Ti gyorsan a Karjaimba és Fiam Nagy Irgalmasságának védelmébe lesztek véve.

Igazság Könyve:

Isten, az Atya: Én a legtökéletesebb jövőt ajánlom fel nektek

  1. november 22. csütörtök, 19:00

 

Drága leányom, Szeretetem Fénye ma kiárad a Földre abban a reményben, hogy Gyermekeim szívét meg tudja mozgatni (érinteni).

Azoknak mondom, akik nem ismernek Engem; és sokan vannak, akik félnek attól, hogy közelebb kerüljenek Hozzám: nektek tudnotok kell, hogy Én Fiam Királyságába szeretnélek benneteket vinni.

Én a Szeretet Istene vagyok, aki az Üdvösség Ajándékát hagyta rátok.

Nektek nem szabad eldobnotok ezt az Ajándékot, amely az emberiség számára adatott azzal a céllal, hogy újra egyesülve élvezze a Paradicsomot, amelyet elsősorban számukra teremtettem.

Ez az Úr napjának ideje, és ti gyermekek, fel lesztek készítve erre a nagy napra.

Isteni Beavatkozásom ideje, hogy ezáltal megmenekülhessetek, és hogy Fiam Királyságának kapuin beléphessetek, hamarosan bekövetkezik.

Amikor a Szent Könyvben megjósolt próféciák bekövetkeznek, el fogjátok fogadni az Igazságot.

Az Igazság, melyet az emberiségnek ígértem ezekre az időkre, most kerül átadásra.

Miért szükséges – kérdezhetitek –, hogy Gyermekeimnek ismét megadjam Szent Szavam Igazságát?

Ez azért van, mert a mai világban nagyon kevesen hisznek Létezésemben. Ők nem tartják be többé a Tízparancsolatot.

Gyermekeim körében a gőg felváltotta az alázatot, beleértve sok felszentelt szolgámat is, akik arra voltak kijelölve, hogy átadják az Igazságot. Sokan figyelmen kívül hagyják Szavam Igazságát, másoknak pedig még sohasem beszéltek Szavam létezésének értelméről a Földön.

Oly sok lelket lehet most megmenteni Szeretetem által, és Én éppen ezért adtam utasításokat nektek szeretett Fiam által arra vonatkozólag, hogy mi az elvárás veletek szemben.

Ragadjátok meg az Igazságot. Emlékeztessétek a hozzátok közel állókat Gyermekeim iránti Nagy Szeretetemre.

Mint minden jó apa, figyelmeztetni fogom gyermekeimet azokra a veszélyekre, amelyekkel szembesülniük kell.

Sohasem fogom hagyni, hogy vakon belesétáljanak a megtévesztés hálójába, mely úgy hullott az emberiségre, mint a halász hálója a gyanútlan sekély vízben élő halakra.

Nem fogom megengedni azoknak, akik azzal próbálkoznak, hogy megakadályozzák Szent Szavam terjesztését , vagy hogy Fiam Szavát ellentmondásba keverjék. Nem fogom elmulasztani azon Kötelességemet sem, hogy figyelmeztessem gyermekeimet a büntetésekre, amelyekkel szembe fognak nézni, ha továbbra is megbántanak Engem azzal, ahogyan másokkal bánnak.

Én a ti Atyátok vagyok. Felelősségemnek tekintem, hogy ismét egybegyűjtsem gyermekeimet, és minden szükséges dolgot fel fogok használni annak érdekében, hogy megmentsem őket a bajtól.

Minden taktika, minden trükk bevetésre kerül a sátán és neki szentelt követői részéről, hogy az Igazság meghallásában megakadályozzanak benneteket.

Ünnepélyesen megígérem a következőket: ti gyorsan a Karjaimba és Fiam Nagy Irgalmasságának védelmébe lesztek véve.

A lelkekért folytatott csata elkezdődött, bár lehet, hogy ez sokak számára nem annyira nyilvánvaló.

Ahhoz, hogy élvezzétek az Új Paradicsomot a Földön, el kell fogadnotok Irgalmasságom kezét, melyet felétek nyújtok. Ne féljetek, mert Én Pecsétemmel borítom be mindazokat, akik tisztelnek Engem, Örök Atyjukat, és az Én Drága Fiamat.

Szívleljétek meg hívásomat. Legyetek erősek. Fogjátok be a fületeket a fenevad suttogására; ő azokat a lelkeket használja fel, akiken a büszkeség bűne foltot ejtett, hogy elvigyen benneteket Tőlem.

Én a legtökéletesebb jövőt kínálom fel nektek. Nem szabad visszautasítanotok ezt a Paradicsomot, mert ez a ti örökségetek. Hányan utasítanának el közületek egy nagy vagyonnal járó örökséget a világban? Nagyon kevesen. Ne kövessétek el azt a hibát, hogy hátat fordítotok ennek az ajándéknak.

Bárki, aki megpróbál benneteket megakadályozni, annak szüksége van imáitokra, mert Én minden gyermekemet szeretem.

Én, a ti Atyátok, biztosítani fogom, hogy Fiam Második Eljövetelével kapcsolatos nagy Tervem kihirdetése ne késlekedjék.

Gyertek Hozzám Fiam által, és nem lesz semmire sem szükségetek. Szeretlek benneteket. Sokakért sírok közületek, akik túl makacsok ahhoz, hogy megértsék, ez valóban egy Mennyei hívás azzal az ígérettel, hogy felkészítsen benneteket a Béke Új Korszakára.

 

Szeretett Atyátok,

A Legmagasságosabb Isten

https://masodikeljovetel.hu/isten-az-atya-en-legtokeletesebb-jovot-ajanlom-fel-nektek

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/11/22

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-11-22

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat