0316_7pecset_3

A Harmadik Pecsét akkor lesz kinyilatkoztatva, amikor az ember élelmiszerért fog tülekedni

Igazság Könyve:

Haláltusámat minden szent és angyal érzi a Mennyben, mert az Apokalipszis ideje közel van

  1. március 16. szombat 12:40

 

Drága, szeretett leányom, mekkora dühöt, haragot és félelmet fognak érezni azok, akik nem fogadják el Szenvedésem Kelyhét ebben az időben.

A Sátán dühe ezekkel az Üzenetekkel szemben gyorsan fog növekedni, és minden erőfeszítést meg fognak tenni azért, hogy feljelentsenek téged, leányom.

A fájdalmat el kell fogadnod, mivel Szent Akaratomnak való önfelajánlásod önszántadból történt. Tehát, leányom, csendben kell maradnod, miközben a fenevad és azon szegény lelkek ordításai, akiket arra használ fel, hogy megtámadjanak téged, folytatódnak. A következőt mondom minden szeretett, hűséges tanítványomnak: maradjatok erősek! Tartsátok fejeteket lehajtva alázatos szolgaságban, és ajánljátok fel szenvedéseteket azokért a lelkekért, akik nem fogják elfogadni az Igazság Ajándékát.

Azok, akik felelősek az Egyházamba való beszivárgásért, szándékosan a Nagyböjt idejét választották, hogy megsértsenek Engem, Jézusukat, aki kínhalált szenvedett lelkük megmentéséért.

Annyira fertőződtek azok, akik Róma folyosóin bolyonganak, hogy a legnagyobb jel magában a zűrzavarban lesz majd látható, mely bekövetkezik, mivelhogy ők ragaszkodnak a csaló parancsaihoz. Zűrzavar, összevisszaság, megosztottság és ellentmondás lesz majd látható mindenhol Rómában. Ez az összevisszaság a Sátántól jön, mert ilyen Istentől nem jöhet.

A harag a gonosztól származik, és az ő dühe kézzelfogható, amikor Fényem szétárad Isten gyermekei között.

Tegyétek ismertté, hogy amikor az Én Nevemben valaki ellen egy gonosz természetű támadást intéznek, akkor az pontosan az Én jelenlétem miatt van, ami kiváltja ezt a reakciót.

Csak Én, Jézus Krisztus és Követőim lehetnek célpontjai az ilyen visszaéléseknek; és amikor úgy találjátok, hogy ezt nehéz elviselnetek, akkor kérlek, mondjátok el ezt a rövid imát:

„Megosztom ezt a fájdalmat veled, Drága Jézus, és arra kérlek, hogy a Szentlélek Ajándékával áldd meg ellenségeimet, és azokat, akik ostoroznak Téged. Ámen.”

A viszálykodás folytatódni fog, és haláltusámat minden szent és angyal érzi a Mennyben, mert az Apokalipszis ideje közel van.

Kapaszkodjatok Belém, Jézusotokba, és helyezzétek minden bizalmatokat Belém, miközben Én felépítem Maradék Hadseregemet felkészülésül az előttünk álló, a lelkekért folytatott szörnyű csatára.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/halaltusamat-minden-szent-es-angyal-erzi-mennyben-mert-az-apokalipszis-ideje-kozel-van

 

 

 

A Harmadik Pecsét akkor lesz kinyilatkoztatva, amikor az ember élelmiszerért fog tülekedni, mivel az éhínség a markában fogja tartani a világot

  1. március 16. szombat 15:25

 

Drága, szeretett leányom, az áradat el fog szabadulni, és a sok háború okozta pusztítás meg fog kezdődni, amint az meg volt jövendölve.

A Hamis Próféta érkezésének időzítése egybe fog esni a világ minden táján bejelentett hadüzenetekkel.

zek a háborúk hirtelen fognak kirobbanni, és az emberek rettegni fognak félelmükben, mihelyt a háborúba való keveredés világossá válik számukra. A háborúk megvetik a lábukat, és mint tolvaj az éjszakában, a sivatagi viharhoz hasonlóan fognak kiszélesedni, egyre nagyobb lendületet kapván, elérvén mindazokat, akik úgy érzik, hogy a békéjük biztosított számukra.

Olyan sok ország fog belekeveredni, hogy az mindenkit meg fog lepni. Hamarosan, a vérontás közepette, az Antikrisztus meg fogja magát ismertetni. A zavarodottság, a félelem és a gabonaveszteség súlyosbítani fogják a problémát.

A Harmadik Pecsét akkor lesz kinyilatkoztatva, amikor az ember élelmiszerért fog tülekedni, mivel az éhínség a markában fogja tartani a világot. Kiéhezve az élelemre, kiéhezve lelkileg, kiéhezve a segítségre, az emberiség bármit és bárkit meg fog ragadni, ami ezek megszüntetését nyújtja számára.

A színpad elő lesz készítve az Antikrisztus megérkezésére, hogy bejelentse magát a világnak.

Ebben az időben az emberek annyira meg fognak könnyebbülni a béke embere miatt, aki nagy reményeket kínál majd fel nekik, hogy készségesen a rabszolgáévá válnak. Ők be fognak dőlni a tervének, melyet a világ átalakítására és a nemzetek egyesítésére dolgozott ki. A terv – amint azt mondani fogják – mindenki javát szolgálja, és megszabadítja a világot a terrorizmustól.

Az ellenség, aki ellen – mint mondja – harcolni fog, és akik fölött majd ellenőrzést gyakorol, ártatlan áldozatok, akiket ő fel fog használni abban a megtévesztésben, amelyet a világnak bemutat majd.

Amikor a béke, vagy az, ami fegyverszünetnek látszik, helyreáll, akkor jön a következő szakasz: Minden nemzet, minden vallás, minden ország egy tömbbe való egyesítése. Ez akkor lesz, amikor a Hamis Próféta és az Antikrisztus közötti egység nyilvánvalóvá válik.

Azok, akiknek megadatott az Igazság, és akiknek neve be van jegyezve az Élők Könyvébe, tudni fogják, hogy mi történik. Mások, akik vakok Tanításaim Igazságára, nem lesznek ilyen szerencsések. Aztán a várakozás időszaka következik. Türelmem azt fogja jelenteni, hogy Én törekedni fogok megmenteni és megvédeni azokat, akik nem lesznek képesek felismerni az Igazságot.

Türelmem és Irgalmasságom egy nagyméretű Isteni Beavatkozást fog eredményezni, hogy megmentsem Isten minden gyermekét a fenevad szorításából, akinek egyetlen célja, hogy a bűnre ösztönözzön.

Mert van egy dolog, amit tudnotok kell: az Antikrisztus bájos vonzóereje mögött ott lesz a bűnre való ösztönzés terve, hogy így az emberiség meghozza végső döntését: dacolva Istennel, a fenevad pártjára álljon. Amikor ennek az ideje elérkezik, és amikor már minden kísérletet megtettem a lelkek megmentése érdekében, akkor bevégeztetett.

Csak a választottak vétetnek fel Királyságomba.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/harmadik-pecset-akkor-lesz-kinyilatkoztatva-amikor-az-ember-elelmiszerert-fog-tulekedni-mivel-az

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/03/16

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-03-16

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat