Felhívás a Klérushoz: Készítsétek fel nyájamat a Földre való Második Eljövetelemre, melyre már oly régóta vár

https://katolikusvalasz.blog.hu/tags/dubia

Igazság Könyve:

„Felhívás a Klérushoz: Készítsétek fel nyájamat a Földre való Második Eljövetelemre, melyre már oly régóta vár

2012. január 27. péntek, 23: 50

Én vagyok a ti szeretett Jézusotok, a Legmagasságosabb Isten Fia, és aki a Szeplőtelen Szűz Máriától született.

Drága, szeretett leányom, sohasem szabad elfelejtened, hogy amikor nekem dolgozol, akkor üldözni fognak; az emberiség nem szereti hallani az igazságot, melyet ebben a végidőben kinyilatkoztatok neked.

Oly hosszú ideje már, hogy Szent Szavamat hatályon kívül helyezték, de már nem tart sokáig ez az állapot.

Hangomat a világon mindenhol meg fogják hallani. Szeretetem az Én teljes Dicsőségemben lesz kinyilatkoztatva, és az ember végül képes lesz arra, hogy megszabadítsa magát attól a bilincstől, melyet a sátán helyezett a bokáira.

Bár az igazság áthatja majd gyermekeim lelkét, és azt a szabadságot viszi nekik, amelyre már oly hosszú ideje vágyakoznak, mégis ez, sajnálatos módon, megosztáshoz fog vezetni.

Szeretett szent szolgáim, papok és a Klérus minden igazhitű papja a Katolikus Egyházon belül, tudnotok kell, hogy mindnyájatokat szeretlek.

Oly sokan közületek szívetek nagylelkűségével áldoztátok fel az életeteket Nekem. Most szükségetek lesz arra, hogy Rám támaszkodjatok.

Imádkoznotok kell a vezetés kegyelméért, hogy továbbra is erősek maradhassatok a hitetekben, és a megkülönböztetés képességében.

A szemeteket egy pillanatra se vegyétek le Rólam.

Szükségem van rátok nyájam felkészítésében, hogy az oly régóta várt Második Eljövetelemet a Földön üdvözölhessék.

Tartsatok ki, és ne engedjétek, hogy az Irántam való szereteteteket eltérítsék, nem számít, hogy milyen nagy nyomást gyakorolnak rátok.

Ti vagytok az Én igaz tanítványaim, és arra kell sürgetnem benneteket, hogy Egyházam megmentéséért fegyverkezzetek fel. Ez az igaz Egyház, mely sziklára épült szeretett tanítványom, Péter által, és sohasem fog megsemmisülni.

Az ellenség talán azt hiszi, hogy Egyházam majd meg fog semmisülni, de ez ostoba feltételezés lenne a részéről.

Senki sem fogja és nem is tudja majd Egyházamat megsemmisíteni. Dicsőségem hirdetésére a hamuból fog felemelkedni, mert földi Királyságom megmentésére fogok visszatérni.

Nektek sohasem szabad elhagynotok Engem, szeretett Megváltótokat, soha!

Mert nélkülem nincs világosság. Világosság nélkül pedig nincs jövő.

Leányom, a Keresztes Imahadjárat 22. imáját adom neked az egész világ számára, hogy azt a katolikus Klérus imádkozza:

Ima a Katolikus Klérus számára

„Ó, szeretett Jézusom, tarts erőben engem, és éleszd újra a nap minden pillanatában Irántad való szeretetem lángját. Ne hagyd soha, hogy ez a láng, a szeretet lángja, mely Irántad ég, pislákoljon, vagy kialudjon. Ne hagyd soha, hogy elgyengüljek a kísértések közepette. Add meg nekem a szükséges kegyelmeket hívatásom, odaadásom, hűségem tiszteletben tartásához, és hogy meg tudjam tartani az igazhitű Katolikus Egyház tanítását. Felajánlom Neked hűségemet, minden időben. Megfogadom, hogy elkötelezettségem által a Te hadseregedben fogok harcolni, hogy amikor újra eljössz, a Katolikus Egyház újra felemelkedhessen dicsőségben a Te üdvözlésedre, ó, drága Jézus. Ámen.”

Szeretett Megváltótok,

Jézus Krisztus,

Az egész emberiség Királya”

http://masodikeljovetel.hu/felhivas-klerushoz-keszitsetek-fel-nyajamat-foldre-valo-masodik-eljovetelemre-melyre-mar-oly-regota

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/01/27

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-01-27

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra: