Az ellenállás Második Eljövetelemmel szemben heves lesz

Igazság Könyve:

„Az ellenállás Második Eljövetelemmel szemben heves lesz

  1. március 22., csütörtök, 11:00

 

Drága, szeretett leányom, most az Én fájdalmam a te fájdalmad is lett, teljes egységben Velem. Habár ez nagyon nehéz lesz számodra, mégis sok örömöt és sok új kegyelmet hoz majd neked.

Most azt az ajándékot adom neked, hogy olvasni tudj a lelkekben.

Ezt a különleges ajándékot két okból hagyományozom rád. Az első: hogy a számodra szükséges védelmet nyújtsa neked, amikor majd kapcsolatba kerülsz néhány követőmmel.

A második: hogy megtérjenek azok a megkeményedett lelkek, akik szembe szállnak majd veled, amikor megkérdőjelezik Legszentebb Szavamat.

Ezt az újabb szenvedést, amelyet most elviselsz, el kell fogadnod, de tudnod kell, hogy ez azért fokozódik, mert a gonoszság is erősödött a világban.

Leányom, te és még sok más kiválasztott lélek, ugyanabban az időben lelki és testi szenvedést tapasztaltok meg.

Ez tulajdonítható annak a szenvedésnek is, amelyet legszentebb Helytartóm is megtapasztal ezekben a napokban, amikor a legnagyobb megpróbáltatással kell szembenéznie.

Fogadd el kelyhemet, leányom; és mindazoknak, akik elfogadják Szent Szavamat ezen üzenetek által, azt mondom: tudnotok kell, hogy nagylelkűségetek, minden nap, a lelkek millióit menti meg. Egyetlen egy perc sem vész kárba szenvedéseitekből.

Tisztában vagyok azzal, hogy amikor magatokra veszítek keresztemet, és követtek Engem, akkor emiatt szenvedni is fogtok.

De tudnotok kell, ha ezt teszitek, akkor segítetek Nekem az emberiség nagy részének megmentésében. Ti segíteni fogtok Nekem a Földön való uralkodásom alatt is, miközben a csaló száműzetik, és Új Paradicsomom megjelenik a Földön.

Miközben Velem együtt szenvedtek, követvén a Paradicsom felé vezető utat, tudnotok kell, hogy ugyanazt az utat fogjátok megtenni, mint amelyet Én is megtettem első eljövetelem alkalmával a Kálvária felé.

A keresztények manapság talán azt hiszik, hogy ha még egy második alkalommal is visszajönnék, nem lenne olyan kegyetlen bánásmódban részem. Nos, tévednek.

Az ellenállás Második Eljövetelemmel szemben heves lesz.

Szent Szavamat kigúnyolják, és megkérdőjelezik, és ez már meg is történt.

Azok a gyermekeim, akik különösen szilárd és kemény meggyőződésűek, nem értik, hogy prófétáimat a többség miért utasítja el nyilvánosan éppen úgy, ahogyan az a múltban is megtörtént.

Szavamat, melyet ez alkalommal neked adok, az Egyház több körében máris figyelmen kívül hagyják, és elutasítják éppen úgy, ahogyan azt a farizeusok is tették az Én időmben a Földön.

Tanításom igazságait, amely sohasem változott, hazugságnak tartják.

Miért van ez így? Elmondom nektek: azért, mert nagyon sokan kiforgatják tanításom igazságait, s így már a halálos bűnben sem hisznek többé.

Így tehát sokan úgy döntöttek, hogy figyelmen kívül hagyják az Igazságot, amelyet a Szent Biblia tartalmaz.

Miért tagadják például azt, hogy az Új Ég és az Új Föld 1000 évig fog tartani?

Ez egy nagyon határozott kinyilatkoztatás, és az igazság benne foglaltatik, hogy mindenki lássa.

De Szavam fölött mégis vitatkoznak.

A Jelenések Könyvében és a Dániel Könyvében található próféciákat csak részben kaptátok meg. Sokan közületek össze vannak zavarodva.

De ez azért van, mert ezek tartalma, amelyeket mindkét prófétának kinyilatkoztattak, zárva voltak, és az idők végéig rejtve maradtak.

Egyedül csak Én, Jézus Krisztus, az Isten Báránya rendelkezem azzal a hatalommal, hogy ezek tartalmát kinyilatkoztassam az emberiségnek.

Hogyan állíthatjátok azt, hogy mindent tudtok Második Eljövetelemről, amikor azt még ki sem nyilatkoztatták, s ti csak részeket ismertek belőle?

Ha továbbra is tagadjátok Szavamat, a Nagyfigyelmeztetés megtörténte után is – miközben ezek az Üzeneteim továbbra is feltárásra kerülnek -, akkor ti vétkezni fogtok az Irgalmasság Kezének visszautasítása miatt.

Attól függetlenül, hogy mennyire hisztek Bennem, vagy állítjátok, hogy ismertek Engem, ennek ellenére azt a bűnt fogjátok elkövetni, hogy megtagadtok Engem. Ennek eredményeképpen Számomra el fogtok veszni, és képtelenné váltok arra, hogy beléphessetek a Paradicsom kapuján.

Az Én kötelességem, hogy megpróbáljalak felkészíteni benneteket a végső időkre, tiszta szeretetet és együttérzést adván nektek.

Kérlek benneteket, hogy ne utasítsatok vissza Engem ezen második alkalommal, amikor azért jövök, hogy az örök kárhozattól megmentsem az emberiséget, és hogy felajánljam nektek az örök üdvösség kulcsát.

Mivel szeretlek benneteket, szigorúnak kell lennem, és az Igazságra kell, hogy vezesselek benneteket.

Ne várjatok az ítélet napjáig az igazság felfedezésével.

Most jöjjetek Velem, és segítsetek Nekem minden ember lelkének a megmentésében.

 

Tanítótok és Megváltótok,

Jézus Krisztus”

http://masodikeljovetel.hu/az-ellenallas-masodik-eljovetelemmel-szemben-heves-lesz

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/03/22

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-03-22

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat