 “Kadını rahat bırakın” dedi İsa. “Neden üzüyorsunuz onu? Benim için güzel bir şey yaptı. 7 Yoksullar her zaman aranızdadır, dilediğiniz anda onlara yardım edebilirsiniz; ama ben her zaman aranızda olmayacağım. 8 Kadın elinden geleni yaptı, beni gömülmeye hazırlamak üzere daha şimdiden bedenimi yağladı. 9 Size doğrusunu söyleyeyim, Müjde dünyanın neresinde duyurulursa, bu kadının yaptığı da onun anılması için anlatılacak.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Markos+14:1

—–

“…  Şu andan itibaren seninle sadece periyodik olarak ve Kalıntı aracılığıyla konuşacağım. ….”