Imádkozzatok Benedek Pápáért, akit a Rómából való száműzetés veszélye fenyeget

Igazság Könyve:

„Imádkozzatok Benedek Pápáért, akit a Rómából való száműzetés veszélye fenyeget

  1. március 20., kedd, 8:30

 

Gyermekem, ez a csend, a vihar előtti csendhez hasonló, miközben a Katolikus Egyház hamarosan válságba merül.

Felszólítom minden gyermekemet az egész világon, hogy imádkozzanak XVI. Benedek Pápáért, akit a Rómából való száműzetés veszélye fenyeget.

Ő a Katolikus Egyház legszentebb Helytartója, akit a Vatikánon belül több körben is gyűlölnek.

Egy gonosz összeesküvés, amelyet egy év leforgása alatt terveztek, rövidesen látható lesz a világ minden táján.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok Isten minden szent szolgájáért a Katolikus Egyházban, akiket üldözni fognak az Egyházon belüli nagy szakadás miatt, ami hamarosan bekövetkezik.

A nagy szakadásnak az egész világ tanúja lesz, de ez a valós helyzet nem lesz rögtön felismerhető.

A hamis pápa arra vár, hogy kinyilatkoztassa magát a világnak.

Gyermekeim, ne essetek tévedésbe, mert ő nem Istentől való.

Róma kulcsai vissza lettek adva Atyámnak, a legmagasságosabb Istennek, aki a Mennyországból fog most kormányozni.

Nagy felelősség fog most hárulni azokra a szent papokra, püspökökre és bíborosokra, akik szeretik Fiamat.

Nekik sok bátorságra és isteni erőre lesz szükségük, hogy a lelkeket az Új Paradicsom felé vezessék.

Ezen szent tanítványok minden erőfeszítései arra, hogy a lelkeket felkészítsék szeretett Fiam Második Eljövetelére, támadva lesz a sötét oldal által.

Sürgetve kérem minden gyermekemet, hogy imádkozzanak a szükséges erőért, mivel az Antikrisztus és társa, a hamis próféta, felemelkednek megismertetésükre.

Nektek imákat kell kérnetek Tőlem, az Üdvösség Anyjától, hogy ezáltal biztosítva legyen a Katolikus Egyház megmentése, és Fiam igaz Szavának megőrzése.

Fiam ígéretének igazságát, hogy dicsőségben visszatér, meg fogják másítani.

Nektek, drága gyermekeim, egy sorozat valótlanságot fognak bemutatni, és elvárják majd tőletek, hogy Fiam szent Nevében fogadjátok is el azokat.

A Keresztes Imahadjárat 38. imáját az elkövetkezendő hónap minden egyes napján imádkoznotok kell, ezáltal biztosítván, hogy Isten szent papjai ne essenek a gonosz csalás áldozatául, amelyet a hamis próféta és követői terveznek.

Ima Benedek Pápáért és a szent papokért

„Ó, áldott Üdvösség Anyja, kérlek, hogy ezekben a nehéz időkben imádkozz a Katolikus Egyházért és szeretett Pápánkért, XVI. Benedek Pápáért, hogy enyhüljenek szenvedései. Kérünk Téged, Üdvösség Anyja, hogy Szent Palástoddal borítsd be Isten szent szolgáit, hogy megkapják mindazokat a kegyelmeket, amelyek erőssé, hűségessé és bátrakká teszik őket a megpróbáltatások közepette, amelyekkel majd szembesülniük kell. Imádkozz azért is, hogy ők a Katolikus Egyház tanításainak megfelelően törődjenek nyájaikkal. Ó, Istennek Szent Anyja, add meg nekünk, földi Egyházad maradékának a vezetés ajándékát, hogy segíthessünk Fiad Királysága felé vezetni a lelkeket. Kérünk Téged, ó, Üdvösség Anyja, hogy tartsd távol a csalót Fiad követőitől, akik lelkük védelmére törekednek, hogy alkalmasak legyenek belépni az Új földi Paradicsom kapuján. Ámen”

 

Menjetek gyermekeim, és imádkozzatok az Egyház megújulásáért és azon szent szolgák biztonságáért, akik a hitükért szenvedni fognak a hamis próféta uralma alatt.

Mária, az Üdvösség Anyja”

http://masodikeljovetel.hu/imadkozzatok-benedek-papaert-akit-romabol-valo-szamuzetes-veszelye-fenyeget

 

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/03/19

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-03-19

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat