a Mennyország Királynője, a Föld Királynője, az Üdvösség Anyja.

Igazság Könyve:

Ez az Én Könyvem. Az Én Szavam. Az Én Ígéretem.

  1. augusztus 15. 01:00

 

Drága, szeretett leányom, erről a legfontosabb napról beszélek veled, amelyet Könyvem kiadására választottam a világ számára.

Ez a nap szeretett Édesanyám, a Mennyország Királynője, a Föld Királynője, az Üdvösség Anyja Mennybemenetelének a napja.

Nem véletlen, hogy az Igazság Könyve ezen a napon lesz hozzáférhető, mert Édesanyám maga az Üdvösség Anyja. A Könyv azért van, hogy segítsen megmenteni minden ember lelkét.

Édesanyám fontos szerepet játszik az emberiség megmentésében.

Ő a Társmegváltó, a Kegyelmek Közvetítője és a Szószóló. Ez azt jelenti, hogy azért lett Áldott Édesanyám kiválasztva Isten által, hogy az Üdvösség végső tervében segítsen Nekem, Fiának.

Az Ő szerepét nem értik ebben a fontos időszakban.

Megszülte az emberiség Megváltóját, és az Üdvösség ajándékát hozta a világba az Ő „Igenével” (beleegyezésével), hogy az Én Édesanyám legyen.

Ő most Isten valamennyi gyermekének az Édesanyja, és megkapta azt a hatalmat, hogy eltapossa a Sátánt, miközben Én arra készülök, hogy megmentsem az emberi nemet a Sátán azon gonosz tervétől, hogy megtévessze Isten gyermekeit.

Az Igazság Könyve nem csupán egy könyv. Ez a Könyv az Én Szavam, megannyi jövendölés első része az emberiség megtérítésében.

Bár ennek megvalósítása, leányom, talán nehéznek tűnik számodra az eléd helyezett oly sok akadállyal együtt, de biztosítalak, leányom, hogy ez a Mennyország védelme alatt áll.

Ez az Én Könyvem. Az Én Szavam. Az Én Ígéretem.

Amikor azt mondtam, hogy újra vissza fogok térni, akkor azt úgy is értettem, hogy újra visszatérek.

Amikor az első alkalommal jöttem a világba, Isten, Örök Atyám előre felkészítette gyermekeit prófétái által.

Sokan meghallgatták. Sokan pedig nem.

Bárhogyan is, később a világ nem mulasztotta el, hogy megértse az Igazságot. Ők tudták, és megértették a Kereszten való Kínszenvedésem értelmét, és azt a szabadságot, amelyet e szenvedés a világnak adott, hogy megkaphassa az Örök Üdvösség Ajándékát.

Ugyanez történik most is. A világ most Második Eljövetelem felkészítése alatt áll. Éppen most.

Isten Szent Szava most kerül átadásra az emberiség számára, mint egy nagy Ajándék, ezeken az üzeneteken keresztül.

Sokan meghallgatják. Sokan pedig nem.

Egy dolog nyilvánvaló: Csak kevesen lesznek, akik nem fognak tudni róla.

Ők vagy elfogadják Szavamat, úgy, ahogyan az nekik adatik, vagy nem.

Én beteljesítettem Atyám Ígéretét.

Atyám azt ígérte a világnak, hogy ebben az időben majd az Igazság Könyvét adja neki.

Sokan fogják az Igazságot befogadni és elfogadni. Mások túl keserűnek fogják találni az Igazságot ahhoz, hogy megbirkózzanak vele, és hazugságnak fogják azt tartani.

Tudassátok velük, hogy a Szövetség be fog teljesedni, akárcsak mint ezek az Üzenetek.

Senki sem fogja megakadályozni, hogy az Igazság kinyilatkoztatásra kerüljön a világ számára, függetlenül attól, hogy mennyire érvel Szent Szavam ellen.

A próféciák, amelyeket a Jelenések Könyve tartalmaz, a szemetek előtt teljesülnek be.

Egy ember sem érti a Jelenések Könyvének teljes értelmét, mert annak tartalma nem volt érthetően kinyilatkoztatva a világ számára, mivel azok csak irányelvek.

Most, amikor Én, az Isten Báránya eljövök, hogy felnyissam a pecséteket, kevesen fogják elfogadni azt.

Miért?

Ha hisztek Bennem, és ezekben az üzenetekben, akkor miért tagadjátok az Igazságot most, amikor azt nektek átadják?

Ha elmulasztjátok elfogadni az Igazságot, amelyet a Hamis Prófétáról, az Antikrisztusról adnak nektek, és ha más próféciákat sem fogadtok el, ez azt jelenti, hogy nem engeditek meg Nekem, hogy vezesselek benneteket a lelkek megmentésében.

Csak az Igazság követése által lehettek biztonságban.

Emlékezzetek arra, hogy egyedül csak az igazság szabadít meg benneteket azoktól a hazugságoktól, amelyek a Sátán által lepték el az emberiséget.

Nektek folyamatosan hívnotok kell Édesanyámat, hogy vezessen Hozzám benneteket, és hogy védve legyetek azokkal a hazugságokkal szemben, amelyeket a Sátán azért fog felhasználni, hogy a Második Eljövetelem előtti utolsó Szent Szavamtól távol tartson benneteket.

Menjetek békével és szeretettel. Én most Szent Vérem védelme alatt egyesítelek mindnyájatokat.

Örvendek válaszotoknak, szeretett Tanítványaim, és a hitetekre hagyatkozom, hogy segítetek Nekem ebben a különleges küldetésben.

 

Jézusotok”

https://masodikeljovetel.hu/ez-az-en-konyvem-az-en-szavam-az-en-igeretem

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/08/15

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-08-15

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat