Szükségem van a segítségetekre. Éppúgy, ahogy szükségem volt apostolaimra és tanítványaimra is, amikor a Földön jártam

https://sussfelnap.hu/holdnaptar/

november 8 usa választás 2022:

https://infostart.hu/kulfold/2022/11/04/amerikai-valasztasok-a-jelenlegi-es-volt-elnokok-is-kampanyolnak


https://hu.wikipedia.org/wiki/2022-es_v%C3%A1laszt%C3%A1sok_az_Amerikai_Egyes%C3%BClt_%C3%81llamokban

vö:

A Szűzanya első üzenete

2o1o. nov. 8. hétfő, kb.15:30 óra, miután otthon befejeztem a rózsafűzért.

https://masodikeljovetel.hu/szuzanya-elso-uzenete


Igazság Könyve:

Szükségem van a segítségetekre. Éppúgy, ahogy szükségem volt apostolaimra és tanítványaimra is, amikor a Földön jártam

  1. november 8. csütörtök, 15:50

 

Drága, szeretett leányom, felszentelt szolgáim és a klérus tagjai most az egész világon gyülekeznek, válaszként erre az égi felhívásra.

Én, az ő szeretett Jézusuk, különleges kegyelmeimmel vagyok jelen a szívükben. Felismerik ezt az Isteni hívást, mert a Szentlélek beborította őket azzal az ismerettel, hogy valóban Én vagyok az, Jézus Krisztus, az Emberfia, aki kommunikál velük.

Ti, szeretett és nagyra becsült gyülekezetem, ebben az időben Szentséges Szívemmel fonódtok össze. Én az út irányába vezetlek benneteket, hogy az elveszett lelkekkel, akiknek szükségük van Irgalmasságomra, közölhessétek az Igazságot. Ajándékom számotokra a következő: Én olyan módon fogom megérinteni a szíveteket, mely által azonnal tudni fogjátok, hogy ez egy Isteni sugallat. Nem tudjátok, hogy mennyire szeretlek benneteket? Hogy mennyire védve vagytok Isteni Üdvözítőtök hatalma által, aki az üdvösség ígéretét tette a világnak?

Második Eljövetelem közel van, és Én minden bűnöst meg szeretnék menteni, független attól, hogy mennyire megfeketedett a lelkük.

Ne feledjétek, hogy elkötelezettségetek teszi majd lehetővé Számomra, hogy vezesselek benneteket, hogy azok a szegény lelkek megszabadulhassanak a gonosz szorításából.

Ne vonakodjatok attól, hogy válaszoljatok a hívásomra, de tudnotok kell, hogy óvatosnak kell lennetek abban, ahogyan ezt teszitek. Nekem olyan módon kell felépítenem hadseregemet, hogy ők (a lelkek) személyesen összegyűlhessenek az egyként való egyesülés érdekében, hogy bemutathassák imáikat Előttem.

Nektek gyorsan kell cselekednetek, és ezek a lelkek mihelyt a Keresztes Imahadjárat imáit imádkozzák, vonzódni fognak hozzátok.

Szükségem van a segítségetekre. Éppúgy, ahogy szükségem volt apostolaimra és tanítványaimra is, amikor a Földön jártam. Jöjjetek most. Ne féljetek.

Ne hallgassatok azokra, akik provokálnak, kicsúfolnak benneteket, vagy gyalázattal illetik Szent Szavamat. A ti időtök, hogy szolgáljatok Engem, elérkezett.

Álljatok fel bátran, és kövessetek Engem. Én szeretettel és örömmel töltelek el majd benneteket a szívetekben. Hamarosan már nem lesz kétségetek afelől, hogy ezeket ki kéri tőletek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra. Megáldalak, és mindenkor vezetlek benneteket.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/szuksegem-van-segitsegetekre-eppugy-ahogy-szuksegem-volt-apostolaimra-es-tanitvanyaimra-amikor

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/11/08

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-11-08

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat