Isten, az Atya: A Mennyország hierarchiájának minden angyala a Föld négy sarkánál gyülekezik ebben az időben

Igazság Könyve:

Isten, az Atya: A Mennyország hierarchiájának minden angyala a Föld négy sarkánál gyülekezik ebben az időben

  1. november 6. 22:45

 

Drága, szeretett leányom, a Mennyország hierarchiájának az angyala a Föld négy sarkánál gyülekezik ebben az időben. Ők felkészülnek most a büntetések kitörésére, amelyek rászabadulnak majd az emberiségre. Ők a büntetések kitörésére készülnek most fel, amelyek rászabadulnak majd az emberiségre. Amint a csata elkezdődik, viharok, háborúk, éhínség és diktatúrák fogják sújtani a Földet; mindezeknek a dolgoknak meg kell történniük, ahogy az meg volt jövendölve.

A Föld rázkódni fog mind a négy sarkában, és sokan sokkolva lesznek, mivel soha nem láttak még ilyen zűrzavart maguk előtt kibontakozni.

Ti, gyermekeim, a végidőkben vagytok, és az időszak, ami előttetek áll, nagyon nehéz lesz. Közületek azok, akik hűségesek Hozzám, és akik minden bizalmukat belém helyezik, ellen fognak tudni állni ezeknek a megrázkódtatásoknak.

Sok változás fog most végbemenni a világ minden táján, és legyenek hálásak közületek azok, akik ismerik az Igazságot. Meg fogjátok érteni, hogy bár ez az idők végét jelenti, ahogy azt eddig ismertétek, ugyanakkor ez lesz az az időszak – ahogyan azt megjövendölték –, mely előre jelzi az új kezdetet is. Egy újrakezdés. Egy új Paradicsom a Földön.

Ez szabadságot fog jelenteni, gyermekek. Ti gyorsan a Karjaimba lesztek véve, hogy az új otthonra várjatok, amelyet gondosan teremtettem mindnyájatok számára.

Sokak számára nehéz lesz elviselni ezt az időt, de csak azok fognak kitartani és boldogulni, akik elfogadják az Igazságot, mert ők védve lesznek.

Pecsétemet terjeszteni kell. Szeretetemet meg kell ismertetni minden vallású és hitfelekezethez tartozó gyermekemmel, különösen azokkal, akik nem ismernek Engem, valamint azokkal is, aki elutasítják Létezésemet.

Hadseregemet ugyanúgy felkészítem a Mennyben is, mint a Földön.

Mi közösen le fogjuk győzni a gonoszságot, amely minden nemzetben bevezetésre kerül a védtelen emberekkel szemben.

Ha felálltok és elutasítjátok a fenevad bélyegének elfogadását, Én meg foglak védeni benneteket.

Központok fognak felszínre kerülni, a sivatagi oázishoz hasonlóan, amelyeket prófétáim az évek során szerveztek meg. Itt képesek lesztek hűségetek bizonyítására Irántam, Atyátok iránt. Itt összegyűlhettek imádkozni azokért a lelkekért, akik elvesznek az Antikrisztus hatalma alatt.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. Időtök megjelöltetett, és Fiam Második Eljövetelére hamarosan sor kerül.

Egyedül csak Én, a ti szerető Atyátok, ismerem ezt az időpontot. Még drága Fiam, Jézus Krisztus sem ismeri azt. De tudnotok kell a következőket:

Bár ti ezáltal és más küldetések által is fel letettek készítve, ez hirtelen lesz bejelentve, amikor az sokak számára már túl késő lesz, hogy megtérjenek. Ehelyett ők el fognak futni.

Legyetek erősek, gyermekeim. A tervem az, hogy elpusztítsam a fenevadat, és hogy megmentsem minden gyermekemet. A ti imáitok segíthetnek Nekem minden egyes értékes lelket megmenteni.

 

A Legmagasságosabb Isten

https://masodikeljovetel.hu/isten-az-atya-mennyorszag-hierarchiajanak-minden-angyala-fold-negy-sarkanal-gyulekezik-ebben-az

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/11/06

 

 

———-

Római katolikus:

„† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Álljatok mindig készen!
Abban az időben Jézus így szólt tanítványaihoz: „Csípőtök legyen felövezve, kezetekben pedig égő gyertya legyen. Hasonlítsatok az olyan emberekhez, akik urukra várnak, hogy mihelyt megérkezik a menyegzőről és zörget, rögtön ajtót nyissanak neki.
Boldogok azok a szolgák, akiket uruk megérkezésekor ébren talál. Bizony, mondom nektek, felövezi magát, asztalhoz ülteti őket, körüljár és felszolgál nekik. És ha a második vagy a harmadik őrváltáskor érkezve is így találja őket, boldogok azok a szolgák.
Gondoljátok meg: ha tudná a házigazda, hogy melyik órában jön a tolvaj, nem engedné betörni házába. Éberen várjátok tehát az Emberfiát, mert eljön abban az órában, amikor nem is gondoljátok.”
Ezek az evangélium igéi.
Lk 12,35-40”

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-11-05

 

 

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-11-06

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat