Használjatok erre mindenféle modern kommunikációs eszközt.

Igazság Könyve:

Ez az Én utolsó küldetésem a Földön, melynek során a Szentháromság Szent Üzeneteket ad a világ számára

  1. augusztus 7. kedd, 3:50

 

Drága, szeretett leányom, az irántad való szeretetem éppen olyan erős, mint bensőséges, bár jelenleg ez nem tűnik annak számodra.

Neked több időt kell a Társaságomban töltened, és csak így fogsz békét találni ebben a Küldetésben.

Kegyelmem eltölti most lelkedet, hogy Üzeneteimet a lehető leggyorsabban közölni tudjad a világgal.

Mennyire fáradt vagyok, és milyen egyedüllét van a Szívemben éppen most, leányom.

Nyugtalankodom azokért az ártatlan lelkekért, akik nem tudnak Létezésemről. Az alapján, ahogyan másokkal bánnak, ők jó szívűek és keresztények, de mégsem hisznek Létezésemben.

Mindennap figyelem, hogyan élik a mindennapi életüket, anélkül, hogy hinnének Isten létezésében, vagy az elkövetkezendő életükben, az Új Paradicsomban.

Kérlek, segítsetek Nekem, hogy elmondjam nekik: szeretem őket.

Terjesszétek Szavamat, és Én meggyújtom majd a felismerés érzékét a lelkükben.

Nem számít, ha elutasítanának téged, leányom, vagy a követőimet, mindaz, amire szükség van, hogy olvassák Üzeneteimet.

El fogom küldeni Szentlelkemet, hogy meggyújtsa Szeretetem lángját a lelkükben, akár csak egy kis szikrát is.

Ez az Én utolsó küldetésem a Földön, melynek során a Szentháromság Szent Üzeneteket ad a világnak.

A Szentlélek Isteni eredetével van jelen ezekben a Szavakban. Ezek a ti táplálékotok, hogy táplálják a lelketeket annak érdekében, hogy segítsen nektek felkészülni a csatára.

Hallgassatok Isten Szent Szavára. Álljatok ki mellette, adjátok tovább azt, és egyesítsétek Isten minden gyermekét, hogy harcra készen álljanak.

Vezessétek valamennyi testvéreteket nagy Irgalmasságom felé, különösen azokat, akik küzdenek azért, hogy higgyenek Istenben.

Szeretettel lüktet értük a Szívem. Ők mind Isten gyermekei.

Szükségem van a lelkükre, hogy gondoskodni tudjak a jövőjükről úgy, hogy az örök életben és boldogságban részük legyen.

Nem tudom elviselni a gondolatát annak, hogy mi történne velük, ha nem tudnám megmenteni őket.

Leányom, bár Irgalmasságom az emberiség nagy részét megmenti, mégis szükségem van rád, és követőimre, felszentelt szolgáimra és a rendes emberekre, hogy kifeszítsék a hálót, és megtalálják azokat a szegény, boldogtalan és összezavart lelkeket, akiknek szükségük van az Isteni Szeretetre.

Feszítsétek ki Szeretetem hálóját, mint egy halász, szélesre és messzire, és olyan helyeken, ahol Istent teljesen elutasítják, megvetik, és különösképpen gyűlölik.

Aztán menjetek, és találjátok meg Isten drága, fiatal gyermekeit, akik semmit sem tudnak a Kereszténységről, mégis az úgynevezett keresztény országokban élnek.

Menjetek el egészen Oroszországig, Kínáig és olyan országokig, ahol az Istent nem tisztelik, menjetek tehát és hódítsátok meg a lelkeket.

Tápláljátok őket Üzeneteimmel. Nem számít, hogy hogyan kommunikáltok, de tegyétek azt olyan módon, hogy az ne tűnjön prédikálásnak.

Azzal csalogassátok őket, ami érdekelheti őket. Használjatok erre mindenféle modern kommunikációs eszközt. Minél hamarabb szükségem van rájuk. Bízom minden követőmben, hogy terjeszteni fogják Szavamat.

Én vezetni foglak benneteket.

A szívetekben tudni fogjátok, hogy mit kell tennetek. Kérjetek Engem, hogy ezzel a Keresztes Imahadjárat különleges imájával segítsek nektek:

A Keresztes Imahadjárat 72. imája:

A Tanítványok imája

„Drága Jézus, készen állok, hogy terjesszem Szavadat. Add meg nekem a bátorságot, az erőt és a tudást, hogy úgy terjesszem az Igazságot, hogy a lehető legtöbb lelket juttassam el Hozzád. Helyezz engem Szent Szívedbe, és boríts be Drága Véreddel, hogy elteljek azokkal a Kegyelmekkel, amelyek segítségével a világ minden részén a megtérést terjeszthetem, Isten minden gyermekének üdvössége érdekében, vallási hovatartozásuktól függetlenül. Én mindig bízom Benned. Szeretett Tanítványod. Ámen.”

 

Jézusotok”

https://masodikeljovetel.hu/ez-az-en-utolso-kuldetesem-foldon-melynek-soran-szentharomsag-szent-uzeneteket-ad-vilag-szamara

 

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/08/07

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-08-07

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat