Nemsokára itt a megoszlás ideje, s nektek erre fel kell készülnötök

Igazság Könyve:

Nemsokára itt a megoszlás ideje, s nektek erre fel kell készülnötök

  1. március 21. csütörtök 20:00

 

Drága, szeretett leányom, mennyire megszakad a Szívem azon szomorúság miatt, amit azok a lelkek éreznek, akik az összezavarodottság állapotában vannak utolsó pápám, szeretett Benedek pápám menekülése miatt.

Ti, gyöngéden szeretett lelkek, annyira összezavartnak, és kissé egyedül érzitek magatokat. Én is érzem a ti fájdalmatokat, és nektek kitartóan kell imádkoznotok Irgalmasságom Kezéért, hogy felétek nyújthassam, megvigasztalva szomorú szíveteket.

Ez a cserbenhagyás ideje lesz számodra, leányom, mivel sokan, akik e Küldetés mellett álltak, elmennek.

A Szentségimádásra szánt időt, amit a hét minden napjára megterveztél, meg kell növelned, mert csak így leszel képes, hogy egyedül és félelem nélkül járj, hogy befejezd azokat a feladatokat, amelyeket adni fogok neked, s amelyek közül sok rendkívülien nehéz feladat lesz.

Nektek, mindnyájatoknak, erősnek kell maradnotok ebben az időben. Nem szabad hallgatnotok az ítélkezés hangjaira, melyek az idegeitekre mennek majd, és amelyek nagymértékben növekedni fognak, amint a Nagyhét elérkezik.

Minden rágalom, minden hazugság, minden gonosz ellenvetés a világ számára adott ezen Üzenetekkel szemben a ti keresztetek lesz, amelyet az elkövetkező 10 napban hordoznotok kell.

Még egy pillanatra sem lesz megengedve nektek, Követőim, hogy pihenjetek, imádkozzatok, vagy hogy Legszentebb Szavamról elmélkedjetek.

Legyetek tudatában annak, hogy a Szent Rózsafüzér védelme nélkül – amit naponta imádkoznotok kell – nyitva hagyjátok magatokat a kétségeknek, melyek nem Tőlem származnak.

Nemsokára itt a megoszlás ideje, s nektek erre fel kell készülnötök

Egy különleges Kegyelmet szeretnék adni nektek, hogy segítsen elviselni az üldöztetést és a nyomást, amelyet azért helyeznek rátok, hogy rábírjanak benneteket arra, hogy eltávolodjatok Üzeneteimtől.

Nagy hitet, bizalmat és acélidegeket fog követelni tőletek a Szent Szavamra való összpontosítás, éppen ezért, mostantól kezdve, naponta egyszer imádkoznotok kell a Keresztes Imahadjárat alábbi imáját:

 

A Keresztes Imahadjárat 102. imája: A hit és az Isten Üzeneteibe vetett hit megőrzésére

Drága Jézus, amikor levert vagyok, emelj föl engem. Amikor kétségek gyötörnek, világosíts meg engem. Amikor szomorú vagyok, mutasd meg nekem Szeretetedet. Amikor másokat kritizálok, segíts, hogy csendben maradjak. Amikor mások fölött nyilvánosan ítélkezem, tégy pecsétet a számra. Amikor a Nevedet káromolom, ments meg engem, és végy újból védelmedbe. Amikor hiányzik a bátorságom, add nekem azt a kardot, amelyre szükségem van, hogy harcoljak, és megmentsem azokat a lelkeket, akikre vágyakozol. Amikor Szeretetednek ellenállok, segíts nekem, hogy teljesen elszakadjak önmagamtól, és átadjam magam a Te szerető gondviselésednek. Amikor Tőled eltávolodom, segíts nekem újból megtalálnom az Igazság Ösvényét. Amikor megkérdőjelezem Szavadat, add meg nekem a választ, amelyet keresek. Segíts nekem, hogy türelmes, szeretetreméltó és kedves legyek még azokkal is, akik átkoznak Téged. Segíts, hogy megbocsássak azoknak, akik bántanak engem, és add meg nekem a szükséges kegyelmeket, hogy a Föld végezetéig kövesselek Téged. Ámen

 

Menjetek, drága Követőim, és ne feledjétek, hogy kötelességgel tartoztok Nekem az Egyház és Tanításaim iránt. Vegyétek az Üdvösség Kardját, és harcoljatok Velem együtt, hogy minden egyes lelket elvigyünk Királyságomba, beleértve azokat is, akik vétkeznek Ellenem.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/nemsokara-itt-megoszlas-ideje-s-nektek-erre-fel-kell-keszulnotok

 

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/03/21

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-03-21

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat