Ma sok ember megszállottja a hírnévre való törekvésnek és az öndicsőítésnek

Jön a Nagyfigyelmeztetés!

Ne féljetek de készüljetek!


Igazság Könyve:

Ma sok ember megszállottja a hírnévre való törekvésnek és az öndicsőítésnek

  1. szeptember 29. szombat, 11:00

 

Drága, szeretett leányom, miért van az, hogy a világon sok ember hiszi azt, hogy a halandósága meghatározhatatlan?

Ma sok ember megszállottja a hírnévre való törekvésnek, és az öndicsőítésnek. Sokakat, akik keresik és el is érik az elismerést és a sikert, bálványoznak azok, akik azt hiszik, hogy ez a dicsőség az, amire törekedniük kell, és ami majd kielégíti őket.

Idejükből nagyon keveset szánnak arra, ami igazán számít. Eltipornak másokat, hogy megkapják, amit akarnak, mivel kielégíthetetlen az a vágyuk, hogy a világ előtt dicsőségben ragyogjanak.

Hiúságukat a szórakoztatások világa táplálja, a média, és önmaguk tökéletesítésére való törekvéseiket megtapsolják.

Ez az, amire a mai hétköznapi ember törekszik. Nyíltan csodálják az ilyen érvényesülési vágyat, és ez olyan lesz, mint egy vallás. Ők azokat bálványozzák, akik ilyen csúcspontokat érnek el, és akkor elkezdik utánozni ezek életét.

Egyszer sem veszik fontolóra, hogy az ilyen dolgoknak nincs valódi értelmük. Sohasem állnak meg, hogy megkérdezzék maguktól: „Ez az, ami életem értelmét adja?”

A legtöbb esetben nem hisznek Istenben, mert ha hinnének, akkor tudniuk kellene, hogy Isten Szemében mennyire bántó, hogy ilyen módon keresik a tömjénezést.

Amikor egy személy folyamatosan mások figyelmére, a tömjénezésre törekszik, és megszállottja annak a képnek amelyet önmagáról fest a világnak, akkor nem érti, milyen rövid ez az út. Ez idővel el fog tűnni, és üresnek találja majd önmagát, és nem marad szeretet benne, hogy azt megossza másokkal.

Oly sok időt töltenek önmaguk szeretetével, hogy mások iránti szeretetüknek már nem marad hely. A saját igényeiket mások elé helyezik. Mindent el fognak követni, beleértve olyan tetteket is, amelyek megbántják Istent ,saját dicsőségük elérése érdekében.

Ennek a generációnak annyi hazugságot mondtak már arról, hogy milyen módon éljék az életüket. Őket egy olyan világ ösztönzi, mely úgy véli, hogy az anyagi javak, a hírnév, a kultúra és a becsvágy – mely nagy csodálatot hoz magával -, a legfontosabb dolgok, melyekre törekedniük kell.

Milyen keveset tudnak. Mennyire meg fognak döbbenni, amikor ráébrednek, hogy milyen rossz úton járnak.

Azok az emberek, akik ilyen életet folytatnak, a csalódottsággal fognak szembesülni, amikor vágyaik nem lesznek kielégítve. Törekvésük, hogy még több örömben részesüljenek megszállottságuk ambícióján keresztül, nem fog békét hozni nekik.

Imádkozzatok, hogy az emberek hamarosan rájöjjenek, hogy a hírnévre és az öndicsőítésre való törekvés csak rövid ideig elégít ki. Csak egyetlen cél van, amire törekednetek kell, és ez az, hogy az Úr Tanításait kövessétek.

Ha ezt teszitek, békében lesztek.

Ti továbbra is számos örömet élvezhettek a világban, de meg fogjátok érteni, hogy mi az, ami igazán számít.

Sok fiatal tulajdonít túl nagy fontosságot annak, hogy hogyan jelenjék meg mások előtt. A rájuk nehezedő nyomás, hogy életüket ugyanazon célok hajhászásában éljék, mint azok a hírességek, akiket csodálnak, károsítja lelküket.

Ez kizárja azt a valóságot, ami Istennek tetszik.

Kizárja az Igazságot.

Csak az Igazság teheti őket elégedetté, és hozhat nekik békét, szeretetet, örömet és boldogságot.

Én vagyok az Élet, melyet keresnek.

Bennem találják meg a Dicsőséges életet.

Erre a dicsőségre kell törekedniük.

Mert ha visszatérnek Hozzám, akkor az Új Paradicsomban a Nagy Dicsőség életét fogják élni.

Ez az egyetlen dicsőség, mely elmondhatatlan örömet fog hozni számukra.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/ma-sok-ember-megszallottja-hirnevre-valo-torekvesnek-es-az-ondicsoitesnek

 

https://masodikeljovetel.hu/igazsag-konyve/2011/szeptember

 

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/09/29

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-09-29

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat