Azt szeretném, hogy minden Követőm tartson egy böjti időszakot a következő hétfőtől Nagypéntek 15:30 – ig

Igazság Könyve:

Azt szeretném, hogy minden Követőm tartson egy böjti időszakot a következő hétfőtől Nagypéntek 15:30 – ig

  1. március 22. péntek 21:45

 

Drága, szeretett leányom, azt szeretném, hogy minden Követőm tartson egy böjti időszakot a következő hétfőtől egészen Nagypéntek 15:30 – ig.

A böjtnek akár egy kis jelképes formája is betekintést fog engedni nektek Tervembe, az Üdvösség Tervébe, és abba, hogy hogyan segíthettek Nekem megmenteni minden bűnöst.

A böjt által fogtok újra meggyógyulni. Testetek megtisztítása által megújul a lelketek is. Szeretném, ha a Gyónás Szentségéhez is járulnátok, vagy a kiengesztelődés azon formájában részesülnétek, mely rendelkezésetekre áll. Kérlek benneteket: ha nincs módotokban (lehetetlen számotokra) Szentgyónáshoz járulni, akkor fogadjátok el azt az Ajándékomat, amelyet egy bizonyos idővel ezelőtt a Teljes bűnbocsánat elnyerése érdekében adtam. (2012. január 31. kedd, 21:30)

Nektek, hét egymást követő napon, a következő imát kell majd imádkoznotok, és így megkapjátok majd a teljes bűnbocsánat nagy ajándékát és a Szentlélek erejét.

 

(24) – Ima a megbánt bűnök után járó büntetés teljes elengedésének nagy ajándékáért

Ó, Jézusom, Te vagy a világosság a Földön, Te vagy a láng, mely minden lelket megérint.

Kereszthalálod áldozatára mi nem vagyunk méltók. Irgalmad és szereteted nem ismer határt. Tudjuk azonban, hogy a Te szereteted irántunk nagyobb, mint amelyet mi tanúsítunk Irántad.

Ó Urunk, add nekünk az alázat ajándékát, hogy ezáltal kiérdemelhessük Új Királyságodat.

Tölts el minket Szentlelkeddel, hogy előbbre juthassunk és vezethessük hadseregedet, hogy hirdetni tudjuk Szent Szavad Igazságát, és felkészíthessük testvéreinket Második Eljöveteled dicsőségére.

Tisztelünk Téged.

Áldunk Téged.

Felajánljuk Neked önmagunkat, bánatunkat, szenvedéseinket ajándékként a lelkek megmentésére.

Szeretünk Téged, Jézus.

Légy irgalmas minden gyermekedhez, bárhol is lennének. Ámen.

 

Aztán, azt szeretném, hogy lélekben egyesüljetek Velem, mintha az Utolsó Vacsorán lennétek jelen, Apostolaimmal együtt. Ti meg fogjátok osztani Velem a kovásztalan kenyeret, és az Asztalomnál együtt esztek majd Velem. Ti, Követőim, szabad akaratotok által megoszthatjátok Velem a Szenvedés Kelyhét, amennyiben elfogadjátok Ajánlatomat.

Ha elfogadjátok azt engesztelésül a halandó ember bűneiért, milliók lelkét mentitek meg. Én a legelvetemültebb bűnösöket is Irgalmasságomban fogom részesíteni, cserébe szenvedésetek ajándékáért.

Íme, a Keresztes Imahadjárat imája, ha meg szeretnétek osztani Velem Szenvedésem Kelyhét. Ezt mondjátok el háromszor, ha tehetitek, de bármikor elmondhatjátok a böjt időszakában.

 

A Keresztes Imahadjárat 103. imája: Hogy megosszuk a Szenvedés Kelyhét Krisztussal.

Leborulok Eléd, drága Jézus, a Lábaid elé, hogy azt tégy velem, amit csak akarsz, hogy az mindenki javát szolgálja. Engedd, hogy megosszam Veled Szenvedésed Kelyhét. Vedd ezt az ajándékot tőlem, hogy így megmenthesd azokat a szegény lelkeket, akik elvesztek és reményvesztettek. Végy engem testestől, hogy így meg tudjam osztani Fájdalmadat. Tartsd szívemet a Te Szent Kezeidben, és egyesítsd Veled a lelkemet. Szenvedésem ajándékán keresztül lehetővé teszem Isteni Jelenlétednek, hogy úgy ölelje át lelkemet, hogy minden bűnöst meg tudjál váltani, és hogy Isten minden gyermekét egyesíthesd örökön-örökké. Ámen.

 

Ez a Nekem, Jézus Krisztusnak, az egész emberiség Megváltójának bemutatott áldozat lehetővé teszi Számomra, hogy kiárasszam Nagy Irgalmasságomat az egész világra.

Ennél is fontosabb, hogy még azokat is megmentsem, akik gyűlölnek Engem. A ti imáitok és áldozataitok az egyetlen üdvözítő kegyelem, mert enélkül a gonosz elpusztítaná őket.

Ha nem szeretnétek elviselni ezt a szenvedést, akkor is nagy áldásokban foglak részesíteni benneteket, és arra kérlek benneteket, hogy folytassátok a Velem való utazást, hogy felébresszük a világot szendergéséből, és hogy levehessem a megtévesztés fátylát róla, mely betakarja.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/azt-szeretnem-hogy-minden-kovetom-tartson-egy-bojti-idoszakot-kovetkezo-hetfotol-nagypentek-1530-ig

 

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/03/22

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-03-22

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat