Nem lehet megszabadítani benneteket az intellektuális büszkeség láncaitól

Igazság Könyve:

A Tudás nagyon gyakran vakká tehet benneteket az Igazsággal szemben

  1. december 29. szombat, 18:05

 

Drága, szeretett leányom, csak akkor tapasztalhatod meg Fényemet, és csak akkor ismerheted el az Igazságot, amikor a szíved valóban nyitott Számomra.

Sokan azt mondják, hogy kérték a megkülönböztetés Ajándékát, és imádkoztak a Szentlélekhez, hogy elnyerjék azt. Nem mindenkinek, aki kéri, adatik meg ez a felismerés, bár szüksége lenne erre az értékes Ajándékra. Mégis azt fogják mondani, hogy ők is megkapták. Aztán megbántanak Engem azt állítván, hogy Szent Szavam kényelmetlen helyzetbe hozza őket. Azt állítják, hogy aggodalmukra az ad okot, hogy Szent Üzeneteim a gonosz szellemtől jönnek.

Nektek, akik büszkén hirdetitek elferdített értelmezéseteket, mely szerint az ezen Üzenteken keresztül adott Szent Szavam hamis lenne, a következőket mondom:

Mikor járultatok utoljára Színem elé mindentől szabadon (mindentől levetkőzve), teljes őszinteséggel? A büszkeség válaszfala nélkül, mely beárnyékol benneteket? Mikor járultatok térden állva Színem elé, hívva Engem, hogy valóban vezesselek benneteket anélkül, hogy először a fületekre tennétek a kezeteket, elutasítva ezáltal azt, hogy hallani tudjatok?

Nem tudjátok, hogy Én csak akkor foglak megvilágosítani benneteket a megkülönböztetés kegyelmével, ha ti bármiféle előre kialakított saját nézetetek nélkül járultok Elém? Nem lehet megszabadítani benneteket az intellektuális büszkeség láncaitól, melyek megvakítanak benneteket a szellemi ismeretek igazságával szemben addig, míg minden emberi büszkeségtől meg nem fosztottak titeket.

Azoknak közületek, akik éveket töltöttek a Szentírás tanulmányozásával, és akik azt tartják magukról, hogy nagy tapasztalatra tettek szert, és ezért ők méltóbbak arra, hogy értelmezzék Szavamat, mindezt újra át kell gondolniuk.

Atyám Könyvének ismerete semmivel sem képesít többre benneteket lelki dolgokban, mint az utcai koldust, akinek nincs képzettsége. A Tudás nagyon gyakran vakká tehet benneteket az Igazsággal szemben.

Az a tudás, amely a saját értelmezéseteken alapszik Atyám Könyvét illetően, semmit sem jelent, amikor Isten Szavának megértéséről van szó.

Azok közületek, akik azzal büszkélkednek, hogy tanult mivoltuk által követik Isten Szentírását, és azt felhasználják arra, hogy megtagadják Szavamat, melyet ma a világnak adok, bűnt követnek el. A ti bűnötök a büszkeség bűne. Ti megbántotok Engem, mert büszkeségetek többet ér számotokra, mint az Irántam való szeretet legegyszerűbb formája.

Az Irántam, Jézusotok iránt való szeretet a szívből jön. Azok a lelkek, akik méltók Királyságomra, gyorsan felismerik Hangomat. Azok a lelkek, akik visszautasítják Szavamat és másokat is arra bátorítanak, hogy utasítsanak el nyíltan Engem, a gonosz szellem befolyása alatt vannak. Undorodom tőletek. Gonosz hangotok, mellyel ti hangosan kiabáltok és büszkén állítjátok azon érdemeteket, mely a Szentírás ismeretein alapszik, el lesz hallgattatva.

Türelmem végtelen, de azoknak, akik Színem Előtt állnak és megfontolt szándékkal károsítják Üdvösségtervemet, azt mondom: ti egy szempillantás alatt a vadonba lesztek dobva.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/tudas-nagyon-gyakran-vakka-tehet-benneteket-az-igazsaggal-szemben

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/12/28

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-12-28

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat