A világháború után az éhínség fog bekövetkezni, azt követően pedig a csapások, de az ima enyhítheti a büntetést.

Igazság Könyve:

A világháború után az éhínség fog bekövetkezni, azt követően pedig a csapások, de az ima enyhítheti a büntetést

  1. július 13., péntek, 4:25

 

Drága, szeretett leányom, fontos, hogy követőim ismerjék az események sorozatát, mert ennek megértése által olyan tudással lesznek megerősítve, mely képessé teszi őket arra, hogy segíteni tudjanak a büntetések enyhítésében.

A Nagyfigyelmeztetés, mint Örök Atyám utolsó mentsvára következik be annak érdekében, hogy az emberiség szíve elmerüljön Isten fényében, az Igazság fényében.

E fény nélkül a legtöbb ember a Pokol tűzébe lenne vetve, mert nem lennének méltók Atyám Királyságára.

Ez egy Nagy Irgalmassági Isteni Cselekedet, hogy Isten minden gyermekét elszakítsa a gonosztól, és bevigye őket jogos örökségükbe.

Mivel a Földet nagy sötétség borítja be ebben az időben, ahol Isten fénye csak pislákol, erre az Isteni Cselekedetre szükség van.  (1)

Ez az esemény el fogja választani a jókat azoktól, akik a bűnben fulladoznak, de akik mégis makacsul ragaszkodnak a Fenevadhoz, és minden olyan dicsőséghez, amit ő ezen a Földön megígért nekik.  Az ilyen szegény lelkek számára ez egy időpocsékolás, mert nekik tudniuk kell, hogy számukra az idő rövid a Földön.

A Földet egy Új Paradicsom fogja felváltani, amelybe a belépés meg lesz tagadva tőlük, ha visszautasítják Szeretetem és Irgalmasságom Cselekedetét.

Sokan fognak a sötétben maradni. Sokan azonnal meg fognak térni. Ha az emberiség nagy része bűnbánatot tart, akkor a Nagy Szorongattatás nem lesz olyan nehéz.

A Világháborúnak nem lesz ugyanaz a hatása, ha az emberek többsége a Nagyfigyelmeztetés után bűnbánatot fog tartani.

A Világháború után az éhínség fog bekövetkezni, azt követően pedig a csapások. De az ima még enyhítheti a büntetéseket. (2)

Olyan erővel imádkozzatok, hogy a háború és az azt követő büntetés enyhíthető és elkerülhető lehessen. Egyedül csak az emberiség hite és az Irántam, Isteni Megváltójuk iránti hűsége képes ezt valóra váltani.

Leányom, nem Én, nem Jézusod az, aki ezt a rettenetes szomorúságot fogja hozni. Ezt az ember gonosz bűnei okozzák majd, akinek kielégíthetetlen a hatalomvágya, és az ellenőrzés vágya a pénz és a világ fölött, mert a saját hasznát keresi.

Bár követőim közül sokan türelmesen és lelkesen fogják várni Második Eljövetelemet, s közben egyre nagyobb zűrzavar lesz.

Sokan lépnek fel majd olyanok, akik magukról azt fogják állítani, hogy Én lennék az, a Messiás, és becsapják az embereket.

Emlékezzetek arra, amit már mondtam nektek, úgy fogok visszatérni a Földre, ahogyan elhagytam azt, amikor a felhőkön felemelkedtem.

Hagyjatok figyelmen kívül mindenkit, aki azt állítja, hogy testileg Én vagyok, mert ez nem fog megtörténni.

Követőim erősek lesznek az Irántam való szeretetük miatt, és nekik egyetlen vágyra kell összpontosítaniuk, mert ha az beteljesedik, akkor az Számomra örömet és vigaszt fog hozni. A lelkek megmentésének Küldetésére gondolok, minden lélek megmentésére, mielőtt újra visszajövök.

Ne feledjétek, hogy az Irántam való hűség az üdvösség és a jövő világának a kulcsa lesz, mely világnak soha nem lesz vége, mert ez lesz az Új Paradicsom, mely mindnyájatok számára felkínálja az örök életet.

 

Szeretett Jézusotok”

https://masodikeljovetel.hu/vilaghaboru-utan-az-ehinseg-fog-bekovetkezni-azt-kovetoen-pedig-csapasok-de-az-ima-enyhitheti

 

Vö.:
(1)
 „De azt mondja az Úristen: „Eljön a nap, amikor délben nyugszik majd le a nap, és fényes nappal sötétséget borítok a földre.

Gyászra fordítom ünnepeiteket, és siralomra minden dalotokat; gyászruhát adok rátok és kopaszságot hozok fejetekre; olyanná teszem az országot, mintha egyszülöttjét gyászolná, és végnapjuk a keservek napja lesz.
(2)

Íme, jönnek napok – mondja az Úr –, és éhséget bocsátok a földre, éhséget, de nem kenyérre, szomjúságot, de nem vízre, hanem az Úr igéjének hallására.”
Akkor felkerekednek tengertől-tengerig, északtól keletig körüljárnak majd, és keresik az Úr igéjét, de nem találják meg.
Ez az Isten igéje.
Ám 8,4-6.9-12”

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-07-01

 

 

 

 

„Most tehát meg kell értened, hogy miért különbözöl a többi látnoktól. Ez azért van így, mert te a végidők prófétája vagy.

  1. július 13., péntek, 11:05

 

Drága, szeretett leányom, tudnod kell, hogy a próféták szerepe különbözik a látnokok szerepétől.

Egy látnok mindig kitaszított, elszigetelt lesz, gyűlölni fogják, és félelmetesnek tartják.

Egy próféta mindig egyedül fog dolgozni, mintha egy pusztában cselekedne. Az Isten Hangja lesz az egyetlen gyümölcs a kietlen pusztában.

Leányom, amikor egyedül és elhagyatottnak érzed magad, akkor tudod, hogy a múltban hogyan érezték magukat a próféták.  Sok próféta érezte már az eléjük helyezett feladat súlyát.

A legtöbben közülük tudták, hogy ők nem méltók Isten szent Igéjének közlésére, de elfogadták az Égből jövő Isteni felszólítást, mert ezért küldték őket.

Mivel őket a világba küldték, ösztönösen tudták, hogy mi a kötelességük, amelyet teljesíteniük kellett, annak ellenére, hogy ez nem volt számukra könnyű.

Minden kimondott szót vissza vágtak az arcukba.

A zsinagógákban minden szót szétszedtek, pedig a templomokat azért építették, hogy Istent imádják. Sokakat a saját népe űzött el, és nem térhettek vissza szülőhelyükre.

Sokan nomádok lettek, és nem találtak soha egy olyan helyet, ahol szívesen fogadták volna őket, akárcsak egy elveszett gyereket. Ehelyett dolgoztak, egyedül éltek és maradtak, anélkül, hogy bárkihez is fordulhattak volna.

A szívükben mégis tudták, hogy őket Isten vezeti, és nem éreztek félelmet, mivel Isten Hangjával beszéltek.

A kegyelmek, amelyeket nekik adtak, lehetővé tették számukra, hogy erősek legyenek. Sohasem tétováztak, hogy átadják Isten népének a figyelmeztetéseket, a próféciákat és Isten Igéjét.

Ők nem törődtek azzal, hogy kinevették őket, mert tudták, hogy Isten Igazsága nem más, mint az élet tápláléka.

Az Igazság nélkül Isten gyermekeinek nem lettek volna lehetőségeik, hogy felismerjék a megjövendölt próféciákat. Arra sem lettek volna képesek, hogy elfogadják Istennek az emberiség javára adott törvényeit.

Elutasítva, kigúnyolva, félre állítva, és különcnek tartva, akárcsak mint Engem a Földön töltött időm során, mégis átadták Isten Igéjét. Az ő szavaik örökre élni fognak. Ezek sohasem halnak meg, mert ők az Úr, a Legmagasságosabb Isten Igéjét beszélték.

És ez így lesz veled is. Egyedül fogsz maradni, mint a hang a pusztában.

Téged figyelmen kívül fognak hagyni sok helyen földi Egyházamban.

A különbség ezúttal az, hogy ezek a próféciák még a te életed során fognak kibontakozni, és az Igazság ennek a generációnak lesz bebizonyítva.

Ők akkor fognak majd hinni, amikor tanúi lesznek a Nagyfigyelmeztetésnek.

A Pecsétek Próféciái, amint Én feltöröm azokat, és tartalmukat feltárom előttetek, szintén bizonyítani fogják, hogy Én általad, a hetedik angyalon, a hetedik hírnökön keresztül beszélek a világhoz.

Meg fognak hallgatni téged, mégis arra sürgetlek, hogy maradj csendben, és ne magyarázkodj azoknak, akik megkérdőjeleznek, vagy provokálnak téged.

Te még nem érted ezeknek az üzeneteknek az értelmét. Idővel meg fogod majd érteni. De ennek ellenére sincs felhatalmazásod arra, hogy megvédd Szavamat.

Minden kísérletet megtesznek majd, rászedve téged, hogy válaszolj, abban a reményben, hogy tudatlanságod miatt hibát fogsz elkövetni. Tehát neked csendben, elszigetelten, és ismeretlennek kell maradnod, amíg utasítást nem adok neked.

Most tehát meg kell értened, hogy miért különbözöl a többi látnoktól. Ez azért van így, mert te a végidők prófétája vagy.

Ezt a Küldetést a Mennyország védelmezi, és nem lehet megsemmisíteni.

Menj békével és megértéssel, leányom.

 

Jézusotok”

https://masodikeljovetel.hu/most-tehat-meg-kell-ertened-hogy-miert-kulonbozol-tobbi-latnoktol-ez-azert-van-igy-mert-te-vegidok

 

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/07/13

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-07-13

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat