1268. Özel vahiy tek amacı ruhları kurtarmaktır

Gerçeği Kitap:

Perşembe, Kasım 13, 2014, 23:20

Sevgili kızım Tanrı, özel vahiyler aracılığıyla, Kutsal Kitap’ta yer alan şeyi çocuklarına daha iyi anlamalarını sağladı. Eğer Tanrı çocuklarına ekstra hediyeler vermeye karar verirse, o zaman bu O’nun hakkıdır. Kutsal Tesbih gibi hediyeler olmasaydı, o zaman ruhlar O’na kaptırılmış olurdu.

Siz, sevgili takipçilerim, özel vahiy tek amacı dönüşüm yoluyla ruhları kurtarmak olduğunu anlamak gerekir. Dualar her zaman özel vahiy bir parçasıdır ve o zaman onlar Cennetten geldiğini bilecek.

Tanrı’nın bilmeni istediği her şey için beni dinlemek zorunda değilsin en Kutsal İnciller yer almaktadır. Ne yazık ki, benim takipçileri çok az orada bulunan dersleri kavradı. Gerçek hem Eski hem de Yeni Ahit’te yer almaktadır. Ruhunuzu kurtarmak için ne gerektiği ne kadar iyi bir anlayış yaratmak için bir araç olarak, seçilen ruhlara Gerçeği ortaya çıkararak dünyaya müdahale etmek her zaman Tanrı’nın arzusu olmuştur. Bu, O’nun düşmanları tarafından sapıklık yaptıkları zaman çocuklarını uyardığı bir araçtır.

Babamın Kitabı Gerçeği içerir ve hiçbir zaman eklenebilir veya düzeltilmeyebilir. Ne de herhangi bir şekilde değiştirilebilir. İçinde yer alan her kehanetin gerçekleşeceğini anlamanıza yardımcı olmak için Vahiy Kitabı’nın içeriğini beyan etmek benim görevimdir.

 

Bu Kitabın içeriği, zor okuma için yapar çünkü benim Kilise yönetmek iddia edenler tarafından Bana, İsa Mesih‘in son ihanet önler. Hakikat duyulun, çünkü o yazılır ve Tanrı tarafından yazılanlar kutsaldır.

Sizin İsa”

 

————-

Tanrı’da gerçek hayat:

Bir Kıssa: Nonchalant Hizmetçiler

26 Temmuz 1988  

Lord?

Benim Kilise vahşice yaralandı … ve kısa bir süre içinde Ecclesia Vakfı sarsılır; Bu, Yaralarına sebep olan ve O’na zarar vermek amacıyla Bedenimde biriken lerin heyecanını takip edecektir;

Onun Sıkıntılar sadece başladı; Kudüs’ün duvarları bir toz yığınına yığıldı, böylece Yeni Kudüs’üm yeniden inşa edilecek; Onu yeniden inşa edecek olan ben, Rabbimdir; Onun duvarlarını yenileyeceğim, onu süsleyeceğim ki hepiniz onun yeni çatısı altında yaşayabilesiniz; yeni bir cennet ve yeni bir dünya altında; Ve Aşk size sevgi olarak geri dönecek, aranıza yaşayan; Ben sizin Tanrınız olacağım ve benim adım altında hepiniz huzur içinde yaşayacaksınız; ruhunuz kutsallık ve saflıkla dolacak;

Evet, Vassula, Yıldırım’ın onu tamamen yenilemesi gibi yukarıdan ineceğim; sıkıntılar çok olacak çünkü Onlar ıssız My House yaptık; Onu yağmaladılar; Anladın mı, Vassula? o, ev sahibini hizmetçilerine emanet eden bir Evin Efendisi gibidir… Her ne kadar o’nun evini düzene sokar lar ve hırsızları gözetlemeleri için kesin emir ler verilmiş olsa lar da, o’nun emirlerine umursamazlıkları ve dikkatsizlikleri nedeniyle itaatsizlik etmişler; O’nun dönüşünde, O’nun hizmetçileri uykuda olduğunu ve uykularında O’nun Evi yağmaladı bulurdu; Değerli eşyaları soyuldu; Bu hizmetkârlar O’nun emirlerine itaatsizlik edip isyan ettiler ve üstat döndüğünde bu hizmetçilere de ağır bir şekilde basılacak;

Benim Dönüş Günü Ben harabe içinde Evim ve Benim Temel unsurları eksik bulacaksınız; Kuzularım dağılmış ve açlıktan ölecekler; ah, Vassula, ne kadar tamir etmek zorunda kalacak … dikenler ve kıllar, Kendi Elimle diktiğim zambakve güllerin yerini alıyor; çiçeklerimi birbiri ardına boğdular; İblis’in yardımıyla Çiçeğimi kuşatmak ve tuzağa düşürmek için büyüdüler; 1 onlar her gün daha yakın oluyor ve onu taciz etmek ve zehirli sokması hissetmek için şimdi çok yakın; bu dikenler onu boğacak; 2 Peter kapana kısılır ve onların ortasında çaresiz durur;

Vassula mı?

Evet, Kutsal Anne.

(Leydimiz geldi.)

inanın, tüm bunlar oluyor; Oğlumun bedeni daha da fazla kanayacak; Peter’ın sonu yakındır; Aşk eksiktir;”

http://www.tlig.org/en/messages/304

Çeşitli Öğütler

2 Kendinizi duaya verin. Duada uyanık kalın, şükredin. 3 Aynı zamanda bizim için de dua edin ki Tanrı, sözünü yaymamız ve uğruna hapsedildiğim Mesih sırrını açıklamamız için bize bir kapı açsın. 4 Bu sırrı gerektiği gibi açıklıkla bildirebilmem için dua edin.

5 Sizden olmayanlara karşı bilgece davranın. Fırsatı değerlendirin. 6 Sözünüz tuzla terbiye edilmiş gibi her zaman lütufla dolu olsun. Böylece herkese nasıl karşılık vermek gerektiğini bileceksiniz. ….”

https://sahneleme.incil.info/referans/Koloseliler+4:1

—–
https://oca.org/readings/daily/2019/11/14

—–


————-
Roma Katolik:

Sıradan Zaman Otuz ikinci Hafta Perşembe
Lectionary: 494

Okuma 1 Wis 7:22b-8:1

Bilgelik bir ruhtur
akıllı,
kutsal, eşsiz,
Manifold, ince, çevik,
açık, lekesiz, belli,
Değil baneful, iyi, keskin sevgi dolu,
engelsiz, hayırsever, nazik,
Sağlam, güvenli, sakin,
her şeyi gören, her şeyi gören,
Ve tüm ruhları istila ederek,
zeki, saf ve çok ince olmalarına rağmen.
Bilgelik için tüm hareket ötesinde mobil,
saflığı nedeniyle her şeye nüfuz eder ve yayılır.
Çünkü o, Tanrı’nın kudretinin bir aurasi.
ve Yüce’nin ihtişamının saf bir efüzyonu;
bu nedenle lekelenmiş nought ona girer.
Çünkü o, sonsuz ışığın geri sagınıdır.
Tanrı’nın gücünün lekesiz aynası,
onun iyilik görüntü.
Ve o, kim bir, her şeyi yapabilir,
ve kendisi perduring iken her şeyi yeniler;
Ve yaşla yaşa
kutsal ruhlara geçiyor,
O Tanrı ve
peygamberlerin arkadaşları üretir.
Çünkü Allah’ın sevdiği bir şey yoktur, hikmetle yaşayan biri değildir.
Çünkü o güneşten daha adil.
ve yıldızların her takımyıldızını geride bıraktı.
Işığa kıyasla, önce gelir;
bunun için, gerçekten, gece supplants,
ama kötülük Bilgelik üzerinde değil hakimdir.
Gerçekten de, o kudretle uçtan uca ulaşır
ve her şeyi iyi yönetir.

Responsorial Mezmur Ps 119:89, 90, 91, 130, 135, 175

R.(89a) Sözün sonsuza dek, Ey Rabbim.
Sözünüz, Ey RAB, sonsuza dek dayanır;
Gökgibi sağlamdır.
R. Sözün sonsuza dek, Ey Tanrım.
Tüm nesiller boyunca gerçeğiniz devam eder;
Dünyayı kurdunuz ve sağlam duruyor.
R. Sözün sonsuza dek, Ey Tanrım.
Yönetmeliklerine göre hala sağlam duruyorlar:
her şey size hizmet vermektedir.
R. Sözün sonsuza dek, Ey Tanrım.
Sözlerinin açığa çıkması,
basit
anlayış veren.
R. Sözün sonsuza dek, Ey Tanrım.
Senin kinin hizmetçinin üzerine parlasın,
ve bana tüzüklerini öğret.
R. Sözün sonsuza dek, Ey Tanrım.
Ruhum seni övmek için yaşasın.
ve kararnamelerin bana yardımcı olabilir.
R. Sözün sonsuza dek, Ey Tanrım.

Alleluia Jn 15:5

R. Alleluia, alleluia.
Ben asmayım, sen dalsın, Diyor ki:
Kim bende kalırsa, ben de onun içinde çok meyve verecektir.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel Lk 17:20-25

Ferisiler Tanrı’nın Krallığı’nın ne zaman geleceğini sordu.
İsa cevap olarak şöyle dedi:
“Tanrı’nın Krallığı’nın gelişi gözlemlenemez.
Ve kimse ,’Bak, işte burada’, ya da ‘İşte burada’.
Allah’ın Krallığı içinizdedir.”Sonra müritlerine şöyle dedi:
“Görmek için can atacağınız günler gelecek.
İnsanoğlu‘nun günlerinden biri, ama sen bunu göremeyeceksin.
Sana şöyle diyecekler:
Bak, işte burada, ya da ‘Bak, işte burada.’
Gitme, takipte koşma.
Şimşek çaktisi gibi.
ve gökyüzünü bir taraftan diğerine aydınlatıyor.
İnsanoğlu da zamanında olacak.
Ama önce büyük acısı çekmeli ve bu nesil tarafından reddedilmeli.””

————–
Ortodoks:

8 Zaten tok ve zenginsiniz! Biz olmadan krallar olmuşsunuz! Keşke gerçekten krallar olsaydınız da, biz de sizinle birlikte krallık etseydik! 9 Kanımca Tanrı biz elçileri, en geriden gelen ölüm hükümlüleri gibi gözler önüne serdi. Hem melekler hem insanlar için, bütün evren için seyirlik oyun olduk. 10 Biz Mesih uğruna akılsızız, ama siz Mesih’te akıllısınız! Biz zayıfız, siz güçlüsünüz! Siz saygıdeğer kişilersiniz, bizse değersiziz! 11 Şu ana dek aç, susuz, çıplağız. Dövülüyoruz, barınacak yerimiz yok. 12 Kendi ellerimizle çalışıp emek veriyoruz. Bize sövenlere iyilik diliyoruz, zulmedilince sabrediyoruz. 13 İftiraya uğrayınca tatlılıkla karşılık veriyoruz. Şu ana dek adeta dünyanın süprüntüsü, her şeyin döküntüsü olduk.

14 Bunları sizi utandırmak için değil, siz sevgili çocuklarımı uyarmak için yazıyorum. 15 Çünkü Mesih’in yolunda sayısız eğiticiniz olsa da çok sayıda babanız yoktur. Size Müjde’yi ulaştırmakla Mesih İsa’da manevi babanız oldum. 16 Bu nedenle beni örnek almaya çağırıyorum sizi. 17 Rab’be sadık olan sevgili çocuğum Timoteos’u bu amaçla size gönderiyorum. Her yerde, her kilisede öğrettiğim ve Mesih’te izlediğim yolları o size anımsatacaktır.”

https://sahneleme.incil.info/referans/1.+Korintliler+4:1

43 Ertesi gün İsa, Celile’ye gitmeye karar verdi. Filipus’u bulup ona, “Ardımdan gel” dedi.

44 Filipus da Andreas ile Petrus’un kenti olan Beytsayda’dandı. 45 Filipus, Natanel’i bularak ona, “Musa’nın Kutsal Yasa’da hakkında yazdığı, peygamberlerin de sözünü ettiği kişiyi, Yusuf oğlu Nasıralı İsa’yı bulduk” dedi.

46 Natanel Filipus’a, “Nasıra’dan iyi bir şey çıkabilir mi?” diye sordu. Filipus, “Gel de gör” dedi.

47 İsa, Natanel’in kendisine doğru geldiğini görünce onun için, “İşte, içinde hile olmayan gerçek bir İsrailli!” dedi.

48 Natanel, “Beni nereden tanıyorsun?” diye sordu. İsa, “Filipus çağırmadan önce seni incir ağacının altında gördüm” yanıtını verdi.

49 Natanel, “Rabbî, sen Tanrı’nın Oğlu’sun, sen İsrail’in Kralı’sın!” dedi.

50 İsa ona dedi ki, “Seni incir ağacının altında gördüğümü söylediğim için mi inanıyorsun? Bunlardan daha büyük şeyler göreceksin.” 51 Sonra da, “Size doğrusunu söyleyeyim, göğün açıldığını, Tanrı meleklerinin İnsanoğlu üzerinde yükselip indiklerini göreceksiniz” dedi.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Yuhanna+1:1 

Çeşitli Öğütler

2 Kendinizi duaya verin. Duada uyanık kalın, şükredin. 3 Aynı zamanda bizim için de dua edin ki Tanrı, sözünü yaymamız ve uğruna hapsedildiğim Mesih sırrını açıklamamız için bize bir kapı açsın. 4 Bu sırrı gerektiği gibi açıklıkla bildirebilmem için dua edin.

5 Sizden olmayanlara karşı bilgece davranın. Fırsatı değerlendirin. 6 Sözünüz tuzla terbiye edilmiş gibi her zaman lütufla dolu olsun. Böylece herkese nasıl karşılık vermek gerektiğini bileceksiniz.

Son Selamlar

7 Rab yolunda emektaşım ve güvenilir bir hizmetkâr olan sevgili kardeşimiz Tihikos, benimle ilgili her şeyi size bildirecektir. 8 İşte bu amaçla, durumumuzu iletmesi ve yüreklerinize cesaret vermesi için kendisini size gönderiyorum. 9 Onunla birlikte, sizden biri olan, güvenilir ve sevgili kardeş Onisimos’u da gönderiyorum. Burada olup biten her şeyi size bildirecekler.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Koloseliler+4:1

—–
https://oca.org/readings/daily/2019/11/14

—–

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir