Kezem le fog csapni azokra, akik kínozzák szeretett Fiam hűséges követőit

Igazság Könyve:

Isten, az Atya: Az Én Nagy Beavatkozásom elkezdődött, hogy megmentsem az emberiséget, és cselekedeteim gyorsasága mindenki számára nyilvánvaló lesz.

  1. május 15. szerda 16:40

 

Drága leányom, Isten Lelke most oly módon árad ki a Földre, mint még soha azelőtt.

Annak érdekében, hogy felkészítsem gyermekeimet az Új Paradicsomra, mely rájuk vár, beborítom őket az Igazság Lelkével. Néhányan tárt karokkal fogják azt fogadni, és hálásak lesznek ezekért az áldásokért. Mások el fogják utasítani, mivel nem akarják megnyitni szívüket.

Az Én Nagy Beavatkozásom elkezdődött, hogy megmentsem az emberiséget, és cselekedeteim gyorsasága mindenki számára nyilvánvaló lesz. Az Általam, a Mindenható Atyátok által engedélyezett csodák széles körben el fognak terjedni, és beszélni fognak róla. Ez még több megtéréshez fog vezetni. Aztán, ahogy Szeretetem Lelke kiárad, a gonosznak és az ő seregének cselekedetei is növekedni fognak.

Kezem meg fogja állítani azok gonosz cselekedeteit, akik azzal próbálkoznak, hogy háborúkkal, betegségekkel, gyilkossággal és abortusszal sújtsák gyermekeimet. Kezem azokra is le fog csapni, akik kínozzák szeretett Fiam hűséges követőit, és akik megpróbálják megszüntetni az Ő jelenlétét a Szent Eukarisztiában.

Halljátok meg most Hívásomat. Minden gyermekemet Irgalmasságom felé fogom vonzani. Azok, akik elutasítják Fiamat, Engem utasítanak el. Azok, akik megsértik Fiamat, nem jöhetnek Hozzám. Azok, akik elvetik az Ő Tanításait és elferdítik az Igazságot, elutasítják Létezésemet. Nem lehet saját törvényeket létrehozni és ugyanakkor Nekem is engedelmeskedni. Az sem lehetséges, hogy elnézitek a bűnt, és ugyanakkor azt is elvárjátok, hogy megláthassátok Arcomat.

Ha a bűn nem csökken, meg fogom büntetni azokat a nemzeteket, amelyek felelősek a bűnökért, amelyekkel megbántanak Engem. Ahogy Szentlelkem továbbra is kiárad, így lesz a Beavatkozásommal is, hogy megakadályozza a bűn terjedését.

Mindezek a változások ugyanabban az időben lesznek láthatók. Nem sokkal azután, hogy Fiam minden kísérlete Egyházán és Tanítványain keresztül az Igazság terjesztése érdekében megtörtént, el fog jönni az a nap, amikor Fiam Nagy Irgalma leszáll az emberiségre. Aztán nem sokkal azután, eljön majd az Ítélet Napja.

Készüljetek, gyermekeim, mert az a nap bármikor elérkezhet. Csak azokat lehet megmenteni és lesznek megmentve, akik Parancsaimat megtartják, és bűneik miatt bűnbánatot mutatnak.

 

Szeretett Atyátok,

A Legmagasságosabb Isten

https://masodikeljovetel.hu/isten-az-atya-az-en-nagy-beavatkozasom-elkezdodott-hogy-megmentsem-az-emberiseget-es-cselekedeteim

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/05/15

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-05-15

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat