Ha ti hamis isteneket dicsőítetek, és vagyont, gazdagságot és egyéb ajándékokat kértek, csupán azért, hogy szenvedélyes vágyaitokat kielégítsétek, akkor vonzani fogjátok a Sötétség Hercegét

The Incredible Christmas Eucharistic Miracle of 2013: “Cardiac Muscle…Typical of an Agony”

The Incredible Christmas Eucharistic Miracle of 2013: “Cardiac Muscle…Typical of an Agony”

 


Igazság Könyve:

Ha ti hamis isteneket dicsőítetek, és vagyont, gazdagságot és egyéb ajándékokat kértek, csupán azért, hogy szenvedélyes vágyaitokat kielégítsétek, akkor vonzani fogjátok a Sötétség Hercegét

  1. augusztus 28., kedd, 7:30

 

Drága, szeretett leányom, a világ és az emberek, akik benne élnek, (Isten) tagadásban vannak.

Nem hisznek az Igaz Istenben, Örök Atyámban.

Milliárdok futnak zavartan körös-körül sötét sikátorokban egy istent keresve, akinek hűségüket ki tudnák fejezni.

Az istenekkel, a hamis istenekkel kapcsolatban – akiket, mint egy szobrot, oszlopra állítanak – a probléma abban rejlik, hogy ezeket a bálványokat saját maguk készítik. Azért készül a saját alkotásuk, hogy megfeleljen annak az értelmezésnek, amilyennek szerintük Istennek lennie kellene.

Ezek az istenek – és leányom, ezekből több százat hoztak létre – a saját képzeletük után alakultak ki.

Ezek az istenek csak egyetlen célt szolgálnak, hogy megfeleljenek a várakozásoknak – melyek az önszeretetből állnak –, hogy milyennek kellene lennie az ideális istenüknek.

Az istenek, amelyeket létrehoznak, alaposan ki vannak gondolva. Ők arra az érzésükre hivatkoznak, mely szerint a lelküknek joga van istenre. Ezek a lelkek azt hiszik, hogy az általuk készített istenek elősegítik jogaikat a csodálatos dolgokra.

Azoknak közületek, akik az Egyetlen Igaz Isten Igazságát nem fogadják el, tudniuk kell a következőket:

Egyedül csak az emberiség Igaz Teremtője adhat szabad akaratot nektek.

Atyám sohasem fog kényszeríteni benneteket, vagy azt parancsolni, hogy bármit is megtegyetek, mert ez lehetetlen.

Amikor ti a hamis isteneket kéritek, hogy gazdagságot adjanak nektek, hogy sikeresekké tegyenek benneteket, vagy amikor az előnyötöket keresitek, akkor ti önzőek vagytok.

Csak akkor tudtok valóban az egy Igaz Istennel kommunikálni, amikor arra kéritek Istent, hogy Szent Akaratának megfelelően adjon nektek ajándékokat.

Ha ti hamis isteneket dicsőítetek, és ha vagyont, gazdagságot és egyéb ajándékokat kértek, csupán azért, hogy szenvedélyes vágyaitokat kielégítsétek, akkor vonzani fogjátok a Sötétség Hercegét.

Ő arra a pillanatra vár, amikor az ilyen kedvezményeket megadhatja nektek. Ne nyissatok ajtót a Hazugság Királyának, mert ennek nagy ára lesz.

Ő az evilági ajándékokat a lelketekre cseréli fel.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/ha-ti-hamis-isteneket-dicsoitetek-es-vagyont-gazdagsagot-es-egyeb-ajandekokat-kertek-csupan-azert

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/08/28

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-08-28

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat