1181. bana güvendiğinizde her koşulda ücretsiz olmalıdır

Gerçeği Kitap:
Çarşamba, Temmuz 23rd, 2014, 17:04

 

Benim değerli kızım, güven çok yanlış bir terim, o zaman seninle olan ilişkim geliyor. Güven için yapmak kolay bir şey değil, insan için bir günahkâr ve olabilir, herhangi bir zamanda, o seviyor arasında bile bir güven ihanet.

Bana güven ruhlar parçası üzerinde büyük çaba alır. Bana güvendiğinizde, herhangi bir koşul veya kendi şartlarınız ücretsiz olmalıdır. Beni sevdiğini söylediğin zaman pek çok aşama var. İlk aşama inanç ve sevgi ben öğretilen ve çünkü kim olduğum için biridir. İkinci benim öğretiler için sevgi ve benim için derin bir şefkat esinlenerek. Eğer benim aşk, benim Pain, benim Sorrow hissediyorum ve anlamak-neden bilmeden-ne Tanrı ‘nın gerçek bir çocuk olmak anlamına gelir-üçüncü aşama, benimle tam birlik olduğunuzda oluşur. Bu benim başlangıç ve son ve tüm benden geliyor kabul anlamına gelir.

Beni bir çocuğun gibi açık bir kalbiyle sevdiğinizde, beni şartsız seveceksiniz. Tüm umutsuz hissediyorsa, senin yardımına geleceğini bilecektir, sen benim aşk adam için kalıcı, Malice ücretsiz, ayrımcılık ücretsiz ve değil bir günahkâr ben reddedecek-ne yaptılar olursa olsun. O zamana kadar, benim Ilahiyat hakkında hiçbir şüphe bırakılacaktır ve bana tamamen teslim olacak. Sen beni bu şekilde aşk zaman, soru olmadan, insan elinde acı olsa da, bana tüm bırakacaksınız.

Çünkü benim ışık ruhun içinde parlayacak, beni reddeden olanlar seni küçümsemek için ellerinden gelen her şeyi yapacak; Seninle alay etmek; Seni azarmak ve hayat zor yapmak için, hiçbir hata yapmak için, Hıristiyanlar her zaman hor olmuştur ve, sadece ben gibi, son güne kadar zulüm olmaya devam edecektir.

Bana güven ve ben senin yükünü hafifletmek ve eğer sözlü saldırılar acı olabilir, benim yüzümden nefret edenler tarafından, barış içinde olacak. Lütfen bu namazın benden ayrıldığı zaman hatırlatın ve yardımına geleceğim. Bu dünyanın herhangi bir yerinde bulunamaz, ya da hiç olmayacak bir barış ile sizi dolduracağım.

Crusade Prayer (161): güven ve barış Için

Tanrım, sana güveniyorum. Seni daha çok sevmeme yardım et.
Sizinle tam ve son birlik içinde teslim olmak için güven bana doldurun.
Zor zamanlarda sana olan güvenimi büyütmeme yardım et.
Beni barış ile doldurun.
Sana geldim, sevgili ISA, bir çocuk olarak, tüm dünyevi bağları ücretsiz;
her koşulda ücretsiz ve size uygun gördüğünüz gibi ile yapmak benim Will üzerine teslim
benim ve diğer ruhların iyiliği için. Amin.

Senin ISA”

 
 
 

—-
Roma Katolik:

07-23

Saint Brigitta, Avrupa ortak patronu

Galati için Aziz Paul havarinin Epistle kutsal ders
Yaşıyorum, ama artık ben değilim, ama ISA içimde yaşıyor.
Kardeş!
Kanuna göre ben Mesih ile çarmıha gerililmiş olduğu için, Tanrı ‘ya yaşamak için yasa öldü. Yaşıyorum, ama ben değilim, ama ISA içimde yaşıyor. Ama hala etin içinde yaşadığımdan beri, beni seven ve kendimi feda eden Tanrı ‘nın oğlu ‘nın inancında yaşıyorum.
Tanrı ‘nın sözü.

Gal 2, 19-20

Mezmur
Cevap: Ben her zaman Lord * sayesinde vermek! (Verse 2a.-4. G tonu)
Ya da: tadı ve görmek * Lord ne kadar tatlı. 9A. Şiir.
Prevocalist: Ben her zaman Tanrı korusun, * onun övgü sürekli dudaklarımı ile rezonar.
Ruhum Tanrı ‘ya övünecek, * onlar bu Meek duymak ve sevinecektir.
İnananlar: Ben her zaman Lord * sayesinde vermek!
Ya da: tadı ve Rab ne kadar tatlı bakın.
E: bana Tanrı Büyüt, * herkese adını övgü.
Tanrı ‘ya baktım ve beni dinledi ve tüm bu dehşet yüzünden çalındı.
H: Tanrı ‘ya her zaman teşekkür ederim!
Ya da: tadı ve Rab ne kadar tatlı bakın.
E: Tanrı ‘ya baktığınızda aydınlanmış ve yüzün utanç verici değildir.
Tanrı ona ağladığı fakirleri dinledi ve onu tüm acından kurtardı.
H: Tanrı ‘ya her zaman teşekkür ederim!
Ya da: tadı ve Rab ne kadar tatlı görmek.
 E: RAB Enclos ‘un meleği tüm tanrıları ve onu serbest bırakır.
Tadı ve Tanrı ne kadar tatlı görmek, * Blessed ona güveniyor adam.
H: Tanrı ‘ya her zaman teşekkür ederim!
Ya da: tadı ve Rab ne kadar tatlı görmek.
E: Tanrı korkun, ye Saints, * Allah ‘ın korkusu yoktur.
Zenginler acı çekiyor ve açlıktan ölüyor, * ama Rab arayan olanlar kısa gelmiyor.
H: Tanrı ‘ya her zaman teşekkür ederim!
Ya da: tadı ve Rab ne kadar tatlı bakın.
Zsolt 33.2-3.4-5.6-7.8-9.10-11

ALLELUJA
İsa diyor ki: “aşkımda kal!” * Bana kalan her kimse, ve ben onun içinde, bol bitkileri getiriyor. JN. 15, 9B. 5b – 1. Sesi.

• St. John GOSPEL kitabından
Benim ve benim içinde kalan olanlar gevşek bir hasat getirecek.
O zaman ISA havarilerine dedi ki:
Ben gerçek sarmaşık, Vine-Mason babası. Benim içinde ileri meyve getirmeyin tüm dalları, sen beni kurtarılacak ve bu da meyvelerini, daha oluşturmak için temizler. Zaten size ilan ettik öğretim tarafından temiz vardır. Bana itaat edersen, senin içinde kalacağım. Üzüm virgül kendine meyve getiremiyor gibi, Eğer bana uymayan bile, üzüm bağları sol değilse.
Ben sarmaşık, sen de kesimler. İçimde kalan her kimse, ben de onun içinde, gevşek bir hasat getirir. Bensiz bir şey yapamazsın.
Bana sol değil asma olarak dışarı dökme olacak ve kuru olacak. Toplanan, ekili ve yanmış. Eğer benimle kalırsanız ve sözlerim içinde kalırsanız, istediğiniz, isteyin ve alırsınız. Babam tarafından yüceltiyorum, çok fazla hasat getireceksin ve ben de havarilerim olacağım.
 Bunlar gospel ‘in fiilleri. 

John 15.1-8″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2019-07-23

 
—-
Ortodoks:

Selamlar ve Şükranlar

1

 Tanrı’nın isteğiyle Mesih İsa’nın elçisi olmaya çağrılan ben Pavlus ve kardeşimiz Sostenis’ten Tanrı’nın Korint’teki kilisesine selam! Mesih İsa’da kutsal kılınmış, kutsal olmaya çağrılmış olan sizlere ve hepimizin Rabbi İsa Mesih’in adını her yerde anan herkese Babamız Tanrı’dan ve Rab İsa Mesih’ten lütuf ve esenlik olsun. 4 Tanrı’nın Mesih İsa’da size bağışladığı lütuftan ötürü sizin için her zaman Tanrım’a şükrediyorum. 5–6 Mesih’le ilgili tanıklığımız sizde pekiştiği gibi Mesih’te her bakımdan –her tür söz ve bilgi bakımından– zenginleştiniz. 7 Şöyle ki, Rabbimiz İsa Mesih’in görünmesini beklerken hiçbir ruhsal armağandan yoksun değilsiniz. 8 Rabbimiz İsa Mesih kendi gününde kusursuz olmanız için sizi sonuna dek pekiştirecektir. 9 Sizleri Oğlu Rabbimiz İsa Mesih’le paydaşlığa çağıran Tanrı güvenilirdir.”

https://sahneleme.incil.info/referans/1.+Korintliler+1:1

Deliceler Benzetmesi

24 İsa onlara başka bir benzetme anlattı: “Göklerin Egemenliği, tarlasına iyi tohum eken adama benzer” dedi. 25 “Herkes uyurken, adamın düşmanı geldi, buğdayın arasına delice ekip gitti. 26 Ekin gelişip başak salınca, deliceler de göründü.

27 “Mal sahibinin köleleri gelip ona şöyle dediler: ‘Efendimiz, sen tarlana iyi tohum ekmedin mi? Bu deliceler nereden çıktı?’

28 “Mal sahibi, ‘Bunu bir düşman yapmıştır’ dedi. “ ‘Gidip deliceleri toplamamızı ister misin?’ diye sordu köleler.

29 “ ‘Hayır’ dedi adam. ‘Deliceleri toplarken belki buğdayı da sökersiniz. 30 Bırakın biçim vaktine dek birlikte büyüsünler. Biçim vakti orakçılara, önce deliceleri toplayın diyeceğim, yakmak için demet yapın. Buğdayı ise toplayıp ambarıma koyun.’ ””

https://sahneleme.incil.info/referans/Matta+13:1

——–

https://oca.org/readings/daily/2019/07/23

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir