Két táborra fogtok oszlani: azokra, akik az Igazságot követik, és akik nem.

Igazság Könyve:

A többi Felszentelt Szolgám pedig alá fog írni egy, az új világvallás iránti hűségfogadalmat

2013-06-05 17:45

 

Drága, szeretett leányom, egyre több felszentelt szolgám válaszol végre Hívásomra, bár ha ezt teszik, ez egy nagyon magányos út lesz számukra.

Engedelmességgel tartoznak feletteseiknek, mert Én hatalmat adtam földi Egyházamnak, hogy Isten minden gyermeke fölött gyakorolja azt. Nekik, felszentelt szolgáimnak, követniük kell minden utasítást, amelyet Egyházam ad nekik, egészen addig a napig, amíg Szentségeimet meg nem változtatják. Azt követően már csak Nekem tartoznak engedelmességgel.

Azokhoz a felszentelt szolgáimhoz szólok, akik nem hisznek a megjövendölt próféciákban, miszerint földi Egyházamat belülről fogják megsemmisíteni: nektek imádkoznotok kell, hogy Én megtartsalak benneteket erőben és hűségben Tanításaim iránt, egészen addig a napig, amíg a sötétség napja teljesen el nem törli világszerte Jelenlétemet a Szent Tabernákulumokban. Mert amikor ez megtörténik, akkor ti csak Nekem, Jézus Krisztusnak tartoztok engedelmességgel.

Ne nyugtalankodjék a szívetek, mert ha ti egyedül csak Tanításaim Igazságát hirdetitek, és olyan módon szolgáltatjátok ki a Szentségeket, ahogyan arra tanítottak benneteket, ez lesz a ti megmentő Kegyelmetek. Ha, és amikor arra utasítanak benneteket, hogy tagadjátok meg földi Egyházam Igazságát, akkor ez lesz az az időpont, amikor észre kell vennetek a különbséget. Ez a nap még nem érkezett el, de amikor majd arra kérnek benneteket a legfelsőbb körökben lévő elöljáróitok, hogy vessétek el a Szent Eukarisztiát, akkor tudni fogjátok, hogy ti már megkaptátok az Igazságot.

Amikor arra kérnek majd fel benneteket, hogy fogadjatok el bizonyos tanokat – még mielőtt eljönne az a nap, tudni fogjátok a szívetekben, hogy Én ezt sohasem nézném el –, akkor fel fogjátok ismerni a pusztítás szörnyű valóságát, amellyel az Egyháznak szembe kell néznie.

Közületek csak a merészek és a bátrak lesznek azok, akik majd ki fognak állni az Igazságért. Amikor majd megpróbálják elfogadtatni veletek a pogány hazugságokat, ki az, aki továbbra is hűséges marad Hozzám? Ti továbbra is ki fogjátok szolgáltatni a szentségeket: a Keresztséget, a Szentáldozást, a Bűnbánat szentségét (a Gyónás), a Bérmálást, a Házasság szentségét és a Betegek kenetét.

A többi Felszentelt Szolgám pedig alá fog írni egy, az új világvallás iránti hűségfogadalmat. Ekkor lesz az, amikor két táborra fogtok oszlani: azokra, akik az Igazságot követik, és azokra, akik el fogják fogadni azokat a törvényeket, amelyeknek csak egyetlen céljuk van: hamis istenek dicsőítése és a bűn jóváhagyása.

Sokan közületek többé már nem fognak tisztelni Engem. Ha nem maradtok hűségesek Hozzám és hazugságokkal etetitek nyájamat, akkor sokan el fognak veszni a Számomra. Mégis, amikor ezek a lelkek felismerik majd, hogy félrevezették őket, Nagy Irgalmasságot fogok tanúsítani irántuk. Ti azonban, miután arra képeztek ki benneteket, hogy megértsétek Tanításaimat, hogy tiszteljétek Szent Szavamat, és hogy Legszentebb Szentségeimet kiszolgáltassátok, mégis el fogtok árulni Engem.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/tobbi-felszentelt-szolgam-pedig-ala-fog-irni-egy-az-uj-vilagvallas-iranti-husegfogadalmat

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/06/05

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-06-05

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat