Sokan reszketni fognak a félelemtől, de csak azért, mert sokak számára ez lesz az első alkalom, hogy felismerjék a lelküket.

Igazság Könyve:

„Az égbolt majd visszahúzódik, mintha megnyílt volna egy tető

  1. június 16., szombat, 7:40

 

Drága, szeretett leányom, Hangomat milliók hallják világszerte, miközben Isteni Irgalmasságomra készítem fel Isten minden gyermekét.

Vannak olyanok, akiket a Szentlélek megáldott, s akik Üzeneteim elolvasása után azonnal tudni fogják, hogy ezek Isteni Ajkamról származnak.

Azok, akik azt mondják, hogy ismernek, de nem ismernek fel Engem, mégsem tudnak ellenállni Szavam olvasásának, bár harcolnak Ellenem.

Ők elutasítanak Engem, mégis vonzódnak Üzeneteimhez.

Nem ismerik fel azt, hogy ez maga a Szentlélek, aki bár a lelkükben szunnyad, mégis Hozzám vonzza őket?

A következőket mondom nekik: Az idő elérkezett, hogy sértegetéseitek hamarosan, a Nagyfigyelmeztetés alatt, bemutatásra kerüljenek számotokra.

Szavam iránti gyűlöletetek feltárul majd előtettek, és akkor tudni fogjátok az Igazságot.

Amikor ez majd megtörténik, nektek csatlakoznotok kell testvéreitekhez, és harcolnotok kell a jogért, hogy Egyházamat megvédjétek a Földön.

Az égbolt majd visszahúzódik, mintha megnyílt volna egy tető, hogy feltárja a tüzet és Isteni Irgalmasságom lángjait.

A Föld olyan erővel fog megrázkódni, hogy senki sem fog elmenekülni Szemem, Lelkem és Ajándékom elől.

Sokan reszketni fognak a félelemtől, de csak azért, mert sokak számára ez lesz az első alkalom, hogy felismerjék a lelküket.

Tudni fogják, hogy a testük és minden érzékük iránti szeretetük, amelyet táplálnak, értelmetlen.

Lelkük minden egyes részét látni fogják, de nem a saját szemükkel. Ők a lelküket az Én szememmel fogják látni.

Betegnek és undorítónak fogják érezni magukat, mint ahogy Én, amikor gonosz tetteik szánalmas rondaságát látom.

Látni fogják, hogy mennyire romlott volt viselkedésük mások iránt, és azt a gonoszságot, amelyet felebarátaik ellen elkövettek.

Aztán az önszeretetüket fogják látni, önteltségüket, és a hamis bálványok iránti szeretetüket, és tudni fogják, hogy mennyire megbántottak Engem.

Mert azok, akiknek oly fekete bűneik vannak, betegnek és meggyötörtnek fogják érezni magukat, és nem lesznek képesek kiállni azt a rémületet, amelyet látniuk kell. Nekik minden erejükre szükségük lesz ahhoz, hogy kibírják a megtisztulás folyamatát, amelyre szükségük lesz, hogy a túlélést lehetővé tegye számukra, és hogy az Igazság ösvényét kövessék.

Fontos megérteni, hogy a Nagyfigyelmeztetés a következőt jelenti: Azért jövök, hogy figyelmeztessem Isten gyermekeit arra, hogy bűneiket meg lehet bocsátani, és meg is lesznek bocsátva.

Azért jövök, hogy megmutassam, milyen lesz az Ítélet Napja. Ez azt fogja jelenteni, hogy akik eddig az időszakig a bűnbocsánatért esedeznek, megmenekülnek.

Azok, akik még mindig elutasítanak Engem, a bűnbánatra időt fognak kapni, de nem sokat. Ha ők Irgalmasságom Kezét mégis eljátsszák, akkor Nekem vissza kell vonulnom.

Akkor majd megosztom őket: az igazakat egyik oldalra, és az igaztalanokat a másikra. Még lesz egy esély a megváltás keresésére, azután azok, aki visszautasítják Szeretetem és Irgalmasságom Kezét, a Pokolba lesznek vetve.

Ez a prófécia már kezdetben meg volt jövendölve.

Szívleljétek meg a Nagyfigyelmeztetést, és mentsétek meg a lelketeket, amíg tehetitek.

 

Jézusotok”

https://masodikeljovetel.hu/az-egbolt-majd-visszahuzodik-mintha-megnyilt-volna-egy-teto

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

28 És mivel nem méltatták Istent arra, hogy megtartsák ismeretükben, Isten kiszolgáltatta őket az erkölcsi ítéletre képtelen gondolkodásnak, hogy azt tegyék, ami nem illik.

29 Ezért tele vannak mindenféle hamissággal, gonoszsággal, kapzsisággal, viszálykodással, álnoksággal, rosszindulattal; besúgók,

30 rágalmazók, istengyűlölők, gőgösek, dicsekvők, találékonyak a rosszban, szüleiknek engedetlenek,

31 kíméletlenek, szószegők, szeretetlenek és irgalmatlanok.

32 Ők ugyan megismerték Istennek azt az elhatározását, hogy akik ilyeneket cselekszenek, méltók a halálra, mégis nem csak maguk cselekszik ezeket, hanem azokkal is egyetértenek, akik ilyeneket művelnek.

Isten nem személyválogató

2 Ezért nincs mentséged, te ítélkező ember, mert amikor más felett ítélkezel, magadat ítéled el, hiszen magad is ugyanazt cselekszed, miközben ítélkezel!

Azt pedig tudjuk, hogy az Isten ítélete igazságosan sújtja azokat, akik ilyeneket cselekszenek.

Azt gondolod, te ember, aki ítélkezel azok felett, akik ilyeneket tesznek, holott magad is ugyanazokat cselekszed, hogy akkor te megmenekülsz az Isten ítéletétől?

Vagy megveted jóságának, elnézésének és türelmének gazdagságát, és nem veszed tudomásul, hogy téged az Isten jósága megtérésre ösztönöz?

Te azonban kemény szívvel és megtérés nélkül gyűjtesz magadnak haragot a harag napjára, amikor az Isten nyilvánvalóvá teszi, hogy igazságosan ítél.

Mert mindenkinek cselekedetei szerint fog megfizetni:

azoknak, akik állhatatosan jót cselekedve törekszenek dicsőségre, megbecsülésre, és halhatatlanságra, örök életet ad;

azoknak pedig, akik viszálykodók, akik ellenállnak az igazságnak, és a hamisságot követik, haraggal és bosszúállással fizet majd.

Gyötrelem és szorongás lesz a része minden ember lelkének, aki a rosszat cselekszi, zsidónak elsősorban, de görögnek is;”

 

 

 

27 “Hallottátok, hogy megmondatott: Ne paráználkodj!

28 Én pedig azt mondom nektek: aki kívánsággal tekint egy asszonyra, már paráznaságot követett el vele szívében.

29 Ha a jobb szemed visz bűnre, vájd ki, és dobd el magadtól, mert jobb neked, ha egy vész el tagjaid közül, mintha egész tested vettetik a gyehennára.

30 Ha pedig jobb kezed visz bűnre, vágd le, és dobd el magadtól, mert jobb neked, ha egy vész el tagjaid közül, mintha egész tested vettetik a gyehennára.”

31 “Megmondatott ez is: Aki elbocsátja feleségét, adjon neki válólevelet.

32 Én pedig azt mondom nektek, hogy aki elbocsátja feleségét, paráznaság esetét kivéve, az házasságtörővé teszi őt, és aki elbocsátott asszonyt vesz feleségül, az házasságtörést követ el.””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Romans%201:28-2:9;%20%20%20%20Matthew%205:27-32&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2022/06/16

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-06-16

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat