Ők a Nevemet nagyon sokszor a leghétköznapibb módon használják, belevonván az átkokba is

http://irgalmasjezus.hu/forma.php

Igazság Könyve:

„Az emberiségnek szabad akarata lesz mindaddig, amíg nem fog egyesülni az Atya Isteni Akaratával…

  1. április 25, szerda, 3:50

 

Drága, szeretett leányom, sok lélek egyszerűen azért nem ismer Engem, mert ők ezt nem akarják.

Azonban ők tudják, hogy Én ki vagyok. Tudják, hogy Isten, az Atya a semmiből teremtette őket, de mégis úgy döntöttek, hogy Istent figyelmen kívül hagyják.

Ők a Nevemet nagyon sokszor a leghétköznapibb módon használják, belevonván az átkokba is, amelyeket azok okádnak, akik a démonok megszállottjai.

Az emberek csak akkor állnak meg és gondolnak a halálra, vagy bármilyen jövőbeli életre, amelyről úgy hiszik, hogy talán bekövetkezik, amikor tragédia sújtja őket.

Ezért van az, hogy néha – Irgalmasságomnak köszönhetően – megbüntetem őket, hogy észhez térjenek, és így megmenthessem őket.

A szenvedés által minden anyagi vonzódás – amelyeket az érzékekkel kerestek – értelmetlenné válik, és annak látszik, ami az valójában: Röpke újdonságok, amik rövid idő alatt eltűnnek.

Sok lélek születik ebbe a világba, akiket a Mennyből küldenek. Ők a szenvedést eszközként választják – beleértve az abortált gyermekeket is -, hogy megmentsék a bűnösöket.

Az emberi észnek nehéz megértenie az Isteni Birodalmat, mivel senki sem volt ezzel az ajándékkal megáldva.

Amikor a bukott angyalok fellázadtak Atyám ellen, Ő nem vette el gyermekeitől a szabad akarat jogát, mert Ő soha nem fogja visszavenni azt az ajándékot, amelyet az emberiségnek egyszer már adott.

Az emberiségnek szabad akarata lesz mindaddig, amíg nem fog egyesülni az Atya Isteni Akaratával.

A sátán kihasználja a szabad akaratot. Ami ellen ő már képtelen harcolni az nem más, mint amikor a kiválasztott lelkek lemondanak a szabad akaratukról, és felajánlják azt Istennek a bűnösök megmentéséért.

Meghozván ezt az áldozatot, a szenvedés elfogadása által a sátán befolyása gyengül.

Ennek köszönhetően meg lehet menteni a bűnösöket, még akkor is, ha nem tartottak bűnbánatot. Ez a szenvedés csodája.

 

Szeretett Jézusotok”

http://masodikeljovetel.hu/az-emberisegnek-szabad-akarata-lesz-mindaddig-amig-nem-fog-egyesulni-az-atya-isteni-akarataval

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/04/25

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-04-25

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat