A sátánnal kötött paktum csaknem végéhez közeledik, és hamarosan két eseménynek kell bekövetkeznie.

Igazság Könyve:

A sátánnal kötött paktum csaknem végéhez közeledik, és hamarosan két eseménynek kell bekövetkeznie

  1. július 26., csütörtök, 11:55

 

Drága, szeretett leányom, sok ember nem érti meg igazán Második Eljövetelem misztériumát.

A Második Eljövetelem egy Új Szövetség beteljesedése.

Ez a tökéletes Paradicsom megteremtése lesz, mely Ádám és Éva számára volt szeretettel valóra váltva, szeretett Atyám által. Abban az időben minden dolog a Földön tökéletes harmóniában volt, és megfelelt Isten Akaratának.

A Keresztre feszítésem utáni időszak fájdalmas volt az emberiség számára a Földön, a Sátán uralma miatt, aki ebben az időszakban hatalma alá vetette a Földet.

A sátánnal kötött paktum (1) csaknem végéhez közeledik, és hamarosan két eseménynek kell bekövetkeznie.

Az emberi nem megszabadítása (a bűntől) a Nagyfigyelmeztetés alatt fog bekövetkezni. Ettől kezdve az emberek, beleértve azokat is, akik nem tudnak Isten létezéséről, örömmel fogadják majd el az Igazságot.

Mások, akik a nagy csodára csak lassan fognak reagálni – amikor a bizonyíték be lesz mutatva nekik -, idővel meg fognak térni. Ők szintén törekedni fognak bűnös életük megbocsátásáért.

Aztán az utolsó szakasz következik, a megszentelődés, a végső megtisztulás, hogy az egész emberiség alkalmas legyen a tökéletes Paradicsomba való belépésre.

Ez az a Paradicsom, amelyben eredetileg Ádám és Éva lakott. Egyedül csak Isten Akarata fog létezni, ahol minden ember szeretni fog, és tisztelni fogja Atyám Akaratát, amelynek végre be kell teljesednie.

Mielőtt ez még megtörténne, hogy Atyám akarata végre megvalósuljon, még nagyon sok ellenszegülés lesz Isten Akaratával szemben.

Isten gyermekeit minden irányba rángatni fogják. Bár a Szentlélek a Nagyfigyelmeztetés alatt az egész világra ki fog áradni, a Sátán minden erőfeszítést meg fog tenni, hogy megállítsa a világméretű gyónást.

Ő, és gonosz követői szintén készülnek a Nagyfigyelmeztetésre. Céljuk: mindenkit meggyőzni arról, hogy ez meg sem történt.

Nagyon sok ember nehéznek fogja találni, hogy őszintén elfogadja Isten szeretetét és az Új Paradicsom létezését addig, amíg a Sátán a Földet járja.

A béke csak akkor fog eljönni, ha ő száműzve lesz.

Sajnos, akik elmulasztják azt, hogy meglássák az Igazságot, és akik makacsságuk miatt nem hajlandók elfogadni Istent, soha nem fogják meglátni a Paradicsomot.

Kérlek, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat alábbi imáját, hogy elfogadjátok Isten Akaratát.

A Keresztes Imahadjárat 69. imája Istenhez, az Atyához, az Ő Isteni Akaratának elfogadásáért

„Mindenható Isten, én elfogadom Isteni Akaratodat. Segíts gyermekeidnek elfogadni azt. Állítsd meg a Sátánt, hogy ne tudja megvonni gyermekeid jogát Atyjuk örökségétől. Ne engedd soha, hogy feladjuk az örökségünkért, a Paradicsomért folytatott harcot. Hallgasd meg azon kérésünket, hogy a Sátán és bukott angyalai száműzve legyenek. Arra kérlek, drága Atyám, hogy Irgalmasságod által tisztítsd meg a Földet, és boríts be minket Szentlelkeddel. Vezess minket, hogy megalkossuk legszentebb Hadseregedet, amely rendelkezik azzal a hatalommal, amellyel örökre száműzi a fenevadat. Ámen.”

Menjetek békével.

 

Jézusotok”

https://masodikeljovetel.hu/satannal-kotott-paktum-csaknem-vegehez-kozeledik-es-hamarosan-ket-esemenynek-kell-bekovetkeznie

 

1.

http://www.tiszta-lap.hu/vegso_idok/4456/EGY-ORDOGUZO-TAPASZTALATAI—XIII–Leo-papa-latomasa/

 

https://nyomaban.5mp.eu/web.php?a=nyomaban&o=3ptV4VHza7

 

http://www.szentkeresztplebania.hu/Szent_Mihaly_ima_tortenete.html

 

https://metropolita.hu/2017/05/az-elmult-200-ev-misztikus-attekintese/

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/07/26

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-07-26

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat