Káosz fog uralkodni, és a természeti katasztrófák is megszaporodnak, mivel Atyám Keze lesújt

Igazság Könyve:

Ti meg fogjátok nyerni a lelkekért folytatott csatát, és nem fog sokáig tartani, amíg a vég nélküli Új Világ kibontakozik

2012.július 22., vasárnap, 7:00

 

Drága, szeretett leányom, jelenleg nagyon sok kiválasztott lélek visel el nagy szenvedést a bűn ostora miatt, mivel a lelkük egybefonódik az Enyémmel.

E szenvedésben való részesedést most sok látnok és áldozati lélek tapasztalja meg, mely azért van, hogy megmeneküljenek azok a lelkek, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt halálos bűnben fognak meghalni.

Ez nem hasonlít semmilyen más szenvedéshez, és segíteni fog legyőzni az ellenséget a Nagyfigyelmeztetés alatt.

Leányom, neked folytatnod kell Üzeneteim kiadását, bár ez jelenleg fájdalmas számodra ebben az időben.

A zavargások a világban gyorsan fognak fokozódni, és nemcsak háborúk bontakoznak ki, de a világbank is azzal próbálkozik, hogy ellenőrzést gyakoroljon a világ több pénzneme fölött.

Káosz fog uralkodni, és a természeti katasztrófák is megszaporodnak, mivel Atyám Keze lesújt, hogy megbüntesse az emberiséget gyengeségéért és a vétkezés rabságáért.

Követőim, imáitok sok katasztrófát elhárítottak már, melyek városokat és nemzeteket pusztítottak volna el.

Sohasem szabad az imádkozást feladnotok. A kitartás és az Irántam, Jézusotokhoz való hűség megkönnyíti majd a helyzetet.

A küzdelem ezen ideje alatt erősnek kell maradnotok, mert nagyon hamar minden meg fog változni.

A Sátán hadseregének gonoszsága ellenére, Hadseregem növekvő hite eléjük fog állni, és megállítja őket azon próbálkozásukban, hogy elpusztítsák Egyházamat.

Soha ne érezzétek azt, hogy kiábrándultatok ebből a munkából, még akkor sem, ha ez néha reménytelennek tűnik. Nagy az Én Irgalmasságom. Szeretetem beborítja Isten minden gyermekét.

Ti meg fogjátok nyerni a lelkekért folytatott csatát, és nem fog sokáig tartani, amíg a vég nélküli Új Világ kibontakozik.

Ez a ti jövőtök, a világ jövője, amelyre törekednetek kell. A Sátán napjai csaknem a végéhez értek.

Örvendjetek, mert hamarosan a szenvedés elfelejtődik.

 

Jézusotok”

https://masodikeljovetel.hu/ti-meg-fogjatok-nyerni-lelkekert-folytatott-csatat-es-nem-fog-sokaig-tartani-amig-veg-nelkuli-uj

 

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/07/22

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-07-22

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat