1253. Baba Tanrı: Ben siz olmasaydım var olamazdınız

Gerçeği Kitap:

Salı, Ekim 28th, 2014, 20:20

Sevgili kızım, çocuklarım tek bir Tanrı olduğunu bilmeli. Sadece bir tane. Diğer leri sadece insanın zihninde var. Başka bir tanrı, Gözlerimdeki iğrençliktir ve sahte tanrılara tapmaya yenik düşen adam, sadece şeytana hizmet eder, insanın Lütuftan düşmesinden zevk alan.

Ben Başlangıç ve Sonum. Bana karşı hiçbir şey galip gelemez. Cehenneme attığım iblisler ve düşmüş melekler bile asla karşımda durup bana meydan okumayacaklar, çünkü böyle bir güçleri yok.

Pek çok din yanılmaz adam tarafından kurulmuştur ve bu çok karışıklığa neden olmuştur. En başından beri Bir Ses ile konuştum ve sonuna kadar sadece Bir Ses olabilir. Dünya benim yarattığım için benim. Yaşayan her şeyi ben yarattım. Ayrıca Bana karşı gelen ve ihanet eden melekleri attığım Göksel Hiyerarşimi de yarattım. Bu tür uygulamalarla sahte tanrılara tapanları uyarıyorum. Böyle bir spiritüalizm ruhlarınızı tek arzusu ruhlarınızı yok etmek olan kötü ruhlara maruz bırakacaktır. *

Bu sahte melekler ışığın yaşayan ruhları kılığına girmiş iblislerdir ve sizi sahteliğe inandıracaklardır. Göksel Hiyerarşim hakkındaki her yalan size beslenecek, böylece tüm ihtiyaçlarınızı Şeytan’ın ve kötü ruhların önüne yerleştirileceksiniz. Tek yaptıkları ruhlarınızı vahşi hayvanlar gibi vahşileştirmek ve sonra da sizi boş ve her sevgiden yoksun bırakmak. İlk başta, kendinizi böyle putperestlik için verdiğinizde, yanlış bir huzur duygusu verilecektir. İblisler böyle güçler verebilir ler ama kısa ömürlüdürler. Bir kez olsun ruhlarınıza erişip size eziyet edecekler ve şeytani eylemlere kışkırtacaklar.

Başlangıçta ki tek şey benim ve Ben Sonum. Her şey benimle başlar ve biter. Sahte tanrıları benden önce yerleştirdiğinizde ve bunu zevk, güç ve kaderini kontrol etme arzunuz yüzünden yaptığınızda, İlk Emrimi çiğnemekten suçlusunuz.

Ben siz olmasaydım var olamazdınız. Ben siz olmadan bir geleceğin olmaz. Oğlum olmadan bana gelemezsin Gerçek Mesih ve sen beni reddediyorsun..

Gerçek dünyaya ilk kez paganizm yaygın ken verilmiştir. Gerçek, Oğlumun doğumuyla dünyaya verildi ve nesiller dönüştürüldü. Büyük dinsizliğin Oğluma inananların ruhlarını boğduğu ve paganizmin yeniden yaygın olduğu bir dönemde gerçek dünyaya tekrar veriliyor. Tıpkı nankör ler tarafından reddedildiğim başlangıçta olduğu gibi, sonunda da öyle olacak, insanların kalpleri taşa dönecek ve ruhları şeytana serbestçe dağıtılacak. O zaman, bildiğiniz dünya, artık Yeni Cennet ve Yeni Dünya’nın birleşmesi gibi olmayacak. Sonunda, barış yeniden hüküm sürecek ve benimle gelmeyi seçenleri birleştireceğim.

Sevgili Baban, Tanrı En Yüksek”

 
*
A Guru or Jesus Father Joseph-Marie Verlinde

 

 

————-

Tanrı’da gerçek hayat:

Kutsal Ruhum Orada Olacak

10 Mart 1991  

(Belfast)

(St. Brigid’s Parish Hall’daki toplantıdan hemen önce.)

Benim Vassula, şimdi bir Kral olarak bana davranın ve bana hizmet ederek beni yüceltmek; Benim Sesim’i tanıyacak, onları arayacağım ve gelecekler;

Lord
Gücüm, Kalem,
Sığınağım, Işığım ve Yaşamım,
İşte buradayım, vasiyetine itaat etmeye geliyorum.
Tanrım, gücümü bana vermeni istiyorum.
Adınızı tekrar yüceltmek için.
Aramızda MEVCUT olun
ve Kutsal Ruh’unuzu almak için kalplerini açın.

Ben çok MEVCUT, kızım olacak; Kutsal Ruhum MEVCUT OLACAK; Bu ülkede adalet hakim olacak; Ben, Tanrı, elimi bu ülkeye koyacağım ve onlara Varlığımı hissettireceğim, kulakları olan 1 tane duymalarına izin ver; git şimdi, sevgilim, yanında yım;”

http://www.tlig.org/en/messages/604

 
 
 
 
Seni birkaç ulusa daha göndereceğim.
 
 

8 Temmuz 1992

“Bir asma vardı: Onu Mısır’dan söktin;
Onu yerleştirmek için, büyüyebileceği bir alanı temizledin.
kök saldı ve tüm ülkeyi doldurdu.
Mesajınız dağları gölgesiyle kapladı.
Dalları ile sedir,
tendrils denize kadar uzanan,
onun dalları nehre kadar.
Lütfen Tanrım, cennetten aşağı bak, şu asama bak.
onu ziyaret et, Kendi Elinin diktiklerini koru.” 1.1.2

Lord?

Ben; küçük bir, Bana yalın;

Kutsal Kalbimin Vassula’sı, sevinin! Kralınız kapınıza kadar geldi ve odanıza; Kralınız size ulaşmak için yukarıdan aşağıya indi; adım adım size öğrettim, ben senin Eğitimci’nizim, yavaş yavaş sizi dünyadan uzaklaştırıp kalbime daldırdım; Sana bilginizin ve kapasitenizin ötesinde şeyler vahyettim;

İnan, benim tatlı öğrencim, ben, İsa, seni seviyorum; Benim barış var; birlikte çalışacağız; Ben ve sen Mesajımı yayacağız; Seni birkaç ulusa daha göndereceğim, sonra, görevini yerine getirttin, bana geri döneceksin; Ben, kendim gelip seni getireceğim;”

http://www.tlig.org/en/messages/727


————-

Roma Katolik:

Aziz Simon ve Jude, Havariler Bayramı
Lectionary: 666

Okuma 1 Eph 2:19-22

Erkek ve kız kardeşler:
Artık yabancı ve sojourners değil.
ama siz kutsal olanlarla dostsunuz.
ve Tanrı’nın ev üyeleri,
Havariler ve peygamberlerin temeli üzerine inşa edilmiş,
İsa’nın kendisi ile kaptaşı olarak.
Onun sayesinde tüm yapı bir arada tutulur.
ve Tanrı’da kutsal bir tapınak haline büyür;
onda da birlikte inşa ediliyor
Ruh’ta Tanrı’nın yaşadığı bir yere.

Responsorial Mezmur Ps 19:2-3, 4-5

R.(5a) Onların mesajı tüm dünyaya doğru gidiyor.
Gökler Tanrı’nın ihtişamını ilan eder.
ve firmament onun el işi ilan eder.
Gün, gün kelime döker
ve geceden geceye bilgi verir.
R.Onların mesajı tüm dünya üzerinden gider.
Ne bir kelime ne de bir söylem
sesi duyulmamış;
Tüm dünya boyunca sesleri yeniden geliyor.

ve dünyanın sonuna, onların mesajı.
R.Onların mesajı tüm dünya üzerinden gider.

Alleluia Bak Te Deum

R. Alleluia, alleluia.
Seni övüyoruz, Ey Allah’ım.
Sizi Rab olarak kabul ediyoruz;
Havarilerin görkemli şirketi sizi övüyor.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel Lk 6:12-16

İsa dua etmek için dağa çıktı.
Ve geceyi
Allah‘a dua ederek geçirdi.
Gün geldiğinde, müritlerini kendine çağırdı:
Ve onlardan on ikisini seçti, o da havariler adını verdi:
Simon, Peter adını verdi ve kardeşi Andrew,
James, John, Philip, Bartholomew, Matthew,
Thomas, Alphaeus’un oğlu James.
Simon’a Zealot deniyordu.
ve James’in oğlu Yahuda,
ve yahuda Iscariot, bir hain oldu.”


 

17 İsa bunlarla birlikte aşağı inip düzlük bir yerde durdu. Öğrencilerinden büyük bir kalabalık ve bütün Yahudiye’den, Yeruşalim’den, Sur’la Sayda yakınlarındaki kıyı bölgesinden gelen büyük bir halk topluluğu da oradaydı. 18 İsa’yı dinlemek ve hastalıklarına şifa bulmak için gelmişlerdi. Kötü ruhlar yüzünden sıkıntı çekenler de iyileştiriliyordu. 19 Kalabalıkta herkes İsa’ya dokunmak için çabalıyordu. Çünkü O’nun içinden akan bir güç herkese şifa veriyordu.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+6:17

————–
Ortodoks:

Kurtuluşunuzu Etkin Kılın

12 Öyleyse sevgili kardeşlerim, her zaman söz dinlediğiniz gibi, yalnız ben aranızdayken değil, ama şimdi yokluğumda, kurtuluşunuzu saygı ve korkuyla sonuca götürmek için daha çok gayret edin. 13 Çünkü kendisini hoşnut edeni hem istemeniz hem de yapmanız için sizde etkin olan Tanrı’dır. 14–16 Her şeyi söylenmeden ve çekişmeden yapın ki, yaşam sözüne sımsıkı sarılarak aralarında evrendeki yıldızlar gibi parladığınız bu eğri ve sapık kuşağın ortasında kusursuz ve saf, Tanrı’nın lekesiz çocukları olasınız. Öyle ki, boşuna koşmadığımı, boşuna emek vermediğimi görerek Mesih’in gününde övünecek bir nedenim olsun. 17 Kanım imanınızın sunusu ve hizmeti üzerine adak şarabı gibi dökülecek olsa da seviniyor, hepinizin sevincine katılıyorum. 18 Aynı şekilde siz de sevinin ve benim sevincime katılın.

https://sahneleme.incil.info/referans/Filipililer+2:1


Yunus’un Belirtisi

29 Çevredeki kalabalık büyürken İsa konuşmaya başladı. “Şimdiki kuşak kötü bir kuşaktır” dedi. “Doğaüstü bir belirti istiyor, ama ona Yunus’un belirtisinden başka bir belirti gösterilmeyecek. 30 Yunus nasıl Ninova halkına bir belirti olduysa, İnsanoğlu da bu kuşak için öyle olacaktır. 31 Güney Kraliçesi, yargı günü bu kuşağın adamlarıyla birlikte kalkıp onları yargılayacak. Çünkü kraliçe, Süleyman’ın bilgece sözlerini dinlemek için dünyanın ta öbür ucundan gelmişti. Bakın, Süleyman’dan daha üstün olan buradadır. 32 Ninova halkı, yargı günü bu kuşakla birlikte kalkıp bu kuşağı yargılayacak. Çünkü Ninovalılar, Yunus’un çağrısı üzerine tövbe ettiler. Bakın, Yunus’tan daha üstün olan buradadır.”

Bedenin Işığı

33 “Hiç kimse kandil yakıp onu gizli yere ya da tahıl ölçeğinin altına koymaz. Tersine, içeri girenler ışığı görsünler diye onu kandilliğe koyar.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+11:29

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir