Senki ne higgye, hogy a Sátán rendelkezik azzal a hatalommal hogy csodákat hozna nektek

Doomsday Anti Christ Project Blue Beam Started/ Anti Christ, 666

https://www.youtube.com/watch?v=S6F027ysEx8

 

„A Project Blue Beam egy elmélet egy feltételezett projektről, amelynek célja Jézus Krisztus második eljövetelének mesterséges hamisítása, hogy irányítsák az embereket. Az állítólagos elmélet szerint az új világrend célja:

1) Eltörölni minden keresztény és hagyományos vallást, hogy helyükre az emberkultuszra épülő egyvilágvallás léphessen.

vö.:

„4.Szabályozd a szenvedélyt, a hitet, a hagyományt és minden dolgot nemesített okkal.”

 

 

2) Minden nemzeti identitás és nemzeti büszkeség eltörlése a világidentitás és a világbüszkeség megteremtése érdekében.

vö.:

„5.Oltalmazd az embereket és a nemzeteket igazságos törvényekkel és pártatlan bíráskodással.

6.Engedd, hogy a nemzetek belülről irányítsák magukat, és hogy vitás ügyeiket a nemzetközi bíróságon orvosolják.

7.Kerüld a felesleges törvénykezést és a haszontalan bürokráciát.”

 

 

3) A ma ismert család felszámolása, hogy helyükre olyan egyének kerüljenek, akik mind az új egyvilágkormány dicsőségéért dolgoznak.

vö.:

„2.Irányítsd bölcsen az utódnemzést – tökéletesítsd az állóképességet és a sokféleséget.”

https://felfedes.hu/2016/06/01/rejtelyes-koepitmeny-8-nyelven-uzen-a-jovorol/

 

vagy:

https://rejtelyekszigete.com/georgia-guidestones-az-amerikai-stonehenge/

 

 

 

 

Az űrállomás detektorai fura „kéksugár” villámforrást találtak

Space station detectors found the source of weird ‘blue jet’ lightning

https://www.sciencenews.org/article/space-station-detectors-found-source-weird-blue-jet-lightning

 

A tudósok végre tisztán látták azt a szikrát, amely egy egzotikus típusú villámot, úgynevezett kék sugárhajtást indít el.

 

A kék fúvókák a zivatarfelhőkből felfelé csapnak a sztratoszférába, és kevesebb mint egy másodperc alatt elérik az 50 kilométeres magasságot. Míg a közönséges villámlás gázok keverékét gerjeszti az alsó légkörben, hogy fehéren világítson, a kék sugarak többnyire a sztratoszférikus nitrogént gerjesztik, hogy létrehozzák jellegzetes kék árnyalatukat.

 

A kék sugárhajtásokat évek óta megfigyelték a földről és a repülőgépekről, de nehéz megmondani, hogyan keletkeznek anélkül, hogy magasan a felhők fölé kerülnének. A Nemzetközi Űrállomás műszerei most egy kék sugárhajtást észleltek egy rendkívül rövid, fényes villanyrobbanásból egy zivatarfelhő tetején – számoltak be a kutatók január 20-án online a Nature-ben.

 

A kék fúvókák és a zivatarokhoz kapcsolódó egyéb felső légköri jelenségek, például sprite-ok (SN: 6/14/02) és elfek (SN: 12/23/95) megértése azért fontos, mert ezek az események befolyásolhatják a rádióhullámok áthaladását levegő – potenciálisan hatással lehet a kommunikációs technológiákra – mondja Victor Pasko, a Penn State űrfizikusa, aki nem vett részt a munkában.

 

Az űrállomáson lévő fotométereknek nevezett kamerák és fényérzékelő műszerek 2019 februárjában a Csendes-óceán felett, Nauru szigetének közelében egy viharban figyelték meg a kék sugárhajtást. „Az egész azzal kezdődik, amit én kék robbanásnak gondolok mondja Torsten Neubert, a Kongens Lyngby-i Dán Műszaki Egyetem légkörfizikusa. Ez a „kék bumm” egy 10 mikromásodperces erős kék fény villanása volt a felhő tetején, körülbelül 16 kilométer magasan. Ebből a lobbanáspontból egy kék sugár száguldott fel a sztratoszférába, és több száz ezredmásodperc alatt körülbelül 52 kilométert emelkedett.

 

A kék sugarat generáló szikra egy speciális, rövid hatótávolságú elektromos kisülés lehetett a zivatarfelhőben, mondja Neubert. A normál villámokat egy felhő – vagy egy felhő és a talaj – ellentétes töltésű részei közötti kisülések alkotják, egymástól sok kilométerre. De a magasan felhőben turbulens keveredés ellentétes töltésű régiókat hozhat egymástól körülbelül egy kilométeres körzeten belül, és nagyon rövid, de erőteljes elektromos áramkitöréseket hozhat létre, mondja Neubert. A kutatók bizonyítékot láttak ilyen nagy energiájú, rövid hatótávolságú kisülésekre földi antennák által észlelt zivatarok rádióhullám-impulzusaiban.”

 


Igazság Könyve:

Isten, az Atya: Hamarosan egy új Fény, egy új Nap lesz látható

  1. december 27. csütörtök, 18:20

 

Drága leányom, ez az Üzenet a nagy remény Üzenete valamennyi Gyermekem számára.

A változások ideje, amint az meg volt jövendölve – amikor a Föld megbillen, a bolygók megváltoznak, és az időjárást többé már nem lehet előre jelezni -, elérkezett hozzátok.

Nagy Hatalmam most megmutatkozik, úgy a Mennyben, mint a Földön, amint az ellenségem elleni csatát vezetem. A Sátán és démonai, bár már legyőzött ellenség, ennek ellenére egy rettenetes védelmet állítanak fel. Mindezzel beszippantják szegény gyermekeimet, akiknek szíve tele van politikai és világi ambíciókkal egy szerep eljátszására, miközben megkísérlik megfeszíteni gyermekeimet.

Az ember gyenge. Az ember könnyen elcsábítható. Az ember hisz a hazugságokban, mert vak az Igazságra, melyet Én határoztam meg a Teremtés kezdetén. Elhiszi a gonosz által köpködött hazugságokat, mert az a hatalom és a gyönyör ígéretével vonzza őt.

Gyermekeimnek el kell ismerniük Királyságom dicsőséges és ragyogó Fényét. Te, leányom, már láttad ezt a Fényt, és tudod, hogy az milyen erőteljes. Te ismered Isten Hatalmát, és hogy az hogyan burkol be téged. El tudod képzelni, hogy milyen lesz ez a Fény, amikor Új Paradicsomom majd megmutatkozik? Te, leányom, csak egy kis részét pillantottad meg ennek a dicsőséges és csillogó Fénynek.

Fontos, hogy Fiam Fényét üdvözöljétek a szívetekben. Amikor meghívjátok, hogy megmentsen benneteket, és hogy Szentséges Szívébe fogadjon titeket, érezni fogjátok ezt a Fényt.

Az Új Hajnal, az Új Korszak Fénye lassan, de biztosan megvilágítja majd a világot. Hamarosan egy új Fény, egy új Nap lesz látható. Ez nagyobb lesz az eddiginél, és sok meglepetést fog okozni.

Ez Hatalmamnak és Fenségemnek egy jele. Ez egy csoda lesz, és be fogja bizonyítani, hogy az ember még nem érti teljesen a teremtés titkait.

Egyedül Én, a Világegyetem Teremtője, parancsolok mindannak, ami létezik. Mindannak, ami lesz. Mindannak, ami bekövetkezhet. Az ember nem képes arra – beleértve a tudósokat is -, hogy ezeket a legszentebb titkokat megfejtse, mivel ezt most nem kell megértenie az embernek.

Teremtésem csodái és Hatalmam ereje bemutatásra kerül a világ számára. Senki ne kövesse el azt a hibát, hogy elhiggye: a Sátán és gonosz követői rendelkeznek azzal a hatalommal, melynek segítségével olyan csodákat hoznának nektek, melyeket Én Teremtettem minden egyes teremtményem számára. Én megígértem nektek, hogy kinyilatkoztatom az Igazságot, hogy ti, gyermekeim, letörölhessétek azt a pókhálót, mely eltakarja a szemeteket.

Amikor eljön a Nap, hogy elfogadjátok végül az Igazságot, Én a legpompásabb gazdagságot, kegyelmeket adom majd nektek, és egy olyan életet, melyet sohasem tudnátok elképzelni, mert az meghaladja a képzelőerőtöket.

Boldog vagyok, hogy ma átadhattam nektek a remény ezen üzenetét. Remélem, hogy ez sok boldogságot és békét hoz nektek.

Azon Ígéretem, hogy a végső örökségetekbe viszlek benneteket, hamarosan valósággá válik.

 

Szerető Atyátok,

A Legmagasságosabb Isten

https://masodikeljovetel.hu/isten-az-atya-hamarosan-egy-uj-feny-egy-uj-nap-lesz-lathato

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

11 Tudtotokra adom, testvéreim, hogy az evangélium, amelyet én hirdettem, nem embertől származik,

12 mert én nem embertől vettem, nem is tanítottak rá, hanem Jézus Krisztus kinyilatkoztatásából kaptam.

13 Mert hallottátok: milyen volt az én egykori magatartásom a zsidóság körében, hogy féktelenül üldöztem az Isten egyházát, és pusztítottam azt.

14 És a zsidó hithűségben sok kortársamat felülmúltam népem körében, minthogy fölöttébb buzgó rajongója voltam atyáim hagyományainak.

15 De amikor úgy tetszett annak, aki engem anyám méhétől fogva kiválasztott, és kegyelme által elhívott,

16 hogy kinyilatkoztassa Fiát énbennem, hogy hirdessem őt a pogányok között, nem tanácskoztam testtel és vérrel.

17 Nem is mentem fel Jeruzsálembe azokhoz, akik előttem lettek apostolokká, hanem azonnal elmentem Arábiába, aztán ismét visszatértem Damaszkuszba.

18 Majd három esztendő múlva felmentem Jeruzsálembe, hogy meglátogassam Kéfást, és nála maradtam tizenöt napig.

19 De az apostolok közül nem láttam mást, csak Jakabot, az Úr testvérét.

 

 

 

11 Mert a megszentelő és a megszenteltek mind egytől származnak, ezért nem szégyelli őket testvéreinek nevezni,

12 amikor így szól: “Hirdetem nevedet testvéreimnek, a gyülekezet körében dicsérlek téged.”

13 És ismét: “Én őbenne reménykedem” majd újra: “Íme, itt vagyok, én és a gyermekek, akiket az Isten adott nekem.”

14 Mivel pedig a gyermekek test és vér részesei, ő is hozzájuk hasonlóan részese lett ezeknek, hogy halála által megsemmisítse azt, akinek hatalma van a halálon, vagyis az ördögöt;

15 és megszabadítsa azokat, akik a haláltól való félelem miatt egész életükben rabok voltak.

16 Mert nyilván nem angyalokat karol fel, hanem Ábrahám leszármazottait karolja fel.

17 Ezért mindenben hasonlóvá kellett lennie a testvéreihez, hogy irgalmas és hű főpap legyen az Isten előtti szolgálatban, hogy engesztelést szerezzen a nép bűneiért.

18 Mivel maga is kísértést szenvedett, segíteni tud azokon, akik kísértésbe esnek.

 

 

 

Menekülés Egyiptomba

13 Miután eltávoztak, íme, az Úr angyala megjelent Józsefnek álmában, és így szólt: “Kelj fel, vedd a gyermeket és anyját, menekülj Egyiptomba, és maradj ott, amíg nem szólok neked, mert Heródes halálra fogja kerestetni a gyermeket.”

14 Ő pedig felkelt, vette a gyermeket és anyját még éjnek idején, és elment Egyiptomba.

15 Ott volt Heródes haláláig, hogy beteljesedjék az, amit az Úr mondott a próféta által: “Egyiptomból hívtam el fiamat.”

A betlehemi gyermekek megöletése

16 Amikor Heródes látta, hogy a bölcsek túljártak az eszén, nagy haragra lobbant, elküldte embereit, és megöletett Betlehemben és annak egész környékén minden kétesztendős és ennél fiatalabb fiúgyermeket, annak az időpontnak megfelelően, amelyet pontosan megtudott a bölcsektől.

17 Ekkor teljesedett be az, amit Jeremiás prófétált:

18 “Hang hallatszott Rámában, nagy sírás és jajgatás. Ráhel siratta gyermekeit, és nem akart megvigasztalódni, hogy már nincsenek.”

Visszatérés Názáretbe

19 Amikor Heródes meghalt, íme, az Úr angyala megjelent Józsefnek álmában Egyiptomban,

20 és ezt mondta: “Kelj fel, vedd a gyermeket és anyját, és menj Izráel földjére, mert meghaltak azok, akik a gyermek életére törtek.”

21 Ő pedig felkelt, vette a gyermeket és anyját, és Izráel földjére ment.

22 Amikor azonban meghallotta, hogy Júdeában Arkhelaosz uralkodik atyja, Heródes után, félt oda visszatérni. Miután pedig kijelentést kapott álmában, Galilea területére vonult vissza;

23 és amikor odaért, abban a városban telepedett le, amelyet Názáretnek neveztek, hogy beteljesedjék, amit a próféták mondottak: názáretinek fogják őt nevezni.

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Galatians+1%3A11-19%3B+++++Hebrews+2%3A11-18%3B+++++Matthew+2%3A13-23&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

 

https://www.oca.org/readings/daily/2022/12/26

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-12-26

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat