A sátán és bukott angyalai körbe járják a Földet, és keresik azt, hogy hogyan tudnák megfertőzni az embereket.

Helyzetjelentés a szellemi harctérről – VIDEÓ 2. rész; Részletek Chad Ripperger amerikai exorcista atya konferenciabeszédéből. (Forrás:

https://www.facebook.com/watch/?v=786541815643215


Igazság Könyve:

„Üzeneteim minden valláshoz és felekezethez szólnak, beleértve azokat is, akik nem hisznek

  1. április 17. kedd, 6:30

 

Drága, szeretett leányom, tudnod kell, hogy a neked adott üzeneteim az egész világ számára adatnak.

Ezek minden vallás és felekezet részére adatnak, beleértve azokat is, akik nem hisznek Isten, az Örök Atya létezésében, a világmindenség Teremtőjében.

Gyermekek, nektek tudnotok kell, hogy mivel megkaptátok a Szentháromság Egy Isten Igazságát, a Szentháromságét, amelyet az Atya, a Fiú és a Szentlélek egysége alkot, az a felelősségetek, hogy Szent Szavamat az egész világnak hirdessétek.

Független attól, hogy hiszitek-e vagy sem, hogy Én ezen üzenetek által szólok hozzátok, segítenetek kell azon szegény lelkeken, akiknek szükségük van a Védelmemre ahhoz, hogy megmenekülhessenek.

Sokan kérdik, hogy ezek az üzenetek miért utalnak oly gyakran a sátánra.  Erre a válaszom a következő:

A sátán és bukott angyalai körbe járják a Földet, és keresik azt, hogy hogyan tudnák megfertőzni az embereket.

Ők leginkább az érzékeken keresztül támadnak, arra bátorítván őket, hogy testi bűnöket kövessenek el.

Gondolatokat ültetnek elméikbe, hogy rémtetteket kövessenek el, amelyekkel megsértik Atyámat.

Azon lelkek esetében, akik már bűnben vannak, birtokolhatják a testet. Amikor ez megtörténik, akkor ezek a szegény megszállott lelkek pusztítást hoznak létre maguk körül.

Ha ezek hatalmi pozíciót töltenek be, akkor ők szörnyű igazságtalanságot tudnak okozni azok között, akik felett uralkodnak.

Ők olyan törvényeket fognak bevezetni, amelyek ellent mondanak a Tízparancsolatnak, amelyet Isten, az Atya határozott meg.

Más esetekben nagy gyötrelmet fognak okozni az emberek életében.

A negatív (rossz) dolgokat a Sátán és démon angyalai okozzák. Ez nem Istentől jön.

Istentől csak a béke és a szeretet jöhet.

Mindazokhoz szólok, akik a negatív gondolatoktól és érzésektől meg akarják szabadítani az életüket: mindaz, amire szükség van: az odaadásuk Irántam, az ő szeretett Jézus Krisztusuk iránt.

Az imádság, az egyszerű beszélgetés elégséges. A saját szavaitokkal kérjetek Engem, hogy segítsek nektek.

Szívből mondjátok, azonnal válaszolni fogok, és közelebb segítelek benneteket Szentséges Szívemhez.

Kérlek, gyermekek, engedjétek meg Nekem, hogy közel tartsalak benneteket Magamhoz, és hogy azt a vigaszt nyújtsam számotokra, amelyre vágyakoztok egy boldogtalansággal, igazságtalansággal, kegyetlenséggel és gyűlölettel teli világban.

Én vagyok a ti mentőövetek. Egyedül csak Én segíthetek nektek. Kérlek, hívjatok Engem a Keresztes Imahadjárat 45. imájával:

„Ó, Jézus, én nagyon keveset tudok Rólad, de kérlek, segíts nekem megnyitnom a szívemet, hogy lehetővé tegyem Számodra, hogy a lelkembe jöjj, és így meggyógyíts engem, megvigasztalj, és eltölts a Te Békéddel. Segíts nekem, hogy örömet érezzek; hogy legyőzzek minden negatív gondolatot, és megtanuljam annak a módját, mely megérteti velem, hogy úgy örvendeztesselek meg Téged, hogy bemehessek a Te Új Paradicsomodba, ahol a szeretet, az öröm és a csoda életét élhetem Veled, örökkön örökké. Ámen.”

 

Szeretlek benneteket, drága gyermekeim, független attól, hogy milyen vallásúak vagytok, nem számít, hogy mennyit vétkeztettek, vagy hogy másoknak fájdalmat és kárt okoztatok.

Csak egyedül Én tudom megváltoztatni életmódotokat.

Az egyetlen módja annak, hogy kiszabaduljatok abból a nehéz életmódból, amelyet folytattok: hívnotok kell engem, hogy segíthessek nektek.

 

Szeretett Jézusotok „

http://masodikeljovetel.hu/uzeneteim-minden-vallashoz-es-felekezethez-szolnak-beleertve-azokat-akik-nem-hisznek

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/04/17

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-04-17

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat