A bekövetkező esőzések, áradások és a termés megsemmisülése a mennyei büntetés következményei lesznek.

Heart Beating Eucharist, Mexico! Further Analysis Reveals Amazing Similarity to Heart Ultrasound

https://youtu.be/747s-WgS7a0


Igazság Könyve:

A bekövetkező esőzések, áradások és a termés megsemmisülése a mennyei büntetés következményei lesznek

  1. augusztus 11., szombat, 8:10

 

Drága, szeretet leányom, az esőzések, amelyek a világra hullnak, a Szememből hulló könnyeim özönvízét jelentik, amikor azt látom, hogy Isten gyermekei milyen messze vándorolnak az örök üdvösség ösvényétől.

A bekövetkező esőzések, áradások és a termés megsemmisülése a mennyei büntetés következményei lesznek.

A könnyek völgye hirtelen keletkezik majd mindenhol, és ezt a klímaváltozásnak és a globális felmelegedésnek tulajdonítják. De ez nem így van.

A világon oly sok ember nem hisz Istenben. Engem sem tisztelnek, az Ő Szeretett Fiát. Ehelyett a hamis istenek utáni szenvedély rögeszméi emésztik fel őket.

Mit értek ezalatt?

Ezek az emberek hősöket és bálványokat teremtettek a világban, a tv, a divat, a zene és a sport által.

Aztán emberi bálványokká magasztalják őket, és tiszteletüket fejezik ki nekik.

Majd olyan módon bálványozzák őket, amellyel nemcsak maguknak ártanak, de a felmagasztalt személyeknek is.

Ők azt hiszik, hogy ezek a bálványok szentek, és mindent megtesznek, hogy lemásolják életstílusukat, öltözködésük módját, személyiségüket, még fizikai megjelenésüket is.

Ez a pogánysággal egyenértékű.

Mindez meg volt már jövendölve, leányom.

A világ hamis isteneket fog bálványozni.

Ezek az emberek a testük s önmaguk iránt vannak tele szeretettel, és megkeményedett szívükben kevés a jóindulat vagy a szeretet felebarátaik iránt.

Szívük kővé vált.

Ők nem szeretik Istent. Ehelyett a sátán varázsa alá estek, aki ezeket a hiedelmeket és gondolatokat az elméjükbe helyezte.

Az emberi test itt már nincs tiszteletben tartva.

A testet Isten teremtette, és mint olyan, egy templomot jelképez, amelyben Isten jelenlétének kellene lakoznia.

Amikor a Sátán kísért, akkor a testre, és a testi örömökre összpontosít, az érzékeken keresztül.

Ezért van az, hogy az emberek most annyira szeretik saját testüket, és azt egy oszlop talpazatra állítják szemlére.

Soha nem elégednek meg azzal, ahogyan Isten megalkotta a testüket, folyamatosan arra törekednek, hogy tökéletesítsék, megváltoztassák és módosítsák az emberi testet, hogy megfeleljen a tökéletesség értelmezésének.

Amilyen módon, különösen a nők, megváltoztatják a testüket, és ahogyan azt erkölcstelenül mutogatják a világnak, undort kelt Bennem.

Azok a nők, akik szégyen nélkül közszemlére állítják testüket, bűnt követnek el, de lehet, hogy ők ezt nem tudják. Azt gondolják, hogy meggyalázhatják testüket, amellyel születtek, és úgy fitogtatják önmagukat, ami bűn okozója lehet.

Önszeretetük a büszkeség legnagyobb bűnének egyike. Aztán arról győzik meg a fiatal lányokat, hogy testük ily módon történő nyilvános mutogatása helyén való.

A test oly sok bűnével kérkednek a világon, és úgy vélik, hogy az elfogadható.

De ők mind büntetésre számíthatnak a halál után. Nemcsak bűnt követnek el, de még úgy állítják azt be, mintha egy jó dolog lenne.

A házasságtörést manapság elfogadják, és helyeslik.

A gyilkosság nem sokkol többé, és már nem tisztelik az emberi életet.

Féktelen már a szexuális erkölcstelenség is, és indokoltnak tartott.

Az ilyen bűnös viselkedés napjai a végükhöz közelednek.

Amíg az emberiség nem fogadja el azt a tényt, hogy a bűn az mindig csak bűn marad, elveszíti a jogot, hogy belépjen a Paradicsom Kapuján.

Mert minden bűnért, amellyel vétkeztek, az a testrész, amit a bűn elkövetésekor használtatok, égni és tisztulni fog a Tisztítótűzben.

Ha halálos bűnben vagytok, azokban a testrészetekben, amellyel bűnt követettek el, örökre fogjátok érezni a tűz kínzó fájdalmait. Ennek a gyötrelemnek pedig nem lesz vége.

Miért, miért nem hallgatnak a szívükre? Oly sok ember tudja, hogy amit tesz az rossz, de gondatlanul folytatják a vétkezést, mert ez a világ szemében elfogadható.

A szórakoztató iparágak és a média téves jóváhagyást adott ennek a viselkedés módnak, olyannyira, hogy a hazugságok által sok ártatlan lélek erkölcstelenné vált.

Most csak az Igazság mentheti meg őket. Nekik az Igazság Könyve adatott, de vajon fognak-e hallani? A Sátán és az ő bukott angyalai mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy ne halljanak!

Majd csak akkor fognak megválni az üres, haszontalan és undorító szokásaiktól, amikor az égből jövő büntetések megmutatkoznak. Mert ők túlságosan el lesznek foglalva azzal, hogy túléljék, és hogy kenyeret tegyenek a szájukba.

Sajnos, egyedül csak az ilyen büntetések során tisztulhat meg az emberiség ezen a Földön.

Azáltal, hogy még életükben megadatik nekik a megtisztulás ajándéka, még egy esélyt kapnak arra, hogy elkerüljék a tüzes tavat (a pokol tüzét).

 

Szeretett Üdvözítőtök,

Jézus Krisztus”

https://masodikeljovetel.hu/bekovetkezo-esozesek-aradasok-es-termes-megsemmisulese-mennyei-buntetes-kovetkezmenyei-lesznek

 

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/08/11

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-08-11

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat