Közel az idő, hogy Szeretett Helytartóm, XVI. Benedek Pápa üldöztetése elérje csúcspontját.

Igazság Könyve:

Közel az idő, hogy Szeretett Helytartóm, XVI. Benedek Pápa üldöztetése elérje csúcspontját

  1. július 16., hétfő, 3:15

 

Drága, szeretett leányom, itt van a felkészülés ideje Isten minden papja, püspöke, és mindazok számára, akik a földi Szent Katolikus és Apostoli Anyaszentegyházamat vezetik.

Közel az idő, hogy Szeretett Helytartóm, XVI. Benedek Pápa üldöztetése elérje csúcspontját.

Hamarosan kénytelen lesz elmenekülni a Vatikánból. Aztán eljön az idő, amikor Egyházam megoszlik: egyik oldal a másik ellen.

Felkérem minden Felszentelt Szolgámat: emlékezzetek legszentebb fogadalmatokra.

Soha ne hagyjátok el küldetéseteket. Soha ne hagyjatok el Engem. Soha ne fogadjátok el a hazugságokat az Igazság helyett.

Nektek meg kell kérnetek Engem, hogy segítsek nektek az előtettek álló nehéz időkben. Fel kell állnotok, egyesülnötök és követnetek kell Engem.

A Keresztes Imahadjárat alábbi imájával imádkozzatok az erőért, amelyre szükségetek lesz.

A Keresztes Imahadjárat 66. imája a papság számára: Segíts nekem, hogy hű maradjak Legszentebb Szavadhoz.

„Ó, drága Jézus, segíts nekem, hogy mindenkor hű maradjak Legszentebb Szavadhoz. Adj nekem erőt, hogy a nehézségek ellenére védelmezzem Egyházad Igazságát.

Tölts el engem azzal a kegyelemmel, hogy oly módon bánjak a Szentségekkel, ahogyan azt nekünk tanították. Segíts nekem, hogy az Élet Kenyerével táplálni tudjam Egyházadat, és hogy hűséges maradjak Hozzád, még akkor is, ha majd ezt megtiltják nekem. Szabadíts meg Engem a megtévesztés láncától, amellyel talán majd nekem is szembe kell néznem, hogy Isten Igaz Igéjét mindenkor hirdetni tudjam. Borítsd be Drága Véreddel minden szent szolgádat ebben az időben, hogy Irántad való hűségünkben bátrak, készségesek és állhatatosak legyünk szeretett Megváltónk, Jézus Krisztus iránt. Ámen.”

 

Ne csüggedjetek el szeretett szent Szolgáim, mert a nézeteltérés meg volt jövendölve, és ennek be kell következnie a lelkekért folytatott végső csatában.

Szeretlek benneteket, és most veletek leszek, mivel ti Velem együtt fogjátok a Kálvária tövises útját járni, hogy az Üdvösség még egyszer, minden lélek számára megvalósulhasson.

Szeretett Jézusotok „

https://masodikeljovetel.hu/kozel-az-ido-hogy-szeretett-helytartom-xvi-benedek-papa-uldoztetese-elerje-csucspontjat

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/07/16

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-07-16

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat