Senki sem ismeri a Jelenések Könyvének valódi tartalmát. Csak Isten ismeri.

Igazság Könyve:

Senki sem ismeri a Jelenések Könyvének valódi tartalmát. Csak Isten ismeri.

  1. augusztus 31., péntek, 11:20

 

Drága, szeretett leányom, ti röviddel egy robbanás előtt álltok, mely láttatni fogja, hogy Irgalmasságom egy olyan esemény során árad a világra, amely megváltoztatja majd a Föld arculatát.

Ez a küldetés gyors volt.

Te hirtelen és sietve voltál felkérve annak biztosítása érdekében, hogy a világ megkapja az Igazságot.

Oly kevés ember érti meg, hogy Isten így hívja prófétáit, váratlanul, a próféta részéről nem hagyván időt a felkészülésre.

Ez azt jelenti, hogy a Szavak habozás nélkül özönlenek.

Senkinek sincs képessége ilyen Üzeneteket írni, mint ezek az Üzenetek. Azt mondani, hogy mégis ez lenne a helyzet, az egy sértés Atyámmal és a Szentlélekkel szemben.

Emberi szavakon keresztül senki sem tudná úgy meggyújtani Isten Szeretetének Lángját gyermekei lelkében, mint ahogy ezek az Üzenetek teszik.

Egyedül Isten érhet el ilyen eredményt.

Senki sem ismeri a Jelenések Könyvének valódi tartalmát, csak egyedül Isten.

Csakis Nekem, az Isten Bárányának van jogom feltárni annak tartalmát. Ezt Én éppen most teszem, a hírnököm által, az Isteni Irgalmasság Máriáján keresztül, aki Szavaimat – nem az övéit – közölni fogja egy hitetlen világgal.

Vegyétek most figyelembe Szavamat, mely azért adatik nektek, hogy megmentsen benneteket; hogy figyelmeztessen benneteket. Hogy felkészítsen benneteket. És, hogy megtisztítson titeket.

Legyetek készen, amikor az idő eljön.

Eljövök – az Üzeneteken keresztül –, hogy felkészítselek benneteket. Nem tudjátok sem a napot, sem az órát, ezért tehát úgy kell felkészítenetek a lelketeket, mintha az idő Számomra, hogy eljöjjek, már a következő nap lenne.

Legyetek mindig készen. Arra kérlek benneteket, hogy gondolkodjatok józanul, és nyissátok meg az elméteket, amikor először olvassátok Üzeneteimet, mert valószínű, hogy ez lesz az egyetlen olyan eset, amikor Mennyei Hangomnak tanúi lesztek addig a napig, amelynek megérkezésére mindenki várakozott.

Megáldalak mindnyájatokat.

Intek nektek, hogy jöjjetek Hozzám.

Amikor azt kérem, hogy imádkozzatok, akkor egyszerűen azt kérem, hogy saját, egyszerű szavatokkal bízzátok rám magatokat.

A saját magatok módján. Egyéni gondolataitokkal. Én mindent hallok. Én mindent látok. Érzem, amit ti éreztek. Mindenki mellett ott állok, várván arra a napra, amikor végre át fogjátok adni magatokat Hívásomnak.

Nincs semmi, amiért félnetek kellene Tőlem, mert az irántatok való Szeretetem legyőz majd minden sötétséget, amely távol tart Tőlem benneteket.

Forduljatok Hozzám, és Én Világosságomat árasztom majd rátok.

Aztán a békét adom nektek, amire vágyakoztok. Várakozom. Türelmes vagyok.

Gyertek Hozzám, amikor készen álltok.

Szeretlek benneteket. Megáldalak benneteket.

 

Jézus Krisztus

https://masodikeljovetel.hu/senki-sem-ismeri-jelenesek-konyvenek-valodi-tartalmat-csak-isten-ismeri

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/08/31

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-08-31

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat