Szűz Mária: Kegyekben akkor részesültök, ha magatokhoz veszitek Fiam Testét

Igazság Könyve:

Szűz Mária: Kegyekben akkor részesültök, ha magatokhoz veszitek Fiam Testét

  1. október 19. péntek, 9: 06

 

(Egy 20 percig tartó jelenés során kapott üzenet a Boldogságos Szűz Máriától, melynek alkalmából az Ő homlokán a Szent Eukarisztia jelent meg.)

Gyermekem, az Ostya, amit a homlokomon látsz, egy jelkép, hogy bizonyítsa Isten valamennyi gyermekének Fiam valóságos Jelenlétét az Eukarisztiában.

Fiam jelen van a világban, és ott áll mindennap Isten valamennyi gyermeke mellett abban a reményben, hogy érezni fogják Jelenlétét.

Gyermekek, csak Fiam, Jézus Krisztus, az emberiség Megváltója valóságos testének magatokhoz vétele által lesztek különleges kegyelmekkel megáldva.

Amikor Fiam meghalt a bűneitekért, hogy Isten valamennyi gyermeke képes legyen szembeszállni a halállal, akkor Ő egy fontos örökséget hagyott maga után.

Krisztus Jelenléte a Szent Eukarisztiában valóságos, és amikor azt magatokhoz veszitek, különleges védelemben részesít benneteket. Közelebb visz benneteket a Vele való egységre.

Ő az Élet Kenyere. Ezt a nektek adott Ajándékot sohasem szabad megkérdőjelezni vagy elutasítani.

Kegyekben azok részesülnek, akik magukhoz veszik Testét és Vérét, beleértve a Tisztítótűzből való megszabadulást is, feltéve, ha azt naponta magukhoz veszik. Fiam a halálotok időpontjában a Karjaiba vesz benneteket, távol a Purgatórium tűzétől.

A Szentmise tehát, mely felajánlja Fiam valódi testét Atyám tiszteletére, sok előnyt hoz magával.

Aki minden nap Szentmisén vesz részt, és a Szent Eukarisztiában magához veszi Fiam Testét és Vérét, mentesítve lesz a Purgatóriumban történő megtisztulástól.

Azok, akik elutasítják Fiam létezését az Eukarisztiában, egy nagy Ajándékot tagadnak meg önmaguktól. Nem lesztek elítélve, amiért a Szentmisén visszautasítjátok Testét, de nem fogjátok megkapni azokat a kegyelmeket, amelyeket Ő Isten valamennyi gyermekének szeretne ajándékozni.

A Szentostyát, melyet magatokhoz vesztek, megfelelő módon kell átváltoztatni (konszekrálni). Amikor a Testét magatokhoz veszitek, Ő mély és alázatos szeretettel tölt el benneteket, mely megerősíti majd a hiteteket, és elhozza számotokra az Örök Életet.

A Szent Eukarisztia egy olyan Ajándék, amely az Örök Életet fogja megadni nektek. Soha ne feledjétek a következőket:

Fiam nagyon megszenvedett azért, hogy ezt a nagy Ajándékot a világnak adja, az Útlevelet a Mennyországba. Ne utasítsátok ezt vissza. Ne vonjátok kétségbe nagylelkűségét. Ne becsüljétek le a Szentostya erejét.

Kérlek benneteket, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat 81. imáját a Szentáldozás Ajándékáért.

„Ó, Mennyei Ostya, töltsd el testemet a számára szükséges táplálékkal. Töltsd el lelkemet Jézus Krisztus Isteni Jelenlétével. Add meg nekem a kegyelmeket, hogy teljesítsem Isten Szent Akaratát. Tölts el Engem békével és nyugalommal, melyek a Te Szent Jelenlétedből fakadnak.  Soha ne engedd, hogy kételkedjek Jelenlétedben. Segíts nekem, hogy elfogadjalak Téged, mint Testi és Léleki Valóságot, és hogy a Szent Eukarisztia által a nekem ajándékozott Kegyelmek segítsenek hirdetni a Mi Urunk, Jézus Krisztus Dicsőségét. Tisztítsd meg a szívemet. Nyisd meg a lelkemet, és szentelj meg engem, amikor magamhoz veszem a Szent Eukarisztia nagy Ajándékát. Add meg nekem azokat a kegyelmeket, és részesíts engem azokban a kegyekben, melyekkel minden gyermekedet megajándékozod, és mentesíts engem a Purgatórium tűzétől. Ámen.”

Gyermekeim, nektek imádkoznotok kell, hogy minden keresztény elfogadja és megértse a Szent Eukarisztia erejét. Ez az a fegyverzet, melyre szükség van, hogy minden gyermekem lelkét megmentse.

Fogadjátok ezt szívetek méltóságával és nagylelkűségével.

 

Áldott Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

https://masodikeljovetel.hu/szuz-maria-kegyekben-akkor-reszesultok-ha-magatokhoz-veszitek-fiam-testet

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/19

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-10-19

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat