744. Benim görevim yeni bir İncil, bunun için değil vermek sen Babamın kitap tüm gerçeği içerdiğinden, olamam

744 = 24 x 31
Hakikat Kitap:

Sevgili kızım, sevenler tarafından bana sorulduğunda, senin görevin amacı nedir, Cevabınız – ruhlarınızı kurtarmak için olması gerekir. Sen de, alay ve Word of God-ilan hakkını verir ne sordu sneered zaman böylece İsa ruhlarınızı kaydedebilirsiniz cevap bu. Sapıklık-in o kim zaten benim kutsal kelime ilan vesile yapmak ve kim benim öğretilerini takip suçlamak o zaman, o zaman onlara cevap bu olduğunda. Sen, İsa’ya sadık olan, çok, Tanrı’nın gözleri günahkarlar olduğunu sanmıyorum? Sende, ruhlarınızı kurtarmayı istemiyor musun?

Günah, Tanrı ile aranızda her zaman duracak. Tekrar gelene en azılı günahkar ve o sizin kim ruhlar, seçilen arasında da dahil olmak üzere her kimse, hiç günah, özgür olacak. Günahlarını itiraf, ama sizin ruh olacak sadece kısa bir süre için temizlenmiş kaldı ne zaman itfa.

Asla hissediyorum hayat gıda ihtiyacı olan sen değilsin. Benim ışıkım çizer, şimdi, bana, bu çok özel görev ile. Benim çağrısına yanıt Benim  yeni Krallık -Benim  yeni cennet doğru işaret olarak ben büyük bereket ve özel süsleyen düşürebilirsiniz.

Tanrı’nın başka bir peygamber-göndermek gerekir değil inanıyorum insanoğlunun çarmıhta, zaten gerçeği My öğretileri yoluyla verilmiş ve gerçek My Father’s defterindeki ölümümden sonra şeytan, stranglehold Yayınlandı en kutsal İncilVe doğru ama bunun için olacak. Vahiy kitabı içerdiği kehanetleri için bilinmemektedir gibi bilmek zorunda hala daha fazlası vardır. Belgili tanımlık özet-verdik ve henüz pek çoğunuz içeriğini kabullenmeyi reddediyorum. Vahiy kitabı kalkık ve bunu anlamak bir niyetim yok.

Benim görevim sana yeni bir İncil, bunun için değil vermek My Father’s kitap tüm gerçeği içerdiğinden, olamam. Benim Pagan izm daldı, bir dünyada bir yandan Gerçeği hatırlatmak için iş ve öte yandan ruhunuzu, in Benim Ikinci Gelen süre hazırlamak için Benim arzusum olduğunu.

Pek çoğunuz söylüyorlar bana onur, ama birçok gerçeği uzak düşmüş. Birçok şeytan ya da cehennemin varlığına inanmıyorum ve bu nedenle, günah ciddiye almaz. Sen sin, toleransını aracılığıyla ciddi hata içine led. Ve günah bir yana döküm olacak şimdi vahim hatalar hakkında bütün Hıristiyan kiliseleri gelecek. Hile bir doktrin liderliğindeki olacaktır. Beni uzak çekmek için kötü bir tarafından hazırlanmış bir plan bu

Her Tabernacle dünyada-sayfadır ilahi durum, My Body ve benim kan, çünkü günah mücadele mümkün olmuştur. Ama KUTSAL KOMÜNYON KALDIRMAK IçIN PLAN GELINCE, şIMDI, çARESIZ OLACAK.

Bu yüzden sana sen hazırlayabileceğiniz ne gelmek, olduğu gerçeği ortaya çıkarmak. Sadece sana şimdi ben sesleniyorum seni seviyorum çünkü.

Hataları maruz kaldığında, o zaman ne kadar öğrenmek zorunda ve nasıl gurur benim el Merhamet kabul etmesini engelledi ve ben olmadan hiçbir şey nasılsın fark.

İsa”

—-
Roma Katolik:

1 OkumaEZ 37:21-28

Böylece RAB Tanrı diyor ki:
İsrailoğulları arasından Milletler alacak
için geldiler,
ve onları kendi topraklarını geri getirmek için her taraftan onları toplamak.
Onları tek bir ulus arazi üzerine yapacak,
İsrail dağlarda
ve hepsini için bir Prens olacaktır. 
Bir daha asla iki ülke olacaktır,
ve bir daha asla iki Krallık bölünmüş olacaktır
.Artık kendilerini onların putlara ile kirletmek,
lanetledi ve onların ihlallerde. 
Onları tüm günahlarından apostasy teslim edecek,
ve böylece onlar-ebilmek var olmak benim halkım onları temiz
ve onların Tanrı’sı olabilir.
Kulum David Prens üzerlerine olacaktır,
ve hepsini için bir çoban olacaktır;
benim tüzük tarafından yaşıyor ve benim kararnameler dikkatle gözlemlemek.
Uşağım Jacob verdi karada yaşamak zorundadır,
babalarının yaşadığı arazi;
onlar üzerinde sonsuza dek yaşamak zorundadır,
Onlar ve onların çocukları ve çocuklarının çocukları,
kulum David prensleri sonsuza kadar.
Onlarla bir antlaşma barış yapacak;
Onlarla sonsuz bir mutabakat olsun,
ve ben onları çarpın ve benim kutsal aralarında sonsuza kadar koydu.
Benim konut onlarla olacaktır;
Onların Tanrı’sı olacak ve onlar benim olacaktı.
Böylece Milletler ben RAB olduğunu bilmek zorundadır,
Kim İsrail kutsal yapmak,
Ne zaman benim kutsal aralarında sonsuza kadar ayarlanmış
.

Responsorial MezmurlarJER 31:10, 11-12ABCD, 13

R. (bkz: 10d) Lord çoban kullarını korur gibi bizi, koru.
Rab, O ülkelerin duymak,
uzak Adaları üzerinde ilan ve şöyle de:
İsrail, dağınık o şimdi toplar onları birlikte,
Onları sürüsü bir çoban korur.

Ayet İncil’i Daha ÖnceEZ 1831:

Senden tüm suçları işledin, döküm Rab diyor ki,
ve kendiniz için yeni bir kalp ve yeni bir ruh.

İncil’iJN 11:45-56

Bunlardan biri, Caiaphas, ama
Kim yüksek priest o yıl için olduğunu söyledi,
“Hiçbir şey bilmiyorsun,
ne de senin için daha iyi olduğunu düşünüyor musunuz
bir adam yerine kişi birden ölsün,
tüm ulus yok değil böylece.”
O bu onun kendi söylemedi,
Ama o yıl için yüksek priest yaşından beri
İsa millet için öleceğimi kehanette,
ve millet, sadece için 
değil,

Ama aynı zamanda bir içine Tanrı’nın dağınık çocukları toplamak için.
Yani o günden onu öldürmeyi planlamışlar.Yani İsa’nın artık hakkında kamu Yahudiler arasında yürüdü,
Ama çölde yakınındaki bölge için gitti,
Ephraim adında bir kasaba için
ve orada o müritleri ile kaldı.Şimdi Yahudilerin hamursuz bayramı yakındı,
ve birçok ülkeden Kudüs’e gitti
kendilerini arındırmak için Fısıh Bayramı önce.
Onlar İsa için baktı ve bir başkasına dedi ki
Onlar tapınak alanında olduğu gibi “ne düşünüyorsun?
Onun için bayram gelecek değil mi?” “
—-
Ortodoks (Yunan Katolik):
”  13 RAB yanıbaşında durup, “Atan İbrahim’in, İshak’ın TANRISI RAB BENIM” dedi, “Üzerinde yattığın toprakları sana ve soyuna vereceğim. 14 Yeryüzünün tozu kadar sayısız bir soya sahip olacaksın. Doğuya, batıya, kuzeye, güneye doğru yayılacaksınız. Yeryüzündeki bütün halklar sen ve soyun aracılığıyla kutsanacak. 15 Seninle birlikteyim. Gideceğin her yerde seni koruyacak ve bu topraklara geri getireceğim. Verdiğim sözü yerine getirinceye kadar senden ayrılmayacağım.” “
”  6 Asi İsrail halkına de ki, ‘EGEMEN RAB şöyle diyor: Ey İsrail halkı, yaptığınız iğrençliklere bir son verin artık! 7 Yüreği ve bedeni sünnet edilmemiş yabancıları tapınağıma aldınız, bana yiyecek olarak yağ, kan sunmakla tapınağımı kirlettiniz. Böylece iğrenç uygulamalarınızla antlaşmamı bozdunuz. 8 Kutsal eşyalarıma ilişkin sorumluluğunuzu yerine getirmediniz. Tapınağımda bu eşyalara bakmaları için başkalarını görevlendirdiniz.9  EGEMEN RAB şöyle diyor: Yüreği ve bedeni sünnet edilmemişlerden, İsrail halkı arasında yaşayan yabancılardan hiçbiri tapınağıma girmeyecek.”

” 8 Kutsal Ruh bununla çadırın ilk bölmesi durdukça, kutsal yere giden yolun henüz açıkça gösterilmediğini belirtiyor. 9 Bu, şimdiki çağ için bir örnektir; sunulan kurbanlarla sunuların tapınan kişinin vicdanını yetkinleştiremediğini gösteriyor. 10 Bunlar yalnız yiyecek, içecek, çeşitli dinsel yıkanmalarla ilgilidir; yeni düzenin başlangıcına kadar geçerli olan bedensel kurallardır.

Mesih’in Kanı

11 Ama Mesih, gelecek iyi şeylerin başkâhini olarak ortaya çıktı. İnsan eliyle yapılmamış, yani bu yaratılıştan olmayan daha büyük, daha yetkin çadırdan geçti. 12 Tekelerle danaların kanıyla değil, sonsuz kurtuluşu sağlayarak kendi kanıyla kutsal yere ilk ve son kez girdi.

24 Çünkü Mesih, asıl kutsal yerin örneği olup insan eliyle yapılan kutsal yere değil, ama şimdi bizim için Tanrı’nın önünde görünmek üzere asıl göğe girdi. 25 Başkâhin her yıl kendisinin olmayan kanla En Kutsal Yer’e girer; oysa Mesih kendisini tekrar tekrar sunmak için göğe girmedi. 26 Öyle olsaydı, dünyanın kuruluşundan beri Mesih’in tekrar tekrar acı çekmesi gerekirdi. Oysa Mesih, kendisini bir kez kurban ederek günahı ortadan kaldırmak için çağların sonunda ortaya çıkmıştır. 27–28 İnsanın bir kez ölmesi, sonra da yargılanması kaçınılmaz olduğu gibi, Mesih de birçoklarının günahlarını yüklenmek için bir kez kurban edildi. İkinci kez, günah yüklenmek için değil, kurtuluş getirmek için kendisini bekleyenlere görünecektir. “

—-
göl görüntüle:
”  26 Çocuklarınız size, ‘Bu törenin anlamı nedir?’ diye sorduklarında,27 ‘Bu RAB’bin Fısıh kurbanıdır’ diyeceksiniz, ‘Çünkü RAB Mısırlılar’ı öldürürken evlerimizin üzerinden geçerek bizi bağışladı.’ ” İsrailliler eğilip tapındılar. 28 Sonra gidip RAB’bin Musa’yla Harun’a verdiği buyruğu eksiksiz uyguladılar.”

30 Eti aynı gün yenecek, sabaha bırakılmayacak. RAB BENIM.

31 “Buyruklarıma uyacak, onları yerine getireceksiniz. RAB BENIM . 32 Kutsal adıma leke sürmeyeceksiniz. İsrail halkı arasında kutsal tanınacağım. Sizi kutsal kılan RAB BENIM. 33 Tanrınız olmak için sizi Mısır’dan çıkardım. RAB BENIM .” “

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir