A Sátán utolsó napjai: Akárcsak a darázs, fullánkja haldoklása közben lesz a legfájdalmasabb

Igazság Könyve:

„A Sátán utolsó napjai: Akárcsak a darázs, fullánkja haldoklása közben lesz a legfájdalmasabb

2012. február 13. hétfő, 3:30

Leányom, kérlek, ne feledd, hogy az embernek csak körül kell néznie ahhoz, hogy megtudja, milyen nagy változások mentek végbe a világban.

A megszokott mindennapi események nem fognak már sokáig ugyanannak látszani. Azok az örömök, amelyeket az anyagi javak miatt éreztek, már elvesztették csillogásukat. Ezek már nem maradnak sokáig vonzóak. Az értéktelenség álarcával vannak színezve.

Miért van ez így? Nem tudjátok, hogy ez az Antikrisztus ostora, és az ő földi jelenléte árnyékolja be mindezeket?

Ő, a sátán ivadéka, megfertőzi társadalmatok minden szintjét, beleértve a politikát, a hadsereget, a pénzügyi intézményeket, a humanitárius szervezeteket, és még a templomaitokat is.

Egyetlen egy területet sem kímél meg, s teszi mindezt azért, hogy ezekben az utolsó napokban fájdalmat okozhasson a Földön.

Ne feledjétek, hogy Én, a ti Jézusotok, a Szentlélek erejét adtam nektek, követőimnek, hogy ezeket a gonosztevőket ártalmatlanná tegyétek.

Minél erősebben harcoltok hitetek erejével, annál gyengébb lesz az Antikrisztus szorítása.

Az ima, de különösképpen a Keresztes Imahadjárat imái, amelyeket neked, hírnökömnek adok, segíteni fognak e gonoszság elűzésében.

Minden gonoszságot meg lehet semmisíteni az imádság által. Ez ilyen egyszerű.

A sátán és hadserege életben maradásának napjai meg vannak számlálva. Azonban, akárcsak egy darázsnál, fullánkja a haldoklásakor lesz a legfájdalmasabb.

Mutassatok türelmet és kitartást ezekben a megpróbáltatásokban, és ti, hadseregem, egységben, reménnyel és bizalommal fogtok menetelni a földi Új Paradicsomom felé.

Megváltótok,

Jézus Krisztus”

http://masodikeljovetel.hu/satan-utolso-napjai-akarcsak-darazs-fullankja-haldoklasa-kozben-lesz-legfajdalmasabb

„A Szent Biblia nem lesz félretolva ezen üzenetek miatt

2012. február 12. vasárnap, 15:00

Drága szeretett leányom, tegnap hiányoltalak téged. Éjjel felébresztettelek, emlékszel még rá? Túlságosan fáradt voltál – pedig én akkor beszélni szerettem volna veled.

Ma arra sürgetlek, hogy mondd el a világnak: egy háború van kiterjedőben, és ha követőim nem fognak egyre többen imádkozni, akkor ennek egy nukleáris háború lesz a következménye.

Ez most már közel van, de az ima, Atyám kezével együtt, el tudná azt hárítani.

Nekem még több követőre van szükségem, hogy terjesszék az egész emberiségnek adott Szent Szavamat, a lelketek javára.

Téged, leányom, azok támadnak, akik azt mondják, hogy Atyám Szent Könyve félre lett tolva ezen üzenetek miatt. Ez nem így van.

Ma üzeneteimnek az a célja, hogy megerősítsék a Bibliában foglalt tanításokat, mert manapság oly sokan vannak a világban, akik azt sem tudják, hogy az mit tartalmaz.

Még a végidők figyelmeztető jeleit sem tudnák felismerni, ha Én azt most ki nem nyilatkoztatom nekik.

Hogy miért történik mindez? Mert fel kell készítenem a lelketeket az Új Paradicsomra. Soha ne érezzétek azt, hogy én egy másik ösvényre próbállak terelni benneteket.

Mert csak egyetlen út vezet a Paradicsom felé, és Én vagyok az egyetlen, aki ennek kapuin átvezet majd benneteket.

Vegyétek figyelembe Szavamat.

Hallgassatok hívásomra.

Gyertek Velem, felemelt fejjel, félelem nélkül a szívetekben, miközben Én hadseregemet vezetem, hogy segítsen Nekem Földi Királyságom visszakövetelésében.

Szeretett Jézusotok”

http://masodikeljovetel.hu/szent-biblia-nem-lesz-felretolva-ezen-uzenetek-miatt

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/02/13

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-02-13

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra: