Az emberek szemkötőt viselnek, és nem tudnak különbséget tenni a valóság és a képzelgés között

Igazság Könyve:

Az Én Utam nagyon egyszerű. Követhettek Engem, ahogyan akartok, de Keresztény Egyházaimban kell tisztelnetek Engem

2013-06-04 11:30

 

Drága, szeretett leányom, sokan fognak lelkesen felkapaszkodni az Igazság e nehéz Ösvényén, mint ahogy az a Kálvária Hegyének útján volt.

Ez egy kihívást jelentő utazás, mely sok akadállyal van tele. A legtöbb ember fájdalmasnak fogja találni a felkapaszkodást, mivel sok felismerésben lesz részetek, beleértve azt a tényt is, hogy az Engem való követésért megvetnek majd benneteket. Mások megpróbálnak megállítani benneteket, és minden érvet fel fognak használni arra, hogy visszahúzzanak titeket, hogy így eltávolodjatok Tőlem. Mások szörnyű dolgokat fognak ordítani, és azzal fognak vádolni benneteket, hogy ti nem Krisztus katonái vagytok, hanem a Sátánnak egy eszköze.

Aztán, azt fogják parancsolni nektek – azoknak, akik papok és szolgák köztetek – hogy a csúcsra való végső felkapaszkodás során hagyjatok el Engem. Ez a felkapaszkodás a Keresztutat jelképezi.

Mindazok, akik követnek Engem, hogy segítsenek Tanításaim Igazságát újra felfedezni a mai világban – ahol az emberek szemkötőt viselnek, és nem tudnak különbséget tenni a valóság és a képzelgés között -, másfajta kegyetlenséget fognak elszenvedni. Őket, az Én szeretett követőimet, azzal a váddal fogják gyötörni, hogy egy kultuszhoz (szektához) tartoznak. Ez a különleges sértés arra fog majd utalni, hogy (ők) meg vannak tévesztve, és nem épelméjűek. Tudnotok kell, hogy az ilyen típusú vádnak az a célja, hogy kétségeket ébresszenek az elmétekben.

Az Én Utam nagyon egyszerű. Követhettek Engem, ahogyan akartok, de Keresztény Egyházaimban kell tisztelnetek Engem mindenütt, mert nincsenek más házaim a Földön. A szekták Egyházamon kívüli, más házakat használnak. Nem lesz másként akkor sem, amikor arra kérnek fel benneteket, hogy hagyjátok el Egyházamat, mint Apostolaim idejében – az Én földön töltött időm alatt –, amikor ugyanerre a dologra kérték őket.

Hagyjátok figyelmen kívül a gúnyolódásokat, a megvetést és azokat, akik Tanításaimat használják és később elferdítik azokat, hogy a ma nektek adott Üzeneteimet kifogásolhassák.

Járjatok emelt fővel és magabiztosan meneteljetek előre, mert ez a csata le fogja győzni a gonoszt és a csaló által elültetett hazugságokat, melyek szörnyű sötétséget vetnek az ártatlan emberekre, akik nem látják azt, ami valójában történik.

Azokhoz szólok, akik úgy találják, hogy nincs erejük vagy bátorságuk a folytatáshoz: kérlek benneteket, ne féljetek, mert Én különleges Kegyelmeket adok nektek, ha a Keresztes Imahadjárat alábbi imáját (108) imádkozzátok:

Felkapaszkodás a Kálvária Hegyére

 

Jézus, segíts nekem, hogy bátorságra és merészségre találjak, és legyen erős idegzetem felállni, hogy számítani lehessen rám, hogy csatlakozni tudjak a Maradék Hadseregedhez, és hogy meg tudjam mászni ugyanazt a Kálvária hegyet, amelyet Neked is át kellett élned bűneimért. Adj nekem erőt, hogy hordozni tudjam Keresztedet és Terhedet, hogy így segíthessek neked lelkeket menteni. Szabadíts meg gyengeségemtől. Oszlasd el a félelmeimet. Zúzd össze minden kétségemet. Nyisd meg szemeimet az Igazságra. Segíts nekem és mindazoknak, akik válaszolnak Hívásodra, hogy hordozzuk a Keresztedet, hogy mély és alázatos szívvel kövessünk Téged, és hogy példamutatásom által mások is összeszedjék bátorságukat, és hasonlóképpen cselekedjenek. Ámen.

 

Szeretett Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/az-en-utam-nagyon-egyszeru-kovethettek-engem-ahogyan-akartok-de-kereszteny-egyhazaimban-kell

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/06/04

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-06-04

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat